2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

seerni, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

sakaleyn, canım bence de moralini yüksek tut, zaten bu ikili ve üçlü teste ve testi yapan çoğu şirkete (evet, şirket!, bir kısmı gerçekten para için en hassas dönemlerinde anne baba adaylarını sömürüyorlar) güvenim acayip sarsılmış vaziyette benim de. Zaten hayatta her şey %50 ye %50. Ben de tanıyorum amniyosentez önerilip de yaptırmayan birini kızı maşallah sağlıkla büyüyor şimdi. Bu forumda okumuştum 2li ve 3lü testin kaldırılması planlanıyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-ve-sorunlar/253177-3lu-tarama-testi.html

bir incele istersen canım... Duamız seninle ama sakın kötü düşünme. Dediğim gibi hayat %50 ye %50 zaten.
 
Arkadaşlar,

Bu arada ben Doğum Takip öizelgesi adı altında bir topik açmak istiyorum. Sanırım bunu Kayra arkadaşımız yapacaktı ama okullar açıldığı ve yoğun olduğu için ertelenmişti. Şimdi ben üstlenmek istiyorum. Ben de çalışıyorum ama mümkün olduğunca güncellemeye çalışıcam... Ne dersiniz?

Muhtemele sütun başlıkları, anne adayları, SAT'a göre doğum, Muhtemel Doğum, Cinsiyet, İsim, Başlanılan Kilo ve Son Kilo... Başka bir sütun eklenmeli mi? Ya da çıkartılmalı mı arakadaşlar?
 

bence cok güzel bir fikir..sütün basliklarida yeterli herhalde..baska birsey aklima gelmiyor..
 
benim 37 yaşındaki bir arkadaşıma ne ikili ne üçlü yapmadılar, direk amniyosentez yaptılar. ben de buna hiç mana veremedim. üstelik de kızın zaten 2 çocuğu var sapsağlıklı. yani ne tarihçesinde bir sorun vardı ne de herhangi bir test yapıldı. sırf yaşı yüzünden direk amniyosenteze karar verdiler.
 
Kızlar kramptan bahsedilmişti eski sayfalarda. Akşam ben de öyle bir an yaşadım ki, sanırım konu komşu ayağa kalktı Ağladım hep. Sanırım kalsiyumu çekmeye başladı bebişler. Ondan diye tahmin ediyorum.

Ve de bir hafta sonunda bu konuyu açmışım ama 3-4 arkadaşımla ancak yazışabildik sonra da konu geride kaldı. Tekrar gündeme getirmek istiyorum müsadenizle; evde ya da işte wireless internet bağlantısı kullanan var mı ve bebişler için zararlı mı? Benim bağlantım wireless ve arada bir kurcalıyor bu soru beynimi. Gerçi biz kendi evimizde wireless kullanmasak illa ki sağdan soldan konu komşunun wireless dalgaları da bize ulaşıyor. Hatta baz istasyonları vs.. Liste biraz daha uzayabilir. Sizce de zararlı mı wireless bağlantılar?

Bir de soda ile maden suyunun farklı olduğunu okumuştum yine biryerlerde ama nerde :sm_confused:

Yani hamileler soda değil maden suyu yazanından içecekti. Ha işte öyle... Yazacaklarım şimdilik bu kadar... Bebişlerinizi (zor da olsa) öpün benim için naniknanik
 
fasulye ya keske bende Izmir'de olup hem sizlerle bulusabilseydim, hemde izmir'le( bak cok icimde kaldi simdi, ben gelince'de bi bulusma ayarlariz olmadi:)))
 
 


gizzecim senin için yorucu olmayacaksa yap tabi, ama son kilo sütununu kaldır bence, o bilgi sürekli değişecektir ve güncellemek zor olacaktır.
 

Kiloları takip etmek zor olur denmişti önceki sayfalarda ama, sen bilirsin canım, bir eksik yok gibi görünüyor.
 
