2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dün aksam esim annesi ile konusuyor. yelek oruyormus bebegimize toz pembe renginde. ay nasi yani dedim ya iyimi annen dedim bebekkız değil bilmiyoruz kii. iste demis kız değilsede çok ucuk pembe erkekde giyer yok artık dedim:)
ozenti tipler gibi ikinciyide erkek doguran kadınlar ikinci ogullarını kız gibi giydirir suslersacları uzatır falan ya genelde oyle bir tip olamam ben yok yani dedim hayatta giydirmem keske bekleseydi biraz dedim:) heves ediyoriste kayınvaldenin 4 çocgu var birn tane en buyuk torunu kız 25 yasında o da . kız bebek sevmeyeli çok olmus anlayacagınız onun haricinde 22-20-9 yaslarında uç erkek torunu var kız hevesinde sanırım. ama ben toz pembe yelek giydirmem oglum olursa:))))

bu arada dun gece ruyamda dogum yapmıs oldgmu gordum hastanedeyiz ne yazıkı cinsiyete dair bir ibare gormedim:) sadece ikinci gnmus ve ben ayaktayım biranda diyorum esime ya benim hiç agrım yok hayallerimdeki gibi epidural sezaryan yapmısım yine ve hani uyusukluk varmısda agrı baslıycak diye beklemisim sanki e diyorum bir gun geçti uyusuk değililm ayaktayım agrım yok vay be teknoloji nası gelisti demek agrı kesiciler bu kadar etkili hiç acı his yok ne guzel diye diye uyandım . :) guzel ama utopik bir ruya tabi: )))
 
tmm minikcim sonraya erteleyelim

Aftabru optimum kadıköyde değilmi ? çok ucuza almışsın modercaredenmi aldın ?
bahçelievlerde oturuyorum alışveriş için o kdar uzağa götürmez eşim, güneşli deki indirim mağazalarına gidiyoruz genellikle, çok istiyorum bebeğime eşya almayı

Hayırlı Cumalar herkese
 

aaa öylemi esrako çok şaşırdım şimdi benim eşimin yiğeni oldu nisanda dün onun fotoğraflara baktım. hep battaniyeli falandı zaten öyle almışlar kucağa yıkarken soba açıyolardı anne karnı sıcak olur hemen alışamaz diye duymuştum hastanede. demekki mevsimden kaynaklanıyo pardon yanlış bilgi verdiysem.
 
Sizinle bir şey paylaşacagım..

Dün haberleri izlerken Bursa da HERMES markasını dikip 25 yıldır İngiltereye ihrac eden bir iş adamıyla röportaj yapıyorlardı. HERMES markasını bilen bilir, elite tabakanın en üstünün kapış kapış satın aldıgı acayip fahiş fiyatlarda olan ürünler.. Ve ben inanamadım, bizim ülkemizde mi yapılıyormuş diye.

Gecen gün biz Next in ürünlerine bayıldık ayıldık ya... Düşündüm de.. dünyanın bir çok ülkesine kumaşlar bizim ülkemizden gidiyor,kot kumaşları da dahil.. Hani gecen gün Aftabru da demişti ya.. ülkemizde de çok güzel markalar var diye.. hakikaten de öyle ya... HERMES gibi bir marka bile tüm dünyaya bizim ülkemizden ihrac ediliyorsa.. İngiltere markalı.

Ben bu mothercare lere felan gıdıp dunyanın parasını dökmeme kararı aldım.. ha indirim zamanı komık rakamlar hariç.
 

Kumrumuz var.. kendilerine uzaktan bakıyorum hamilelik bayragını aldıgımdan beri.. Ahh ne özledim kendilerini bir bilsen.. burnumda tütüyor vallahi... hele hele Çeşme kumrusu senağlama

