2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sizin topiğinize baktım bi ara.. göbüşlerinizi koymuşsunuz.. onlara baktım uzun uzun.. çok güzellerdi.. Allah hepimizin sonuna kadar yanında olsun inşallah.

darısı sizin göbeciklerinizeee cnmmm aminnn hepimizinnn a.s.
 
vallaki ne sopalık:mymeka: dr su içince geçermi dedim geçcek dedi moral vermnek için sölmemeiştir dimi...aklım orda hep...bi daha içmemekmi asla..


Dr un oyle demişse oyledır.. fazla kurcalama derim ben,karnındakine yazık herseyden once.. ıcebıldıgın kadar iç suyunu, yüzde yüz meyve sularından iç, ıhlamur iç, her bır bardagını içtikten sonra doldur başucuna koy.. ben öyle yapıyorum, gördükce içip yine dolduruyorum.. Bir şey olmaz korkma.. için rahat olsun.
 
Günaydın kızlar. Okula gideceğim, iki cümle yazıvereyim dedim. Umarım herkes iyidir. Evrişciğim ben Güzelyalı'dayım canım. Senin doktor kimdi? Bulamadım geçmiş sayfalarda. Maşallah öyle kalabalık kidelikafaduldenbBenim doktor da karşıdan lcdde gösteriyor ama ultrasonu çok net değil. Şöyle bir kerecik randevu alınabilecek biri midir doktorun? Çok mu meşgul yoksa?
 
gunaydınnnn herkese

su mevzusunu okudumda cok ama cok onemli arkadaslar. ama suyu kafaya dikmekle olmuyor ozaman direk bobreklerden suzuluyor. yudum yudum sık sık icmeliyizki bebise gitsin. herkese guzel bir gun olsun insallah
 
slm kızlar bende eylül anne adayıyım...karındaki çatlaklar için ne kullanıyorsunuz....bide bebeklerinizin cinsiyeti belli oldumu....

sivasli ben bebekler icin olan bedtime oil kullanıyorum bebeyagı yani artık surmem lazım gerilio karnım cunku



evris cok sevindim hediyen gercekten cok guzel bol bol dinlersin bebisini ne guzel bizede yaz degisik bisiler hissedersen
 
bıktım kusmece darılmacalardan yaa bizde hamileyiz bizim nazımızı kim ceksin
artık eskisi gibi kibar davranamıycam kusenlere bıdıbıdı edenlere , giden gider bide sitem ediolar
 
hangi doktora gideceksin esrako? hangi acıbademe? acıbademdekine mi kozyatağındakine mi?

canım acıbadem kadıkoy hast umit bey varmıs arkadasımın dr u genc birdr aslında deneyimsiz sanıyorum daha yeni dr ama deneyimsizligin verdigi etki ile siki siki bakıp herseyi ihmale birakmadan takip ediyor:) bu da benim isime gelen birsey sayet diger asıl dr um 50 yasında kendine çokg uveni olan prof edalı bir adam kısaca bakıyor kendince yorumluyor vs irdelemiyor kendince goreceğini okısa surede goruyor .

ben grip olmuşum kırgın dökkün öyle dolanıyorum canımkafamçokkarıştı

sakalen çok geçmis olsun kendine çok dikkat et bol bol dinlen ihlamur c vitamni takviyesi al.


sarmasık ya 16. hafta erkenmi tahmin icin niye bakmamıs dr çok sinirrr.

Arkadaşlar..

Eşim bana Bebe Sound un Dinleme Cihazını almış.. çok şaşırdımm..

Hiç bu kadar etkileyici bir şey olabileceğini düşünmemiştim..

evris gule gule kullan . esin ne kadar dusunceli imis istediginden bahsetmistin heralde.

bıktım kusmece darılmacalardan yaa bizde hamileyiz bizim nazımızı kim ceksin
artık eskisi gibi kibar davranamıycam kusenlere bıdıbıdı edenlere , giden gider bide sitem ediolar

ben artık yanıt dahi yazmıyorum elime koluma yazık ..
 
günaydın kızlar....

sabah sabah kendime çok kızıyorumklava: ya geceleri farkında olmadan istem dışı olarak çok fazla geriliyorum korkuyorum bebişime bir zarar vercem diye ya nasıl kurtulabilirim ben bu gerilme işindenCADIARZU
 
günaydın kızlar .hala hiç halim yok sizlere şöle bi bakayım dedim .sanırım bu günüde yatmakla geçireceğim hepinizi öpüyorum.
 
günaydın kızlar

tuana
bol su içince problemin ortadan kalkacaktır canım.ben sürahimi doldurup yanına bardağıyla beraber salonda masaya bırakıyorum.her an gözümün önünde olduğu için unutmam mümkün olmuyor.sürekli içiyorum.her ayağa kalkışımda mutfağa laobaya giderken sürekli içiyorum.bana doktor suyun iyi ama daha iyi olmasını istiyorsun 15-20 bardak su iç dedi.kızlar su çok önemli.suyun azalması bebişlerimizi tahlikeye sokup düşüğü tetikliyebiliyormuş
bi şey daha söyleyeceğim kızlar.doktorum üç ayım dolduktan sonra düşük tehliken çok azaldı ama hamileliklerde 5.ay bitene kadar düşük tehlikesi vardır dedi.yinede kendine dikkat et bol su iç dedi.dinlen ara sıra dedi.her gebelikte 5.aya kadar düşük riski varmış.bu gidişimde de tam 4 aylık oldun düşük riskin iyice azaldı.artık korkularını yen dedi.

