2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın herkese

minik kelebek fark etmez istersen aç bi başlık bişeyler yapmaya çalışırız
esrakonun dedigi mantıklı geldi bana, şimdi diceksinizki ozman neden listeyi yaptın, heveslendim hazırladım, takip etmenin zorlugunu düşünmedim o an :)

milkshake stres yapma olur arada böyle şeyler hep üst üste gelir malesef

gizze geçmiş olsun benimde ağrım oluyor sandalyede dik oturamıyorum batıyor, belim ağrıyor ayrıca çalışmasak keşke evde uzansak negüzl olurdu : )

esrako sen tecrübelisin onun için bizim hissetmemiz zaman alır çok heveleniyorum bebeğimi hissetmek istiyorum, ben uzanırken yokluyorum ama malesef
 
lülülülülülü
:1shok::1shok: Rahmini mi yokladın:1shok::uhm: Nasıl oluyor o, nererden anlıyorsun kaç avuç olduğunu?


lülülülülülü çok güldüm.bak şimdi.sabah hiç wc ye gitme.sırt üstü yat.bacaklarını uzat. 2 kasığının ortasında bir şişlik var.gebeliğin ilk gününden beri var gerçi hergün büyüyor. yarın sabah dene. istersen wcden sonra da olur.ama su sıvı filan içmeden. artık baya büyümüş rahimler.bebetolar da içinde :) göbek deliğinin 3-4 parmak altı
 

ekledin mi peki fotonu göbek şova lalcim? Sorun yoktur, zayıf olduğun için çok büyük görünüyordur gözüne. Alışık değilsin ya.... Benim de hala gözüm alışmadı. çok garip geliyor. Hayatımda hiç ayva göbeğim bile olmamıştı. şimdi görmemişler gibi göbek sevip duruyorum. Ama şu son bir haftada diğer bölgelerim de kilo aldı. Dün alışverişe çıkınca çok net anladım.
 
kızlar aranızda en önde gidenlerden biriyim 15+5 günlüğüm ama yinede bebişimi hissetmiyorum.artık her gün onu hissetmek istiyorum.doktorum 4,5 - 5.ayda hissedersin dedi bakalım ne zaman hissedeceğim

aftabru
sen hissediyormusun canım
 

Tamam yarın sabah deneyeceğim. a.s

Bir de kızlar dün akşam garip birşey oldu. Eşim başını kucağıma koymuş yatıyordu, "aa tık tık diye sesler geliyor" dedi. Galiba bebişimizin sesiydi. Bence kesin bebişti. Eşimin gözleri doldu, çok duygulandım bende. Bazen onun benden daha heyecanlı olduğunu görüyorum, hissettirmemeye çalışıyor ama...

Comely nerede haberi olan var mı, bir kaç gündür kayıplarda?
 
bende de sanki bu hafta her tarafımda kilo artışı var.bide göbeğim güne göre değişiyor sanki. bir kaç gün önce daha büyüktü bu sabah daha küçük geldi gözüme.belki gaza ve şişkinliğe göre değişiyordur.bazen bayağı büyümüş diyorum bazen eskisi gibi gözüküyor
 

Eevet Sakaleyn.. benim ilk bebeğim.. resmen tüylerim diken diken oldu Şubat annelerini okuyunca.. çok etkilendim nedense.. İnsallah bu anlattıkların güzellikleri yaşamayı nasip eder Allahım.


Ne alem bir kadınsın sen ya, yine beni çok güldürdün :roflol: Düşün artık, hastane çantası felan hazırlamaya başlıyoruz Esram.. senin alınacaklar listesinde laptop ilk sırada.. yerimm ben senii yaaaa kaydirigubbakcemile3 Literatüre gececeksin vallahi..

Bu arada yine gülüyorum yazdıklarına kaydirigubbakcemile3 Boyoz; İzmir in çok meşhur bir böreğidir.. öyle bir tane yemeyle paçayı kurtaramazsın o börekten, sıcak sıcak bulursan en az 3 tane rahat yiyebilirsin.. İzmir li insanlar için vazgeçilmezdir :)))




Ah kıyamam sana yaa... pişmiş tavuk meselesi gibi olmuş, ama arada oluyor böyle şeyler, üst üste gelir, sabır denenir.. gül-geç bence.. bebişe anlatırsın ileride, üzme kendini, üzüldüğün için kasıldıgında bile ben bebişimin etkilendiğini hissediyorum. Dikkat et sende kendine.


Aidaa, onu eşim her aksam yapıyor.. dayıyor kulagını karnıma.. seslerr aynen böyle - Aaaa,inanmıyorum, bak bak , Evrim bir duysan inanamazsın, aa sanırımm dönüyor :))) diye diye seslerle dinliyor..

Comely i bende çok merak ediyorum.. noldu bu kıza.. çalışmıyor da.. Evde mi sıkıntıları var yine? Elli tane sey aklına gelıyor ınsanın.
 

yok be güzelim, ben de 15+5 im bugün ama hala tık yok. daha doğrusu bişeyler hissediyorum bazen sanki seğirme gibi ama hep gazdır diye düşünüyorum. sırtüstü yatıp uzun süre hareketsiz kalırsam ve elimle azcık rahmimin üzerine tıp tıp vurursam sanki bişeyler kıpırdanıyor. herhalde naz dır di mi?
 

