2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok ben her zaman yazıyorum ama kimse cevap bile vermiyor.. bi saolsun helin cevap verdi.başka yok.
 
alınma güzelim oluyor arada.yoksa tanıdık olmakla alakası yok.inan gözden kaçıyor.kaç haftalıksın?tickerin yok.bazen muhabbet ediliyor oluyor sen yazıyorsun ama herkes muhabbete şartlandığı için farketmiyor.yoksa herkes çok şeker çok yardımcıdır..
 

Gözün aydın Maviş.. hep böyle daim olsun inşallah.

kizlar sizin sohbetinize doyum olmaz ama oglusumun suruplarini icirip uyutmam lazim..hepinizi öptüm..iyi geceler tatli rüyalar...

İyi geceler Sarmaşığım..
 
saolasın kayracım:)
yazmıycam artık ya bir hevesle girmiştim ben.15 haftalık.kendine iyi bak teşekkür ettim ilgin için.allah yardımcımız olsun.
 
kızlar sabah malum okul var.sizinle konuşmayı çok istiyorum ama sabah 4 ten beri ayaktayım.herşey gönlünüzce olsun.rabbim her günümüzü bir öncekinden güzel kılsın.bebişlerimizi şefkatiyle sarmalasın merhametiyle korusun.çok öpüyorum hepinizi....
 
saolasın kayracım:)
yazmıycam artık ya bir hevesle girmiştim ben.15 haftalık.kendine iyi bak teşekkür ettim ilgin için.allah yardımcımız olsun.

canım olurmu öyle şey.bu zorlu yolda hepimiz birbirimize desteğiz.gel tamammı?konuşuruz dertleşiriz güleriz.mutluluktan ağlarız.herşey paylaştıkça güzel...
 
evrimcim hediyeni güle güle kullan.bebişimizin kalbi hep gümbür gümbür atsın inşallah çağlayan misali...

Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Kayracım, çok mutlu oldum okuyunca, hepimizin, cümlemizin inşallah.. sonuna kadar inşallah. Saol kuzum benım.

yok ben her zaman yazıyorum ama kimse cevap bile vermiyor.. bi saolsun helin cevap verdi.başka yok.


Zehracım, asagıda görünen isimlere takılma, benim acık sayfam ama arada bakarım, eger sorulan sorularda bılemedıgım sey varsa halıyle cevaplayamam.. ama burada kımse kımseyı tanımıyor ki.. hepimiz azimle yaza yaza. birbirimizin yazdıgını okuya okuya öğrendik birbirimizi, tanıdık.. biz burada tanıştık, eski- yeni- kabul edilmiş-edilmemiş diye bir sey yok kı be arkadasım..

Bak geçmiş konuları bi okusan ki.. çok geçmiş de değil, üç beş sayfa öncesi.. Helinin buradaki en tecrübeli kişi olmasından dolayı seni cevapladıgını da görmüş olursun.
 
Ben yazana kadar Zehra yazmış, darılmış, küsmüş, çıkmış.. vallahi ben bu kadar yetişebildim, haliyle bir ben bir de Kayra sitede aktif.. Zehracım, niyetler ortada arkadasım.. karar senindir, saygı duymak ta bize kalmıştır.Bebişinle sana sonuna kadar saglıklı sıhhatlı hamilelikler dilerim arkadasım.. Allaha emanet olun.
 
ay kızlar valla bu ne hız yaaa...başım ağrıdı valla okumaktan :))))))

macide çok üzüldüm canım...allah sana sağlık versin...iyiki sana bişey olmamış...rabbim yine verir inşallah...

göbekler yarıştırılıyo galiba...ama ben koysam hepinizinkini döver :))))))) çünkü ezelden gelen bi maya var bende...
 
neyse evrimcim;olur böyle şeyler hamilelik psikolojisi diyelim.bekleriz.canı saolsun.yatın artıkta bebişler büyüsün.
 

Yerim yerim seni ben.. dileklerin güzelliğine bak kuzumm benim. Tabii git dinlen güzel anne.. Allaha emanet olun bebişinle, çok öpüyorum ikinizi de.
 
hepiniz sağlıklıca alın bebişlerinizi kızlarrr bende haziran annesiyim bi bakım size dedimmm birde bebişiniz hareketlensin bakın o güzel duygunun tadınaaa :ecrin_bebek:
 
slm kılslar..uzun zamandır yoktum..kayınvalidem hasta oldu çok şükür ii şimdi çok korktuk ama...bugünde dr gittim 2li için içim gitti ya ben bencilin tekiyim su içmeiyom dedim günde 2 bardak su ile durdum kese içeri doğru girmiş bebeğimin alanı daralmış..bol bol su içmem gerek rahimde kasılmalar var...dikkat etmem lasım..ve 2 lt hop diye içiverdim korkudan..hani ebn ilaç içemiyodum şimdi kocam yazdığı ilacı içiyom bebşim için..allahım onları bize bağışlasın..ama çok kötü oldum ya..
 
neyse evrimcim;olur böyle şeyler hamilelik psikolojisi diyelim.bekleriz.canı saolsun.yatın artıkta bebişler büyüsün.

Tabiki güzel anne.. burası herkese açık, rütbe yok ki burda o girsin bu girmesin.. kimin haddine ki.. Evet burada herkes hamile.. ama asagıda 10 kişi görünüyorsa haliyle yukarıda görülüyor ki ıkı kısı yazıo habire.. daha nasıl ilginelim anlamadım.. neyse tekrar iyi geceler kuzu.
 
maviş
gözünaydın canım.kan sonucunda iyi çıkacak inşallah
kızlar hepinize iyi geceler sizinle yazışmak isterdim ama eşim içerden sesleniyor film izleyelim diye
 
hepiniz sağlıklıca alın bebişlerinizi kızlarrr bende haziran annesiyim bi bakım size dedimmm birde bebişiniz hareketlensin bakın o güzel duygunun tadınaaa :ecrin_bebek:


Sizin topiğinize baktım bi ara.. göbüşlerinizi koymuşsunuz.. onlara baktım uzun uzun.. çok güzellerdi.. Allah hepimizin sonuna kadar yanında olsun inşallah.
 
macide okuyunca inanamadım ..inşallah en yakın zamanda bebşşin sağlıkla gelcek sana...allaha emnet ol cnm benim
 

Tam sopalıksın Tuana,biliyorsun değil mi.. HELİN bile kaç kere yazdı.. dr u demiş ona da günder 15-20 bardak arası su ıcmen gerek diye.. nerede kaldı ıkı bardak.. Neyse ki dr un sana gerekeni soylemiş çok şükür.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.Üzülme artık.. bebişine bol bol su içir annesi.
 

vallaki ne sopalık:mymeka: dr su içince geçermi dedim geçcek dedi moral vermnek için sölmemeiştir dimi...aklım orda hep...bi daha içmemekmi asla..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…