Ben çocuğu zor soyarım yaa... birilerinin benim elimden alması lazım bu çocugu
 
Seerni, alemsin yav, ağustos sıcağında bi de battaniye ha? Ben penye body fazla mı gelir acaba derken, sen çok güldürdün beni
 
evet evriş özellikle bursada çok var öyle markalar biz yazın eşimlle nike ın tşörtlerini bi fabrikadan tanesi 7 liraya almıştık ama içeri zor soktular. önceden halka açıkmış bazı fabrikalar küçük defolu şeyleri çok makul fiyatlara veriyorlarmış şimdi yok öyle şeyler. ben cumartesi bakmıştım mothercare e indirimde baya uygun şeyler var 7li badi vardı 24 liramı neydi tam hatırlamıyorum. zaten bi kaç kere giyeceği şeye çok para vermeye gerek yok yeterki sağlıklı kıyafetler olsun ben bilmediğim yerden bir şey alırken hep bakıyorum ne malı diye çinse uzak duruyorum ama bence türk malları kaliteli ve uygun fiyata oluyo onları tercih ediyorum bebişede alırken öyle yapıcam tavsiye edrim.
 
ESRAKO, optimum benim de evime çok yakın. ben de göztepe köprüsüne yürüme mesafesindeyim. optimumdan bize taksi 5tl tutuyor düşün artık.
PETRİK, bahçelievlerdeysen optimum sana ters. ama sizin oralarda da var outletler. olivyum a gidebilirsin mesela. bi de benim bu bahsettiğim demstock ta herzaman güzel ve ucuz olmuyor. sık sık gidip bakacaksın ki bişeyler bulasın. üzülme yani, geleyim dersin yola verdiğin para astarı yüzünü geçer gibi olur.
 
arkadaşlar merhabalar be de yeni katıldım aranıza.sohbetlerinizi takip ediyordum ama ancak üye olabildim:)
 
Seerni, alemsin yav, ağustos sıcağında bi de battaniye ha? Ben penye body fazla mı gelir acaba derken, sen çok güldürdün beni

ay ne biliyim benim bebek gördüğüm yokki bi tek eşimin yeğeni var işte ilk doğduğunda bi sürü foto çekmiştik bakıyoum hep battaniyeyeye(penye battaniye tabi) sarılmış ben öyle bile zor tutmuştum esrakonun dediği gibi zor alıcaz bebişleri o zaman kucağımıza ben korkarım bi yerine bi şey olcak diye
 
eyleeeem naptın gittinmi dr.a??

Evet canım gittim sonunda kavuştum Vural Bey'e. Bebişi görünce telefon meselesini filan unuttum gitti:)
Senin yazını yazıcıdan çıkarmıştım o filan vardı yanımda sekretere verdim bakın dedim Vural Bey her şeyine bakmış ama bizim gittiğimiz dr da şans eseri biz elini gördük sadece filan dedim. vural beyede anlattım durumu allah allah kim ki o hasta dedi valla sadece inşaat mühendisi olduğunu biliyorum kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyo dedim:) Her şeyine baktı parmaklarını tek tek saydık kalp atışını dinledik.Herşey normal keyfini çıkar dedi. Harika bi dr. Diğer dr eline su bile dökemez bence. kendimi hakkaten çok şanslı görüyorum.Martın 4 ünde gitcez üçlü tesste istedi sanırım herkesten istiyo bu testi içim rahat bebişimi gördüm hareket edişinide :) Kolunu sallayıp duruyo ablası bi görsen :) foto makinesiyle eşim 14 dklık bi çekim yaptı dün anneme filan izlettim onların zamınında yokmuş tabi öyle şeyler yada yararlanacak fırsatları yoktu kimbilir bi garip olduk hepimiz hemde çok mutlu olduk tabi. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin hep iyi haberlerini alalım inşallah.
Unutmadan pipi görüyorum gibi dedi diğer gidişimde netleşicek galiba öyle işte:) Birde bebiş 13+5 olmalıydı ilk hesaba göre şimdiyse ilkin 14+1 yada +2 dedi sonrada 14 haftalık dedi. Zaten bu hesaplamalar değişebiliyomuş çok takılmıyorum. Mutluyum mutlusun mutluyuzhihoyyyt
 
Son düzenleme:

Bir daha ki sefere bana haber ver.. bende geleyim Seernii, ben seni önden iterim, arkadan da ben gelirim daha kolay gireriz.. nasıl plan ama?? :))) Büzüşmüş hamile beyni ile bu kadar parlağını bulabılıyorsun işte planın kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana.. işte bu yüzden ben girmeyeceğim o mağazalara artık.. indirim zamanları hariç.


