2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş, baby sound un hayırlı olsun, güle güle (arada duygusallaşırsan sevinçten ağlaya ağlaya) kullan inşallah.

aftabru, eşine de bravo, icat mucide muhtaç tabi. Ucuza mal edebilirseniz rakip olun bu standart markalara derim ben :) Bebişin bereketine belki tutar ürün :)

babymom, çantada zeytin ha! Ben onu çantada keklik diye bilirdim :) Ben de daha büyük bir çanta kullanmaya başlasam fena olmayacak sanırım!

lalece, ya üzülüyorum ben bu aralar annelerle ilgili birşey duyunca :) Sizinki çok şeker bir tartışma gerçi. Annişin özleminden ne yapsın kadıncağız... Duygusalım biraz... Onlar nelere katlanmış bizler için ben inanın daha yeni yeni idrak edebiliyorum. Bilirdim ama öğrenmemişim. Hamilelik bile öğretiyor, bir de bebeklerimize kavuşursak kim bilir neler hissedeceğiz.
 
maasallah canim..allah nazarlardan saklasin..lütfen kendine stres yapma..bak gayet saglikliymis iste..acikcasi ben bu üclüyü biraz gereksiz buluyorum zaten..bu arada seninki kiz mi erkek mi??

stresmi ölüyorum stresten...allaha sığındım.üçlü için bencede gereksiz..ama doktorum üçlüyü zorunlu tutuyor.hayırlısı...canım şimdilik erkek.değişmezse...


inşallah canım.benimde tek güvendiğim düzen labaratuarı...alahım hiç birimize sıkıntı vermesin...
 
 
SEERNİ çok geçmiş olsun.
Yarın izinliyim evden girmeyebilirim nete bizim canavar netsizlik neymiş onuda öğrensin EVRİŞ kesin çaktın köfteyi yine :)
Hepinize iyi akşamlar.Kalın sağlıcakla.

Anladım cicimm anladımm :))) Sende saol.


Aftabru konusma böyle seyler gozunu seveyim, bir kötü oldum, düşünme o noktaları, yok bir sey.. iyi olacak hersey.


Kayracım maşallah.. Allah nazarlardan saklasın.. iyi düşünelim, samuraylar gibi doğum yapalım kuzucum :)))



Tesekkur ederim tatlım :))
 
Evrimim canım inşallah.ama şimdiden çok korkuyorum sonuçlar için.hayırlısı artık...
 

kayracığım gözünaydın canım.bebişine maşallahbende bugün tam 17+0 günlük oldum
canım ben en son 16+3 günlükken gitmiştim boyu 14,5 cm kilo 154 gr dı.o zaman benimkide fazla ve zor doğum gözüküyor şimdi dahada büyümüştür diyorum
üçlü testinden de güzel haberler verirsin inşallah canım
 

seninle aynı gidiyoruz...mutlu oldum ama kilolu olsun sorun etmiyorum.testi merak etmiyorum desem yalan olur.hayırlısı artık canım.
 
sakaleynmaste
canım önce testini tekrarla ve başka bi doktora yorumlat.amniyonosenteze sen eşin karar vereceksiniz .eğer doğuma kadar için içini yiyecekse hergün acaba sağlıklımı diye düşünüp stres yapacaksan yaptır sonucu gör kötüçıkarsa ne yapacağınızı netleştirip kötü duruma kendinizi hazırlarsınız iyi çıkarsa rahatlat kafanın içini kemiren düşücelerden kurtulursun.ben kaygı şüphe içinde çelişkiler içinde kalamaktansa iyi kötü sonuç neyse kabullenme taraftarı olmuşumdur.tabii canım son karar senin.kendini nasıl hissedeceksen öyle davran.inşallah her şey yoluna girecektit
sen ikili yaptırmışmıydın.sonuç nasıldı
 
