2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


:roflol: Yerim senii yaaaaa, yerimmmmmmmmm:roflol:


Tamam canım, nası istersen, arada sıkıstırsaydım bir dergı fallan belkı abıler onu alır vıtamını bırakırdı, olma mı? Düşün istersen.. :))


kaydirigubbakcemile3 Ya dostum seninkisi Cevat Kelle çantası gibi olmuşş.. koptum resmen.İyi de yapıyorsun..
 
dide sabah ise gelirken dusundum aynısını dedim kucuk cantalara ve uykuya aynı zamanda veda ettik :)) neyseki guzel bir sebep icin veda ettik:)
 
gözünaydın aydın petrik. sonuçların gayet güzel, zaten doktorun da söylemiş. demek sen de şimdi 14. haftandasın hı?

evet galiba : ) doktorumun sezeryana yetişmesi gerekiyordu soru soramadım
BPD: 22 mm 13 hf. 5 gn
yani 13 hafta 5 gün demek oluyor değilmi ?

-seerni saol canım doğru diyorsun doktor iyi dediya pinpirik yapmayayım
-mersii evrişcim : )
-saol defnedamla Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
-dide saol canım
-saol Lalcim bende tam bilmiyorumki, kan testini aldıgın zaman soracağım 1 hafta sonra

bir sorum var doktor ilaç verdi ELEVİT ve GYNOFERON folbiol bitince bunlara başla dedi 10 gün sonra bitiyor folbiol geç olmuyormu vitaminlere başlamam için ?
birde Avent adında çaklat kremi verdi popo göbek kalça gögüs süreceksin dedi :)

hep kendimden bahsediyormuşum gibi oldu konuları muhabeeti kaçırdım hep sayfalar çok çabuk ilerliyor, işimde var arada bakıyorum kimse kızmasın emi :1rolleyes:
 
EVRİŞ cim yaa cidden şu bebe soundu tavsiye ediyormusun?
gerçekten değerse hemen ben de sipariş vermek istiyorum...
 
evris sorma okurken bende koptum simdi ya napayım okadar sersefil oldumki biliosunuz artık tedbirli geziorum
 
esrakocum düşünmeniz yeterli.gelince vitamin komasına sokar beni doktorum hemen. zaten dişlerim filan korkunç halde. vitaminsizlik başıo demek.oğlum vampir gibi maşalllah. 3 hafta daha dayansın bebişim onu vitamin kokteylilerle beslicem. siz bana neler yieyim söleyin dicem ama et yiemiorum. sebze yok hahaahha. portakal kivi.ebru şallaı gibi olcem sırf kivi yicem
 
hımmmm...CADIARZU..dr.um bana niye vermedi ki eleviti?? bak şimdi merak ettim..
 
arkadaşlar az önce dr. alper mumcunun sitesine girdim ve orda bebek hareketleri ile ilgili bir konu vardı okudum.... ve çoğumuz bebeğimizin hareketlerini günde 1 kere yada bazen birkaç gün hissetmiyoruz ve endişelendiğimiz oluyor ama bu gayet normalmiş günde bir kere yada birkaç gün hissetmeye bilirmişik..... içim rahatladı benim....
 
milkshake bende bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama 2-3 güne 1 defa falan bide hep aynı yerlerde sağ tarafımda göbek deliğime yakın yerlerde
hiç başka yerde hareket etmiyomu acaba diye de merak ediyorum doğrusu
 
ye beni evrişşş yeeeee.ye valla

Çıtır çıtır kadınsın zaten.. zor olmassskaydirigubbakcemile3 Üzülmeyesin sonnaa bak??

EVRİŞ cim yaa cidden şu bebe soundu tavsiye ediyormusun?
gerçekten değerse hemen ben de sipariş vermek istiyorum...


Kuzum.. haklısın, aslında pek de ucuz bişi değil, yanı almaya deger mı deıl mı dusunduruyor ınsanı.. ben çok da burada ayrıntılı paylaşmak ıstemedım.. ne bilim alabılen vardır alamayan vardır,istemedim içlerinde kalsın.. hoş aslında lüks bişi,ben arastırdıktan sonra fiyatını görünce acıkcası eşime boşver demiştim, olmasa da olur, çok da lazım bişi değil.

Yalnıs, evet duyuyorum, bebişin kalp atıslarını, nerede o an oldugunu, su seslerınıi gayet net duyuyorum. Hele ki göbek deliğimin üzerine koydugum zaman, ha oldu bulamadım kalp atısını, oradan kesin duyuyorum.. içimi rahatlatıyor mu?? oldukça. Ama ben evdeyim, çalışmıyorum, zamanım var, ve onu fazla fazla kullanıyorum. O aleti kullanırken etrafın cok sessız olması gerekıyor, bir de konsantre olman gerekıyor.. ki ayırdedesın su seslerınden falan bazı sesleri. Ondan hani iş yerime de götürürüm, yok orada da dinlerim derseniz unutun diye yazdım.Umarım faydası olmuştur.
 
ben doktora hissettiğim şeyi tarif ettim göz seyirmesi gibi ama bazende gaz sıkışması gibi diye oda şimdilik ancak öle hissedebilirsin dedi ama bazen pıtpıt kalp atışını hissediyorum sanki...ama 15 haftadan önce el kol hareketi hissetmememiz normal bence....ben ultrasyonda o hareketli halini görünce şaşırmıştım ben hissetmiyorum diye anacım daha toplam 9 cm bişey minnacık kuzucuklar ya azcık daha buyusunler ozaman hissetces inş..
 