milkshake
aynı dert bende de var canım.yatağın içinmde deli danalar gibi dönüp durup sürekli gerinip garip yatış pozisyonları yaratıyorum kendime.ama sanırım bi şey olmuyordur.yukarı doğru iyice uzanmak çok aşırı gergide kalmak sanırım tehlikeli o zaman bebein allah korusun plesantası kopuyormuş.yataktaki gerinmeler o kadar etkili değildir belki ama biz yinede dikkat etmeliyiz.
 

canım benim öncelikle geçmiş olsun..ben de defalarca burada yazdığım gibi aynı dertten muzdaribim popo ve bacak krampları.yaınca kalkamıyordum.ağlıyordum resmen sonra doktora gittim magnezyum ve kalsiyum verdi.şimdi çok azaldı ağrılarım..hemen nasıl bel fıtığı falan deyip korkutuyorlar insanı.şimdi ben de korktum..doktor bana erken başlamış krampların çok ilginç dedi..bence hemen dokturuna git..beni de haberdar et canım..oğluşuna da çok geçmiş olsuna.s.
 
milkshake bende oyle bisey yoktu ama dunku olaylardan cok etkilenmisim sabaha kadar dondum durdum yatakta 3kere wcye kalktım cok sıkıcıydı simdi ise ayakta uyuyorum resmen. bugun nasıl bitcek biilmem
 
babycim sorma ya bende çok etkilendim dün akşam falan eşime anlatırken ağladım durdum.... sonra tv dede bir şarkı çalıyordu oda tuzu biberi oldu bir postada ona ağladım içim koptu resmen hala etkisindeyim....cumartesi dr. a gidicem o günü iple çekiyorum çok özledim kuzumu....dr. amcası herşey yolunda dese dünyanın en mutlu insanı ben olacağım....1 ay oldu artık bebeğimi görmeyeli daha yüzlerini görmeden özlüyorum yarın birgün doğunca onları nasıl bırakıp işe gelcez ya ben şimdiden onu düşünmeye başladım birde ben doğumdan 1 ay sonra falan işe başlıcam minicik kuzumu akşama kadar görmeden nasıl dururum bilmiyorum.....
 

canım benim seni çoook iyi anlıyorum..nasıl bırakıp işe gideceğiz minişlerimizi..hep dua ediyorum iyi bir bakıcı bulabileyim diye..inşallh her şey onlar doğunca çok daha güzel olur..bu arada canım sen eskişehirde hangi doktora gidiyorsun?
 
günaydın kızlar. ben de özledim naz ımı. perşembe günü göreceğim inşallah. sabah sabah okuyunca suyun ne kadar gerekli olduğunu hemen sarıldım şişeye. senin dediğin gibi yudum yudum içiyorum BABY. zaten daha hızlı içemem, geçmiyor boazımdan.
 
MİLKSHAKECİM siz hepiniz okudunuz ben okumadım ama cok garip oldum hernekadar vurdumduymazlıga vursamda icim parcalanır.
Korkma canım bebisi gorcen keske arada gorme amaclı baska bi yere gitseydin bende duramıom goremeden haber alamadan. gordugum gun dunyanın en mutlu insanıyım heryer cennet sanki.
aynı icim kıyılıo gozumden ayıramam gibi gelio hep boyle kokladıgımı hayal ediorum kimi zaman buyumuste konuusyomus hayal ediorum nezaman gunlugu yazmaya baslasam aglıyorum ve annemi cok daha ii anlıyorum. hala inanamıyorum anne diycek miniklerimiz bize allahım saglıkla nasip etsin insallah hepimize
 
EVRİŞ sevgililer günü hediyen müthiş. gerçekten kalpatışlarını duydun mu bebişin. e o zaman ben de alayım. çok merak ediyorum bazen hala kalbi atıyor mu diye.
 
gunaydın aftabru
evet bende hızlı icince midem bulanıo
masamda pet sisem hep dolu bosalınca bidaha dolduruyorum
bide cok garip burda bana ctesi gunu ultrasoncu suyun bulanık dedi
burda son moda o suyun bulanık olması
drum hic dememisti oyle bisey
enfeksiyon oldugunda yada anne grip oldugunda su bulanık olurmus kadın oyle dedi
bende ctesi sabah grip gibiydim hapsurup duruyodum ıhlamur icmistim ultraasoncuya gitmeden
ama belkide susuzluktanda olabilir sabah erken cıktım vede cok su icemiorum hemen sabah sabah
kahvaltıdan sonra baslıyorum ancak yudumlamaya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…