Hoşgeldin Zehra..
 
Eylemcim; yaaa seninki de pipili desene...ben tam olarak anlamadım..onu övdüğüm için hoşuna mı gitmiş??bi dahakine söylerim olmazsa...ismim Seçil bu arada..
ayy çok mutlu oldum iyi haberlerine..ben 6 martta gidicem 3'lüye..sen benden öndesin o zaman..hakkımızda hayırlısı canım..
bu arada ben de kk dan bahsediyorum dr. gittiğimde...hoşuna gidiyo araştırmalarım..
 
Son düzenleme:

Bi dahakine bende söylerim arkadaş gelince hatırlatıcak size kendini diye eğer heyecandan unutmazsam tabi:) Sende internetten yazışan kişilerden biri benim dersen tanır artık bizi. Hemşire hastanenin sitesindenmi haberleşiyosunuz dedi hastanenin sitesinde haberleşicek yer var sanki yok dedim bu türkiye çapında hatta yurtdışı dedmi yurtdışından yazan arkadaşlarda var. Öyle işte.
Biz sizden önde gibiyiz ablası benim oğlan senin oğlanı döver yani kaydirigubbakcemile3 dediğim gibi sana söylediğini söyledi tecrübelerime dayanaraktan şurdaki çıkıntı pipi gibi dedi ama emin olmadığınıda söyledi.
 

çok haklısın EVRİŞ, benim yurtdışında çok fazla alışveriş yapma şansım oldu. londra şubemizde de çalışmıştım bir vakitler, ordaki çok pahalı markaların çoğu ülkemizde, hindistanda, pakistanda, kamboçya gibi bilumum geri kalmış ya da gelişmekte olan ülkelerde üretiliyor. zaten ihracatın da içindeyim ben, bildiğimiz bütün ünlü markaların br kısmı ülkemizde üretiliyor. bir müşterimiz örneğin tommy ve gap in nin iç çamaşırlarını imal ve ihraç ediyordu. tr de üretilen ünlü markalar tahmin edemeyeceğimiz kadar çok. ama tr de satışı yasak. ihraç fazlası olanlar da etiketi kesilerek ancak satılabiliyor.
 
eylem; sen aynı gün doğurmayalım biz??kaydirigubbakcemile5
benim de 14+1 şu an..ben normal doğum istiyorum...sen de öyleyse eğer karşılıklı sancı çekeriz artık..sırnaşık şey
 
Ya dostlar.. benim bu dişim ara ara çok hafif sızlıyor.. daha üstünde geçiçi dolgu var.. Dr 15 gun daha agrıamazsa gel demişti bana.. gecen aksam diş etimi kanattım fırcalarken, biraz daha fazla agrıdı ama gecıyor sonra devamlı bir sey yok acıkcası.. Müneccim gibi soru soruyorum size ama.. bu ara ara gıdıp gelen sızılar hayra alamet midir?? İyice huzurlanıyorum bu durumdan. Karbonatlı -tuzlu su ıle gargara yapmaya basladım, o ıyı gelıyor acıkcası.
 
evriş ben kanal tedavisi yaptırmıştım geçen sene ara ara yoklar halen biraz ağrır geçer, belkide seninde öyledir ama doktoruna sor canım biz dişçi değiliz naniknanik

Eylem gözün aydın hayırlı olsun : )

zehra hoşgeldin sağlıkla kucagına alırsın inşallah
 

Ben kanal tedavısı yaptırmadım.. yaptırmamak ıcın de yırtınıyorum.. sadece hafıf sızının buna delalet mı olduguunu yaşayan arkadaslara danısmak ıstemıstım Petrikcim.
 
yaa dişçi deyince gitmem gerektiğini hatırladım...hem temizlik yaptırmam lazım hem de bir-iki dolgu yeniletmem lazım...
umarım evriş ben de ağrısız dolgumu yeniletmeye gittiğimde aynı şeyle karşılaşmam...bu arada senin dolgun hava alıyor olmasın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…