3K1M benim wireless dan korunma gibi bir sansim yok ne yazikki cunku apartmanda lap topu bir aciyorum komsulardan bile kullaniliyor wireless o denli guclu, is yerimde normalde kablolu ama laptop kullanan arkadaslar var kablosuz yani 20 saat wireless var etrafimda, ben dikkat etsem bile etrafta var, o yuzden artik stress yapmamaya calisiyorum...
 
Kızlar üçlü için kan verdim nihayet.ama şimdi korku sardı.
Bebişim çok iyiymiş maşallah.17+0 olmuşuz.birgün daha öne kaydık.
Boyumuz:16,5 cm olmuş
kilomuz:157 gram
şakaklarını poposunu kollarını bacaklarını uyluk kemiğini ölçtü.allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi.uyuyordu kuzum.fazla kilolu haftasına göre en fazla 110 gr olmalıydı zor doğum olur dedi.boyuda uzun dedi.elleriyle başını tutmuş uyuyordu.kasık ağrıları normalmiş.sırt ve bel ağrısıda.ilaç vermedi.1 kilo daha almışım.samuray gibi doğum yapacağım...
1 hafta sonra üçlü sonuçlarını alacağım.malesef ankaraya düzen laboratuarına gittiği için bekliyoruz...
 
Anladım norraa. Ben de işte o ihtimali düşünüyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum. Zaten bu wirelessler kaç yıldır var ve bizler gibi bir çok hamile o zaman bu zamandır maruz kalıyor bu dalgalara bir şekilde. Tabi henüz gözlemlenen bir etkisi olmayabilir. Yani teknoloji hem nimet hem külfet. :uhm:
 
 
Ama şimdi çok korktum.sonucu nasıl bekleyeceğim...rabbim hayırlısını nasip etsin özürsüz kusursuz sağlıklı nesiller versin bizlere.ama olurda sorunlu olursa bebişim aftabrunun dediği gibi imtihanım derim allah verdi der boyun bükerim.dua edeceğiz yapacak başka birşey yok.
 
maasallah canim..allah nazarlardan saklasin..lütfen kendine stres yapma..bak gayet saglikliymis iste..acikcasi ben bu üclüyü biraz gereksiz buluyorum zaten..bu arada seninki kiz mi erkek mi??
 
1 hafta sonra üçlü sonuçlarını alacağım.malesef ankaraya düzen laboratuarına gittiği için bekliyoruz...

Canım ne güzel işte büyümüş bebişin. Maşallah canım. Tüm sonuçların da iyi çıkacak inşallah.

Düzen laboratuarını test sonuçları anlamında iyi olarak duydum.

Söylemiyeyim söylemiyeyim dedim ama yok söyleyeceğim. Ben 2li testimi Sonomed de yaptırdım ve inanın hem 160 YTL para verdim hem de oradaki hemşirelerin resepsiyondakileri personelin vs. tutumlarından hiç memnun kalmadım. İnanın pişman oldum. Tabi ki insanlık dışı bir muameleden bahsedemeyeceğim ama personel seçiminde çok özensiz davranmışlar diyebilirim. Cık, hizmeti beğenmedim. Doktor da topu topu 3 dakika baktı ultrasonda. Sizler yazarken okumuştum, sanırım daha uzun süre ilgilenmişlerdi sizlerle ultrasonda. Hemşire de uzanın hemen bakılıp kalkacaksınız zaten dedi. Hemen ne demek diyorum hemşireye; işte fazla yerleşmeyin koltuğa gibisinden bişeyler zırvaladı. Halbuki ince bir ölçüm yapılacak sen nasıl dersin hemen kalkacaksınız diye. Neyse kısacası be-ğen-me-dim... Şimdi kim sorarsa yok beğenmedim diyorum Sonomed için.
 

kayra sonuçların iyi çıkar inşallah, stres yapma güzel düşün Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlar versin, iyi çıkacak biliyorum : ) bak kocaman olmuş maşallah bebişine tombiş uzun boylu : )


ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yerimseniben
 
BABYMOM, bu akşam da yanarsa mide kapakçığım, sütü deneyeceğim. inşallah işe yarar.
 

gözünaydın. maaşallah sana da bebeğine de canım. ufaklığın keyfi yerinde tabi, ekmek elden su gölden yatıp yatıp büyüyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…