esrako sonuna kadar katılıyorum bi yazıp kayboluyolar cevap verilio sonra bulamıolar sonra kimse beni takmıo diolar hic ugrasamam valla

buarada zeytindede kalsiyum var haberiniz olsun

yeşil zeytinde siyahtan daha fazla kalsiyum varmış.ben daha çok yeşil yiyorum
 
ayol bi yarım saat NAZ ı doyurmaya gittim, bi geldim oku oku bitmedi. neyse ki çoklu alıntı yapmayı öğrendim de tekrar tekrar geri dönmek zorunda kalmayacağım.


karnı haftasından buyuk olanların gaz, kucuk olanlarında karın kasları sertmis ondan oyle oluyomus bugun kaan kocatepenin sitesinde okudum

bak işte bu doğru olabilir. örneğin benim karın kaslarım çok kuvvetliydi. bir spor salonuna üyeydim, çalıştıran çocuk şaşıp kalmıştı 10 dakikada hışırımı çıkaracağını sandığı hareketi yarım saat bana mısın demeden yapmıştım. "kol kasları bu kadar zayıfken karın kasın bu denli kuvvetli birini görmemiştim" dedi. genelde herkesin kol kası karın kasından daha kuvvetli olurmuş herhalde. ben de tek elimle çaydanlığı bile kaldıramam.




aaaa elektrik mühendisi daha alasını yapar şekerim. sen bi teklif et bakalım.


doktor bana da ferrum fort verdi daha yeni ama henüz alıp kullanmaya başlamadım. onun yerine beslenme uzmanımız evriş hanımın yazdığı keçiboynuzu pekmezini aldım içiyorum.

bu arada 60 mg demir başka yollardan alınıor mu. ben 16. haftaya kadar vitamin kullanamayacağım. siz kullanıomusunuz hepiniz. demir çok mühimmiş çünkü kızlar gene baktım netten. napicez

ben de henüz kullanmaya başlamadım lalcim. ama önümüzdeki hafta başlarım herhalde.



çok komiksin baby, hiç çanta değiştirmiyorsundur o zaman sen. di mi?
 
evris sorma okurken bende koptum simdi ya napayım okadar sersefil oldumki biliosunuz artık tedbirli geziorum

Kıyamam sana.. iyi yapıyorsun, bende calıssam senden farksız olmazdım, bir yere gıderken bıle, dısarı cıkarken bıle, muhakak muzumu, bıtkı caylarımı, hele hele suyumu almadan asla cıkmıyorum.


Sana bi kac tavsıyem olacak kuzu; nacizane:

- Tahin-pekmez karısık yersen.. et yemiş kadar protein alırsın,abartısız soyluyorum.
- Pekmezi ac karnına içersen sütten fazla kalsıyum alırsın, ciddi derecede kan yapar.
- Her gun bir adet muz yersen magnezyum ıhtıyacını günlük karsılamıs olursun.
- Kuru incir günde ıkı adet yersen.. onun içinde burada sayamayacağım kadar çok vitamın endeksi var.
- Cevizi bol tüketirsen balıktan alman gerekenleri karşılarsın.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik..

hımmmm...CADIARZU..dr.um bana niye vermedi ki eleviti?? bak şimdi merak ettim..

İşin acıkcası bu eleviti içmek beni psıkolojık olarak cok rahatlatıyor.. ıcınde yok yok,bebişi hiç bir seyden eksik bırakmıyormusum gibi geliyor, bı dr una sor ıstersen.
 
Son düzenleme:
AFTABRU cok sevdigim cantamı degistirmek zorunda kaldım. degistirmemmi hic ama buyuk olanları tercih etmeye basladım. gecenlerde yazmıstım ilk bulantı gunlerimi ve bulantılarımı hatırlattıgından en sevdigim cantamı degistirmek zorunda kaldım die ama bununda ebat olarak ondan eksik kalan yonu yok. :))
 

pinky askolsun yani sen niye ustune alındın . vallahi seni yeniler olarak dusunmemistim. belki birçok insanıda dusunmeyeceğim hani yeni arkadas eski arkadas diey ayırmayacagım ama sitemleri gereksiz serzenisleri ile sivrilince insanın dikkatini cekiyorlar.
ticker imin yanına not yazacagım vllahi SİTEM ETME NE OLUR CALIS SENİNDE OLUR diye :)))
yani simdi yeni gelen arkadaslar ustlerine alınmasınlar ya nas ıanlatayım kendimi bilemedim yani sinirli de değilim biraz realist birazda dobra aklından geçeni soyleyen biriyim. yazı dili olunca sinirden titreyerek yazmısım gibi algılanıyor sanırım yok oyle birsey tum samimiyetimle soyluyorum kızgın sinirli falan değilim :))))) yoksa pinky az yanıt yazıyor ona yanıt yazmiyim ayse çok yazıyor o yanıtı hak ediyor diye habire suzgecten de geçirecek değilim. neyse neyse :) anlayan anladı beni çok muhim değil


ilahi lal ya ebru sallı gibi ha:))) cevviz varmı orda ceviz ?
omega 3s vermis mesela dr um benle aynı haftalarda olan arkadasıma benimki vermedi bana. bende ceviz yiyorum bolca.

milkshake bende bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama 2-3 güne 1 defa falan bide hep aynı yerlerde sağ tarafımda göbek deliğime yakın yerlerde
hiç başka yerde hareket etmiyomu acaba diye de merak ediyorum doğrusu

hah aynen behiye iki uç gunde bir gobek deligimin sag kısmında belirgin hissediyorum bu belirginlikle her gun sıkca hissetmemg erek gibi geliyorsegirme değil direk kimildiyor birsey orda bir anlık.
 
bu gün işler hiç yoğun değil.dışarda bahar havası var.kaç gündür mont giymeyi de bıraktım.hep buralara yazasım var yaa.yine çenem düştü..iyi ki varsınız kızlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…