Artık isimleri var.. artık cinsyetleri belli.. bütün boşlukları dolduruyorlar.. ruhen de ete kemiğe bürünmüş durumdalar.. şu minnacık cümlen beni çok etkiledi nedense.. baktım baktım gülümsedimm "herhalde naz dır di mi?" Bence Naz dır o..
 
kızlar, ben dün alışverişe gittim. istanbulda yeni bir outlet merkezi açıldı. optimum diye. oraya gittim. orda DEMSTOCK diye bir outlet var, hep yabancı lüks markaların seri sonu ya da az defoluları satılıyor. defolular beş para etmez (bir tane solmuş, ayrıca da delikli guess penye tişort 155 tl mesela) ama mothercare in serisonları filan bakmaya değer. 7 ay dolana kadar bişey almam diye düşünüyordum ama dün dayanamayıp 3lü bodylerden aldım. hani şu yeni doğduklarında giyiyorlar ya ayağına kadar çıtçıtlı olan. tulum yani. 3lü pembiş bi set. hata ettim galiba, sonuçta sıcağın alnında doğacak çocuğa uzun body mi giydirilir? bilmiyorum ki, acaba giydirilir mi? yoksa bacaksız olanları var onlardan giydirilir? neyse canım 3 tl idi, sudan ucuz diye aldım. olmazsa baharda doğum yapan birine veririm.
 

canım bu iş baya yorcak senı.sen istersen acarım sana bı baslık farketmez.yada istersen bu listen kalsın 1.5 ay sonra falan dogumm tarıhlerımız daha bı kesinlık kazancak.ozaman bı başlık altında toplarız listeyi.olurmu şekerim yerimseniben yada şimdide acabılırım farketmez yanıCADIARZU
 

ayy canım 3ytl mi?amanınn nekadarda ucuzmuş ya:1shok:,keske benımde fırsatım olsa orayı gezmeye.buarada canım cok kalın degılse penyesı gıydırebılırsın.netıcede nekadar sıcak da dogacak olsalarda ilk 15 gun bebegın dünya ortamına alısması için vucut sıcvaklıgının normal olması lazım.hepten cıplak bırakımayız kı.rahatlıkla gıydırrısın yanı .ayy bende cok istiyorum bebişime bişeyler almak şakkıdı
 
bu arada aldığım 3lü setin fiyatı 3tl ya, hani çok ucuz ya, galiba sebebi tinybaby için olması. yani 3kilo 400gr a kadar doğan bebekler için. ben zaten nur topu gibi bir kız doğuracağıma pek ihtimal vermiyorum. içime minyon bi bebek olacağı doğuyor. ablamın iki çocuğu da 3.150 civarında doğmuştu.o yüzden çekinmeden aldım. bir kere giyseler bile parasını amorti etmiş olur. düşünsenize iyi bir marka ve tulumun tanesi 1tl ye geliyor. yok eğer naz hanım 3,400 den kilolu doğarsa da zaten en son dert edeceğim şey bu tulumlara verdiğim 3tl olur. aklıma bile gelmez valla nur topu gibi kız doğurmuşum.....
 
ayy aftabrucum yanı setı bırde 3 ytl,cok sanşlısınız heeee,burda begenmedıgın bı cıtcıtlı badı 3ylt.valla bende istanbuldan alısverıs yapmayı düşünüyorum bebeğime.belkı 2 ay sonra hersey yolunda olursa (İNŞALLAH),alısverıs yapmayı düşünüyorum
 

istersen sana da alıp göndereyim minik kelebek. bedava sayılır. adresini özelime gönder, alıp postalarım ben. acelesi yok ne de olsa daha en az 5 ayımız var.
 
Aidaa bende de oldu aynısı ama ben o tık tık sesi kendim hissettim. sabah kalktığımda sanki kalp çarpıntısı gibi elimi kalbime götürüyorum yavaş atıyo karnıma koyuyorum sanki ikinci bir kalp güm güm atıyo.
aftabru ne güzel sen pembiş leri alabiliyosun rahat rahat bizimki belli olsun annem kayınvalidem ben hepimiz koşucaz bi şeyler almaya tulumlar iyi olmuş bence çünkü anne karnında çok sıcakta kaldıklarından ilk doğduğunda baya sıcak tutuyorlar bebişi hatta hastane çıkışı battaniyeleri satılıyo onlara sarıp sarmalıyorlar iyice
 

aftabur çok çok ucuzmus ya benim evime çok yakın optimum e5 bostancı koprusunun orda oturuyorum iki dk da gidip bakarım haftasonu o magazaya.
bu arada yaz ın dogacagı için bebeklerimiz uzun tulum pek giyemezler hos hersene agustos ayının nası olcagı pek belli olmuyor bazen yarısı yagıslı serin geçerken bazen kavurucu sıcak oluoyr.
ben 2000 agustosdya dogum yapmıstım ve asırı bir sıcak vardı dogum aksam oldu ertesi gun çocuk dr u gelip hemen eldivenleri çıkarın tırnaklarını kesin tulumu da çıkarın body ile kalsın sadece demisti birde ince bir çorap ayagına gaz yapmaması için. inanamamıstık nası yani cıplak gibi usumezmi diye atesi çıkar yoksa demisti dr. korkuyla soymustuk tabi . ve en kotu tarafı yeni dogmus kemikleri ele gelen bebegi birtek body si ile kucaklamak:) kemikler idirek ele geliyor kedi yavrusu gibi:))) korkuyorsunuz basını falan duzgun tutamayacagım diye destekleyen bir hirka bir battaniye birsey yok çunku . ama yıkamak giydirmek falan tek parca olunc açok kolay oluoyr.



evris demek boyoz borek ha :) amma kendinize munhasır yiycekleriniz var birde kumru vardı değilmi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…