2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Petrik çok teşekkürler:)

Mercimekim olur mu olur valla Bende dua ediyorum hep Allahım nolur bana normal doğum yapacak gücü ver diye inşallah dualarım hayırlısıyla kabul olur seninkide tabi
 
Son düzenleme:
şaka yaptım tatlı evriş
dedimya kanal tedavisinde bile ara ara ağrı oluyor, geçici dolguda yaptırmıştım ama çok zaman geçti ağrı oldumu hatırlamıyorum fisfisfis
 

benim eniştem nöroloğ ve bütün hastalıkların beyinden kaynaklandığına inanıyor. bütün vücut sağlığı beyne bağlı ona göre. eğer ona sormuş olsaydın bu aoruyu san "ağrı dişinde değil beyninde" derdi. şimdi ben de onun gibi ahkam keseyim, unutmaya çalış ağrıyı, duyma. çok şiddetlenirse gidersin. ne de olsa kanal tedavisi yaptıracaksın eninde sonunda. ama şunu da unutma ki dişçiye gitmekte bir sakınca yokmuş. benim doktorum dolgu filan yaptırabilirsin demişti.
 

Bende o niyetle gitmiştim ya.. bak şimdi ne durumdayım.. ama öylede böyle de yapmam lazımmış işte.. bence agrısız dolguyu kurcalatma derdim, nolmaz nolmaz..

Seçilim, baktığım kadarıyla hava alacak bir durumu yok ama ben ne kadar bilebilirim o da ayrı muamma.. belki de dediğin gibi hava alıyordur.. bir haftadır yoktu.. yeni basladı. Bir 15 gun daha dayansa baskada bişi istemeyecegım acıkcası.

şaka yaptım tatlı evriş
dedimya kanal tedavisinde bile ara ara ağrı oluyor, geçici dolguda yaptırmıştım ama çok zaman geçti ağrı oldumu hatırlamıyorum fisfisfis

Rica ederim kuzu.. ben teorik te bişi sormak istemedim demek istedim, yaşanmışlık lazımdı bana, onu anlatmaya çalışmıstım..
 
arkadaşlar, benim vücut yapımda bir tuhaflık var galiba. eskiden incecik bir belim vardı, herkes iç organlarımın nerde olduğunu merak ederdi. hiç midem yoktu, ama bir oturuşta bir tencere çorba içerdim. öyle küçük tencere de sanmayın ha, 6 kase dolusu. şimdi bakıyorum hepinizin kasıkları çatı matı ağrıyor, deniyor ki genişliyormuş rahim mahim. eeee benim hiç böle şikayetlerim olmuyor, hiçbir yanım ağrımıyor. benim ki zaten geniş miymiş yani? hayır eğer genişmişse neden hiç belli etmiyormuş acaba? siz böle "genişleme ağrısı sancısı" filan dedikçe hep aklıma "benim naz daracık bir yerde sıkışıp kalmış gibi geliyor. doktora soruyorum her gitmem de kesesi yeterince büyük mü diye. yavvv niye benim de vücudumda genişleme olmuyor? belki de oluyordur da ağrımıyordur, di mi?
 

Saol Aftabrum.. derdim dolgu değil açıkcası.. derdim kanal tedavısı olmamak.. çok aklıma gelecek sekılde bır agrısı da yok çok şükür.. Bebeği dogurduktan sonra kanal tedavısı olayımi ya da cektıreyım sorun değil.. ondan korkum yok, tek sıkıntım bu zamanda yasamamak.. dusunmuyorum, düşünmeyeceğim.. yok ole bişi.. bu diş ağrımayacak.. diş etimden dolayı ki hafif sızı bu altı üstü.. o da gececek bitecek.. süprizzzzz
 
eyleem
gözünaydın canım.bebişini görmüşsün

zehra
aramıza hoşgeldin canım

evriş.
benim 7-8 yıllık dolgulu bi dişim var.oda ara ara sızlıyo.

e
 

Herkesin çatısı açılacak diye bir sey yok.. mesela etrafından sana bir örnek vereyim; Ebru Şallı nın da çatısı açılmadı.. o yüzden de cok az kılo ile tamamladı.. bir sorun yok yani.. sadece bünyen gereği olması gereken bu.. bir de iç karın yapın geniştir.. o yüzden de Naz gayet ıyıdır. Hiç aklını yorma böle seylerle.. hatta hatta kyfini çıkar, ne kadar guzel bak..
 

bence herkes aynı şekilde hissetmiyordur canım..ben de karplardan resmen yuvarlanıyorum akşam kalçamda bilinmeyen bir yerdeki o ağrılar uyutmuyor beni..doktorum bile şaşırdı...bireysel ayrılıklar hamilelikte de iş başında..iyiki ağrımıyor..boşver bak keyfinehihoyyyt
 
kızlar öğlen çarşıya çıktım....yarın malum sevgiler günü ve eşime bebişimizle ilgili hediye aldımsırnaşık şey bebişimize çok güzel bir tulum aldım bayıldım resmen köpekcikli falan tulumun arkasında gene popo ve sırt kısmında köpecik figürü var yerim ben onun poposunu bayıldım resmen..... yarın eşime hediye olarak vericem.... hem bu benim bebeğimin ilk eşyası çok heyecanlandım bebeğimi hayal ettim:sm_cool:
 

ağrımayacak tabi. zaten ağrımıyor, o senin kuruntun. gül gibi dişe iftira atıyorsun ağrıyor diye. aradabir varlığını hissettiriyor sadece, unutma onu diye.
 
MERCİMEK, benim çok sevdiğim bir isimdir seçil. hatta ben koymayı düşünmüştüm de eşim istemedi, ille de NAZ olsun diyor. ama ben belki sonradan SEÇİL e döndürürüm onu. aslında ŞEBNEM bana da çok hoş geliyor ama gruptan iki kişi şebnem koyacakmış, bi de ben koymayayım.
 
AİDAA göbek şovdaki foton çok yakından olmuş canım, kazağın modelini çıkaralım diye çekmişsin sanki, onu saymıyoruz şeker, yeniden ekle lütfen.
 
Doktorumu aradım biraz önce, "ben bebeğimi çok merak ediyorum yarın gelsem bakabilir miyiz" dedim. O da bana, "tabii ben sana randevu tarihi veriyorum ama sen ne zaman istersen ayrıca bakarız" dedi. Canım doktorumu çok seviyorum, çok heyecanlandım, yarın bebişimi görücem. :sm_cool: Yaşasıın :dance: :teytey:

(Kukusu ya da pipisini gösterir inşallah.kaydirigubbakcemile3)
 
HELİN, ben de yaptıracağım üçlü test. haftaya perşembe. seninkinin sonucu ne zaman çıkacak acaba? inşallah güzel haberler verirsin.
 
merhaba arkadaşlar .............
ervişcim geçmiş olsun ama bence ihmal etme doktora bi danış
 


saol canım o senin güzelliğin...Evriş ''oha!! bu kadar da tesadüf olamaz'' diyebilir belki ama kız isimlerinde Şebnem benim de listemin 2.sırasındaydı..1.Zeynep Lal 2.Şebnem idi...
bakalım %100 erkek demedi dr...%10 kız olma ihtimali mevcut..o zaman bakıcaz artık...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…