2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar gunaydin, sole bi goz attim gecmise...
Evris hediyene cok sevindim, ne guzel dusunmus esin, ben daha steteskop olayini denemedim..
kizlar su alinma isine bende artik cok kizmaya basliyorum...
baby dunden beri inan seni aniyorum her midem bulandiginda, yasadiklarini daha iyi anladim( cok fenayim dunden beri((( su bile midemi bulandiriyor, yine basa donduk((
milkshake o gerilmeler donmeler bendede var guzelin yatakta cunku bi rahat uyku cekemiyorum, don babam don, bide bi uyaniyorum saga yatmisim tekrara sola donuyorum...
 

Dediğin gibi neden otomatiğe bağlanmış gibiydi ki?? Ben onun içinde başka bir bit yeniği buldum da ama neyse.. bana kalsın, şimdilik susuyorum, niyet iyi değildi, boşver gitsin zaten.


Tesekkur ederim Pinky.. eşimde benim arastırmamdan gördü zaten, yoksa onun da nereden aklına gelsin ki.. adamı birden afaroz etme şimdi :))) Bir de elbette ne istersen getirecek.. şu an bizim devrimiz :)))
 

merhaba kızlar az uyup dinleniyorum hemen buraya koşuyorum kızlar neler yazmış diye sonra yorulunca halsizliğim artınca hop yatağa .iyiki varsınız.Şenizyazılarınızı bile okumak rahatlatıyor.az canım sıkkın olsa burya sizlere takılıp rahatlıyorum sanırım biz bi aile olduk acısıyla tatlısıyla küskünlük neşe herşey var burda hayat var burda. bir bedende iki can taşıyan güzel anneler var.
Bende bu hafta çok az hissediyorum bebişin harektlerini doğal olarakta meraklardayım .eşim izin alabilirse yarın üçlü sonucunu alıp doktora gösterceğiz bebişimide görüp rahtlarım.
 

siz canınız bişey çeker diye korkuyor musunuz arkadaşlar? valla ben o kadar iştahsızlaştım ki, çok yiyorum hepsini de ilaç niyetine. zevkle bişeyler yemeye başlayalı 10 gün oldu. daha öncesinde istiyordum ki canım bişey çeksin . ne de olsa herşey bulunuyor (sözüm lal e nora ya ve baby ye değil) inanın ki eşimle oturup yiyecek ne varsa anıyorduk belki birini canım çeker de zevkle yerim diye. eşim sulandıra sulandıra anlatıyordu "şimdi şööle bi .... olacak, üzerine de şöööle......... gezdireceksin, yanında da şööööle ..... yiyeceksin" filan gibi ballandıra ballandıra anlatıyordu da yine de canım çekmiyordu. canınız faydalı şeyleri çekiyorsa sevinmelisiniz bence.... ya benim gibi olsaydınız. neyse ki ben de iyileşiyorum artık. bu kez de durduramıyor eşim ye allah ye , ye allah ye.... işyerinde arkadaş bir firmanın ismini kullanıyor tosçelik diye ben uzaktan duyup soruyorum "tost siparişi mi veriyorsunuz" diye. fena durumdayım yani.
 


Çok güzel bi hediye güle güle dinleyin annesi babası hihoyyyt.

Unutmadan gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister rakı bahane hihoyyyt.
Uysada yazdım uymasada naniknanik
 
Evrisim geldim sahneye ama hic halim yok yazmaya( bazen sayfa acik duruyor bilgisayarda ara ara goz atiyorum yani ismim olsa bile ben olmuyorum bilgisayar basinda:))
valla burdakilerden biri gorse bilgisayarimi dicek ne guzel calisiyosun:)))
 
SAKALEYNNN SEN DE İYİ Kİ VARSIN KUZUa.s.


Ya ne tatlı kadınsın sen beaaa.. anlatışın güzelliğine bakk.. yerim senii yerimmmmmmmm, evet tost oo tosttt... kalkıp yapıcam şimdi.. Allah ıyılığını versinn seninn kadınn, tostt o doğruu kaydirigubbakcemile3

Çok güzel bi hediye güle güle dinleyin annesi babası hihoyyyt.

