2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhabalar bende nasip olursa ağustos annesi olucam 12 haftalığım su an cumartesi ikili taramamız var minik kelebek cok gecmiş olsun içini ferah tut güzel düşün güzel olsun canım bebeklerimizi hepimize bağışlasın Rabbim.............
 
Hayırlı olsun canııım, 2li testinden de güzel sonuçlar alırsın umarım.
 

aynısı galiba canım ya. kavuniçi deyince zaten ben hemen benimkine benzettim. ne renk olduğunu kavrayamıodum. sanki fosforlu kavuniçi gibi. pembe değil kırmızı hiç değil. baya sulu pamuklu iççamaşır giymek gerekiomuş sadece. günde 3 kere değiştiriorum artık. bol bol annane donu aldım :) ve beyaz al canım. ben de 3 gün öncesinde ilişkiye girmiştim. duş aldığım halde oranın dengesi bozulmuş. yani o kremi aldım 3 günde geçti. korkma daha gelir 2-3 gün sonra birden kesilcek. hafif kaşıntın oldukça onu sürceksin. gebelik boyunca bazı kadınlarda gebelik mantarı olurmuş. ilişki sonrası genelde.yeşil bile geleni varmış akıntısı bizim tek şansızlık kana benzetmemiz. ben de çok ağlamıştım bebeğimi çok sevdiğimi anlamıştım . minikime hemen ultrasonla bakmışlardı. ve kremi vermişlerdi.geçmiş olsun canım :)
 
teşekkürler evriş. aslında uzun zamandır burayı takip ediyordum ama yazmak bugüne nasipmiş.yerimseniben
 
İyi yapmışsınız.. hoşgelmişsiniz.

Arkadaslar, affınıza sıgınarak yazıyorum.. popo altımdaki kemik agrımaya başladı.. ben çatı açılıyor diye dusunuyorum.. dogru mudur? Bu durumda olan var mıdır?
 


canım hayırlı uğurlu olsun güsel haberlerle gelmişsin.doktora bir daha ne zaman gideceksin.seninle aynı gündeyiz.doktor cinsiyet için bir daha ne zaman çağııyor. bi tahmin yaptı mı?
 
Evriş aynı durum bende de var ...özellikle sol taraf..acaba sola doğru yatıyorum bugünlerde ondan mıdır nedir?? anlamadım gitti...bazen dayanılmaz oluyo...tv izlerken uzanarak izlemeyi seviyorum...acayip rahatsız oluyorum son 1 haftadır...
 

sen arastırmıssındır kesin hamilelikte zararsızdır bened alayım o c aydan aktarlarda vardır heryerde heralde ?

bana ne bu heyacan ne bu şiddet diyen varsa bir kızm var birde oğluşum olsun istiyorum ama yine allah bilir elbette.öğrenen çoğaldıkçada heyecan basıyor doğal olarak.

sakalenmaster aynen bende senin gibiyim bizim ikinciler oldugu için son sans diye heralde boyleyiz. insan elindeki neyse aksi olsun ki ikisinide tatsın istiyor. hos iki hemcins kardesde kulaga daha guzel geliyor paylasımları daha çok olur falan gibi ama ben yinede bencilce dusunup kızım olmasını çokkk istiyorum allah bakalım gonlume gore verecekmi.

bezelye yapmak istiorum ancak garnitürde bezelye de teneke konserve.sizce caiz midir? yenir mi
konserve pek caiz değildir be lalcim. yani konserve ama yıkamak iyi fikir bol su ile yıkarsan hani nefsini korletmek a dına en azından.


kızlar gecmısı okumadan hemen yazayım doktordan geldık.cok ama cok mutluyum bebişimi gördük canım benım okadar versın yeterkı

minik kelebek gozun aydın canımm. hadi bakalım bir kiz daha kız yok dioyrduk birde.

yaaa arkadaşlar doktoru kalsiyum ve magnezyum veren var mı?

dide benim dr 12. haftada folik asıt i birak dedi elevit ve kalsiyum candoz-vitamin c suda eriyenlerden verdi bende pek bi sordum durudm baska kalsiyum veren varmı dr u diye pek bulamadım. neden verdi benimki erkenden bilmiyorum seninde kalsiyum ve vitamin c birlikte mi 10 luk tabletler halinde kutuda hani ondan mı?
 
Esramm.. arastırdım kuzum :) zararı yok.. ama yine de günde bir bardaktan fazla ıcme.. ne olmaz ne olmaz.. bir de çok guclu salınım yapan bır bıtkı, aldıgın zaman bır bardan ıcın ıkı kucuk yaprak koysan yeter ama sen eksıyı cok sevıosun ya 4 kucuk yaprakta koysan yeter.. yalnız hibisküs ün iyi mi kötü mü oldugunu anlamak ıcın aktara gıttgınde almadan once bak.. rengi koyu kırmızı olması lazım, minicik bir yaprağıda dilinin üstüne koy, anında ekşilik vermesi lazım diline.. yoksa alma.. bayatlamıştır.

Mercimekim yatmak kalkmak zamanı değil.. yürüdüğüm zaman acayip hissediyorum ben.
 