kayra
testin iyiç çıkacaktır canım.rahat ol.doktorum kan vermeden önce %90 iyi çıkacaktır sonucun ultrasonda da kötü bi şey gözükmüyor zaten kafası normal ikilide iyi çıkmıştı diyerek beni rahatlattı.değerlerimi bilmiyorum telefonla görüştüm ve bana riskin çok az sonuç gayet iyi dedi.
bende ara ara bebişimi hissettiğimi düşündüğüm kıpırtıları 2 gündür hissetmiyorum biraz endişelendim ama dün sabah midem bulandı göğüslerim sızlıyor ve uyuyorum diye biraz rahatladım.iyidir bebişim değilmi kızlar
 
helin, iyidir canım bebişin, niye iyi olmasın, tam olarak hissedemediğimiz için sanırım ara ara düşünüyoruz ne haldeler acaba diye. Biz iyi diyelim, onlar da iyi olsunlar. :1hug:
 
3k1m
haklısın iyidir aslında daha cumartesi geldim doktordan tam olarak hergün hissetmeye başlasak rahat edeceğiz
 
Evet Helin'cim. Ya ben ne yapayım, 18 gündür görmüyorum bebişi. Daha da 10 gün var görmeme kısmetse. :1shok:
 
Arkadaşlar az önce çok etkilendiğim bir bilgi okudum e-gebelik.net sitesinden. 16. Gebelik haftasında bebeğin kalbi günde 10 litreden fazla kan pompalamaktaymış. Hey maşallah :ecrin_bebek:
 
haklısın canım.kaç haftalık hamilesin? üçlü sonucum iyi çıkınca doktorum 3-4 hafta sonra gelsende olur dedi.ama sen dayanamazsan erkende gelebilirsin dedi.şimdiye kadar en fazla 12 gün dayanabildim her hafta gidiyordum doktora.bakalım 3 hafta nasıl dayanacağım.
 
ben 17.haftayı okuduğumda 30 litre pompaladığı yazmıştı.o minicik kalp 30 litre kan pompalıyormuş
 

benim bugüne kadar gördüğüm en güzel muamele ikili testimdeydi arkadaşlar. acıbadem ataşehir de yaptırdım. hem hastane hem de doktor süperdi. kendi doktorumu da seviyorum memnunum ama ikiliyi yapan doktor prof olmasına rağmen süper keyifli anlayışlı ve sabırlıydı. bir saat kaldık odasında. ben herkese tavsiye ederim kendisini. genelde etiler internationalde oluyor. sadece haftanın iki günü acıbademde.

aftabru, eşine de bravo, icat mucide muhtaç tabi. Ucuza mal edebilirseniz rakip olun bu standart markalara derim ben :) Bebişin bereketine belki tutar ürün :)

benim de aklıma gelmedi değil. eşime bi çıtlatayım konuyu bakalım.
 

Ben bugün 15+3üm. Tickerım hafta sonu bozulduğu için (ya bu hamilelik neler öğretiyor hehe, başkası dese tickerım bozuldu diye "ne ne ne, neyin neyiin" derdim :)) yenisini de koyamadım. Ben genelde ayda 1 gidiyorum. Bir seferinde 15 günde bir gitmiştim.

ben 17.haftayı okuduğumda 30 litre pompaladığı yazmıştı.o minicik kalp 30 litre kan pompalıyormuş

1 hafta farkla 10 litreden 30 litreye çıkıyor demek. Kızlar bu bizdeki değişiklikler çok normal ve elzem yani, içimizde ciddi bir mucize gerçekleşiyor.


Ne güzel demek 1 saat, benim ikilim 3 dakika sürdü işte. Aklımızda olsun. Evet çıtlat sen, mesela marka da "NOGAZ YESNAZ" olabilir :roflol: fikir sadece :sm_confused:
 
kızlar iyi akşamlar herkese selam seerni canım geçmiş olsun kendine dikkat et sakaleynmaster canım üzülme bencede bir başka dr daha göster ve iyi düşün ki herşey iyi olsun dualarımız seninle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…