Unutmadan gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister rakı bahane hihoyyyt.
Uysada yazdım uymasada naniknanik


Eylemim, selam kuzumm.. tesekkur ederım güzel dileklerin içinç.. evet Rakı sahanedir.. görüseceğiz inşallah kendisiyle de bir sene sonra :))))
(bak bende nası anladım kaydirigubbakcemile3)
 
evriş hediyen süper bence hepimize lazım .geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler canım.a.s.
Bu arada teyzaeleri biz 18. haftamıza girdik.:teytey:yarın üçlümüzdende hayırlı haberlerle gelirsem benden dahada iyi olucam.geriye sadece şu grip kalıyor halledilecek.senağlama
Şu anda öyle başım ağrıyorki minik kızışıma yemek hazırlayıp tekrar yatağa.
 
Evrisim geldim sahneye ama hic halim yok yazmaya( bazen sayfa acik duruyor bilgisayarda ara ara goz atiyorum yani ismim olsa bile ben olmuyorum bilgisayar basinda:))
valla burdakilerden biri gorse bilgisayarimi dicek ne guzel calisiyosun:)))


Nazar değdii sana heee.. mutfaga gırıyor, aman cıkmıyor, ne güzel seyler yapıyor diye diye, Hey allamm yaa.. gececek az kaldı, emin ol, arada hala daha beni de yokluyor.. çok kaptırma kendini gözünü seveyim.. ben senin çalışma şeklini beğeniyorum, bence gayet şık kaydirigubbakcemile3
 
HELİN bugün sonuç alıyordu di mi? merakla bekliyoruz arkadaşım.

ESRAKO, senin gece altına kaçırma hikayene çok güldüm. biraz gecikmeli okudum ama, değdi valla o kadar gerilere gitmeme. çok alemsin gerçekten.

ANGEL nerdesin? sesin soluğun çıkmıyor?
 
SAĞOL CANIM EVRİŞİM SENDE İYİKİ VARSIN KIZLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM VE BEN KAÇIYORUM.az daha enerji toplayıp geri gelicem ha
 

Vayyy maşallahhh... Anaların anası.. 18 haa.. Allah nazarlardan saklasınnn, kırkbir kere maşallahhhhhh .. gelir gelir sonuclar en guzelınden, dert etme orasını..
 
selam arkadaşlar

minik kelebek ellerine sağlık liste için

sakaleyn çok geçmiş olsun dikkat et havalar dengesiz umarım sonuçların iyi çıkar sende moral bulup hemen iyileşirsin!!!!!

küsüp gidenler içinde kendinizi yormasanız arkadaşlar hem burdasınız hemde cevap yazmıyosunuz sonrada açıklama filan yapıyosunuzzzz olmaz ama bizde size forum emanet ediyoruz hale bak bende küscem şimdi gitcem bidaha gelmicem o olacak allah allah ya :))))))))))))))))))))))))))))))))
 
günaydın kızlarrrrrrrrrrr... geçmiş anca bitti. evrişin hediyesine bayıldımmmm... canım ya hayalimdeki alet o. süprizzzzz çok düşünceli bir eşin var maşalah. izmire gelince hemen kapıcam bir sound ve walkman gibi takıcam kulağıma yolda uçakta ev tuvalette duşta denizde heryerde

aftabrucum göbek fotonu koymuşsun göremedim. fotoyu yükleyemedin galibakaydirigubbakcemile5
baby mom al benden de o kadar. bebişi bırakacak kimsemiz yok . ne kötü yaaa. burda da azeri dolu. anlamaya başladım ben dediklerini herkes yakşi burda sizin ordakilerr yakşi mi?

sakaleymaster 3lü teste gircekmişsin hayırlı haberler.ilk sen mi giriorsun teste. bakalım tecrübelerini anlatırsın bize.
pinkycim teşekkürler. oğlum oluor. darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah.

geçmişi okudum kızlar ama çok hızlı ilerliorsunuz. okurken bile 4-5 sayfa geçmiş ...
 
Sakaleyn ıyı habrelerle gelırsın ınsallah guzelım 34luden? Bebısın emasallah? Bız de gelebılsek o haftalara bır an once..
 
kızlra ya bişii sorcam göbeginde düz bir çizgi gibi yukarıya dogru tuylenme olan varmı?
 
ooo erkekler tavan yapmış listede ama cinsiyetini öğrenemeyen o kadar çok arkadaşımızı varki buna bende dahil 10 güne kadar bir çoğumuz öğrenmiş olur bakalım listede nasıl bir değişiklik olacak....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…