Hoşgeldin Mentes. Grubumuz büyüyor, ne güzel :dance:
 
günaydın kızlar, şuaralar çok çok yoğunum, yazılanları okuyamıyorum, pek yazacak fırsatım da olmayacak galiba. ama çok merak ediyorum neler olup bitiyor. MİNİK KELEBEK in galiba bebiş kız mı oluyor, tam anlamadım. başka cinsiyet öğrenen oldu mu? herkes iyidir umarım.
benim dün doktor kontrolüm vardı, kısaca yazmıştım dün ama yineleyeyim.
haftası 15+2
cinsiyet %80 KIZ
boy 97mm
herşeyi normal görünüyor
yüzüstü yatabiliyorsan yat dedi doktor, zaten yakında yatamayacaksın, korkma bebeğe zararı olmaz şimdilerde dedi
.
ben de artık demir takviyesi almaya başlıyorum arkadaşlar. doktor dün ferrum fort yazdı.
bi de ben osteocare diye kalsiyum+magnezyum+çinko bileşimli bir vitamin alıyorum. iğnelerden dolayı. yani herkese şart değil, yanlış anlaşılmasın. benim vurduğum iğneler kemik erimesi yapabiliyormuş da...
 

minik kelebekcim korkma sakın bak arkadaslarda yazmıs zaten mantara benziyorsenin ndurum e kotunun iyisi insalah mantarsındır diye yazmak komik geliyor ama bebekle ilgili birsikinti olmasındansa bunadasukur. içini ferah tut bak benim ikinci ay bitiinde tam adetdonemi bir hafta surud kahverengi kabus lekeler ve bitti çoksukur dahada gormek istemiorum. hepimizin kesildiyde bu seninkide mantardır sanırım. hemen yaz dr dan donunce.

yok cnm ne malesefki daha 28 haftam var. tickerımı yanlış yapmışım kalan tarihi yazıyor. daha 12 haftalık bebiş :) şimdi bende onu düzeltmeye çalışıyordum delikafadulden

bnu brs ticker in yanlıs değil 11+1 likhamilesin geri kalan sure 28 hafta diy yazıyor. dogru yani kafa karıstıran ne kadar kaldıgnı yazan bolum o da otomatik çıkıyor heralde


poponun altındaki kemik nere yahuu ?? kalcamızın yanakların iç kısmındaki kemikmi yani? hani bisiklete çok binince acır orasımı ?
 

canımcım benim yalnız kalıp yürümeye pek fırsatım olmuyor...asker gibiyim...çoğu zaman pazar dahil çalışıyorum...şantiye ortamı....sürekli binalarda dolaşıyorum...o yüzden akşama haşatım çıkmış oluyo...en büyük zevkim haline geldi artık....
 
evriscim neler biliyon sen yahu :B)) aktara gidip derim bir yaprak ver bakim bi dilim tatsın once tazemi bayatmı hibislerin bir bakayım:)))

yeni gelen tum arkadaslara hosgeldiniz diyorum. aslında siz hep burdaymıssınız da bizim haberimiz yokmus. niye sessiz sedasız duruyorsunuz arkadasalr sizde iki kelime yazın paylasıma katkıda bulunun. tekrar hosgeldiniz.
 

canim bende popo alti üstü her yerim agriyor..delikafadulden hergün yeni bir agri musallat oluyor bana..:çok üzgünüm:
 
bende gecen hafta pipi göremedi ama yinede yanilma payi cok yüksek demisti..bence sende sürprizlere hep hazirlikli ol..cünkü kizlarda yanilma payi cok yüksek oluyor..
 

Ah bebeğim ya, hiç sıkma canını. Bak sağolsun LalEce de güzelce açıklamış. Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Doktora gidip bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenince, onun hareketlerini görünce uçarak döneceksin evine ve bize güzel haberler vereceksin.


Neeeee?? :1shok: :1shok: Popo mu dedin? kafamçokkarıştı Yani arkadaşlar lütfen forumda böyle kelimeler kullanmayalım. Seviyemizi düşürmeyelim yaneeee... Böyle pis pis kelimeler yazmadan önce önlemimi alayım, "af edersiniz" diyeyim de sonra istediğmi yazarım cinsinden ifadeler hiç hoş durmuyor. lülülülülülü Ben sizin bu kadar özelinizi bilmek zorunda mıyım, canım ??? -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Burada bunları söyleyecek en son kişi benim herhalde?? kaydirigubbakcemile3 Evrişim, popo bu, affedilecek bir şey yok, hepimizde var a.s Senin gibi bir kaç arkadaşım var, "aptal" gibi -bana göre- hafif kelimelerin bile önüne "af edersiniz" koyan :)) Onlarl da çok dalga geçerim... (Ya da ben terbiyesizim, artık...)

Benim ağrımıyor canımcım, o kemiğin altında yeterince doğal yastığım var. :))

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama, kafam dağınık pek cevap yazamıyorum, kusura bakmayın. DÜn gene baş ağrısından öldüm bittim. Bugün de telefon ve interneti kapattırmaya gidicem. "Yarın kapatın" diye de yalvarıcam :) Akşam da gireyim diye. Muhtemelen bir kaç gün yokum ben. Beni özleyin anacım.

Bu arada esrako, geçen gün başına gelenleri okudum ve çok güldüm. Bence oğlunun yanında olmuş olmasına dua etmelisin. EŞimin buna tanık olmasını istemezdim. :) (Üni sınavına hazırlanırken başıma gelirdi benim hep.)

[U]Aftabrum[/U] nerelerde acaba? Bu saatlere kadar yazmış olurdu?? Keops da gelmiyor hiç?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…