Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana söylemek istedın galıba.ama ne demek istedıgımı anlamadın sanırım arkadas bı haylı tedırgın ve bende dedımkı "EGER DOKTORUN İÇAÇICI KONUSMASSA RİSKLİ GEBELIK UZAMANI PROF A GÖRÜN" cünkü azbucuk arastırdım azönce ve elisa testi pozitif cıkan hamılelerde bebege bulasmasın die ası yapılıyormus onu söyledım.enazından telaşını gıdermek içinbence bebek doğduktan sonra yapılacakları çok sonra konuşalım arkadaşlar. şimdilik çok erken. kalp atışını duyduktan sonra da bitmiyor ki... ben ilkinde duymuştum kalp atışını. ama 9 haftalıkken durdu kalbi. o yüzden en iyisi moralimi yüksek tutarak ama kendimizi de çok kaptırmadan heveslendirmeden bi atlatalım şu 3 ayı.
bende ağustos annesi olucam inşallah dün doktorum 2 ağustos doğum tarihi verdi hayırlısı.
canım dedıgım gıbı bence üzme kendını,doktorun içaçıcı konussmassa bı prof la görürşürsün bakalım o ne diycek.hem hamılelıgın cok basında farkedılmıs olması belkı artı bı olaydır.oyuzden tekrar söylüyorum üzme kendınıevet ben şimdi boludayım pek içaçıcı konuşmazsa doğru ankaraya gitcem. napıyım. halbuki ben hamile kalmadan önce gittim doktora kanla idrara baktı madem böyle bi durum var niye o zaman önlemini almıyorsun. bakalım ne dicek öğleden sonra artık ona göre hareket ederim. zaten dedim ben doktora çok tedirginim bişey olur mu diye dün yok olmaz dedi 20 gün sonra gel dedi bugünde aradı gel diyo. her şey duayla olur ne olur şu mübarek saatlerde dua edin bana ve cümlemize.
bu bebek doğduktan sonra değil ki şimdiki bi durum. belki de bebeğin alınması gerekebilirmiş.
canım bunda kafaya takıcak nevar ben pek anlayamadım.4+2 olması gerekırken 4 cıktı dıyordun zaten muhtemel gebelık haftası hesaplayan butun sitelerse(+ - 3 gun hata yanılma payı yazar) benım muayenemde 5+4 olması gereken bebegım 4+küsür dedı doktorum,muhtemelen gec döllenme dedı.sende sadece 2 gun oynamıs bu cok normal.bebek gelısımız basladıgında dahada kesınlescek kac haftalık oldugu.üzülme bence bosyere
yanlış anlaşıldı galiba.ben anlatamadım bellki de:) 4*2 di ben doktora gittiğimde.ama doktor 4 bile olsa görünürdü kese dedi.ondan endişelendim.önceki hamileliğim gibi mi olacak diye.ama kaç hafta geride onu da bilmiyoruz daha.yarın belli olacak inşallah.endişelenmek istemiyorum artık.bir kerede mutlu çıkmak istiyorum jinekelogdan:çok üzgünüm:hepimiz için hayırlısı inşallah.çok teşekkür edrim ilgin için.a.s.
yanlış anlaşıldı galiba.ben anlatamadım bellki de:) 4*2 di ben doktora gittiğimde.ama doktor 4 bile olsa görünürdü kese dedi.ondan endişelendim.önceki hamileliğim gibi mi olacak diye.ama kaç hafta geride onu da bilmiyoruz daha.yarın belli olacak inşallah.endişelenmek istemiyorum artık.bir kerede mutlu çıkmak istiyorum jinekelogdan:çok üzgünüm:hepimiz için hayırlısı inşallah.çok teşekkür edrim ilgin için.a.s.
merhaba kızlar ne kadar dertliyiz ya.hamile kalmadan önce hamilelik belirtileri adına yaşadığımız herşeyi hamile kalmış olmaya yoruyoduk olunce sevinip olmayınca bir daha ki aya umutlaımızı bağlıyoduk.ama bu kadar karamsar değildik hep umutluyduk.şimdiyse en ufak bi tersliği acaba bebeğimi kaybediyormuyuma bağlıyoruz kızlar bu yol yanlış yol gelin güzel şeyler düşünelim ve dua ederek herşeyin en güzelini rabbimden dileyelim o bizim için en doğrusunu bilendir şüphesiz.ben de bebeğimi çok bekledim ama burda çok daha uzun süre bekleyip kavuşanlar var bu mucizelerimizi hemen neden kaybetmeye yoruyosunuz.siteye uzun süre girmedim ve artık girmek de moralimi bozuyo.çünkü herşeyi sıkıntı eder olmuşuz.her olumsuzluğu en kötüye yorar olmuşuz.düşük tehlikesi geçirdim ve 3 haftadır raporlu evde yatıyorum güzel düşünüp dua edip bebeğimi de mutlu etmeye ve bana sımsıkı tutunmasına çaba sarfediyorum.ama yine bir yanım ya kalmaz giderse diyo işte o zaman da veren de Allah alan da yine o diyorum Allahım sana tevekkülüm hakkımda hayırlısını sağlıklısını ver deyip Rabbime sığınıyorum.inancımızla buraya kadar geldik bundan sonra da farklı olmıcak.hepinize sağlıklı umutlu günler arkadaşlar sevgiyle kalın.
merhaba kızlar benim dr.gitmeme sayılı saatler kaldı evet görücem bebeğimin kalp atışını göreceğim buna inanıyorum.....dua etin benim için kızlar.....cuma mübarek gün ve rabbim beni bu günün yüzü suyu hörmetini üzmeyecek sevindirecek.....4 de çıkıyorum işten 6 ya doğru randevum var inşallah hayırlı haberler alırım......lekelenmem şuan için yok bazen geliyor bazen gelmiyor allah korusun tehlikeli bir durum olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan olurdu....ağrım sızımda yok.....
inşallah canım şükür kesesini çok net görmüştük geçen hafta ozaman 5+3 günlüktük nohut kadardı yuvarlak rahim içinde bir kese vardı ama şuan kalp atışları için gideceğiz ama korkuyorum şu lekelenmeler korkutuyor beni bakalım dr. akşam ne diyecek....
evet ben şimdi boludayım pek içaçıcı konuşmazsa doğru ankaraya gitcem. napıyım. halbuki ben hamile kalmadan önce gittim doktora kanla idrara baktı madem böyle bi durum var niye o zaman önlemini almıyorsun. bakalım ne dicek öğleden sonra artık ona göre hareket ederim. zaten dedim ben doktora çok tedirginim bişey olur mu diye dün yok olmaz dedi 20 gün sonra gel dedi bugünde aradı gel diyo. her şey duayla olur ne olur şu mübarek saatlerde dua edin bana ve cümlemize.
yanlız doktorum beni endişelendirdi yaştan dolayı 16. haftada amniyosentez yapacaz dedi.kızmda gereksiz yere yapılmıştı ve çok kötüydü.şimdi birdaha duymak beni huzursuz etti kızlar ne yapacam bilmiyorum.
bende sizle ç ok yakınım sanırım 5+5 im bugun sizler 6+2 birkaç gun var arada hoş bu sayfadaki olmamızın amacı bu tarihlerimizin çok yakın olması :))mikshake minik kelebek aynı donemlerdeyız 3umuzde. ins tum arkadaslarla beraber bizimde yzumuz guler rahatlatırız. stress yapmayalım bise arastırmayalım. miniklerimizi veren Allahımıza emanet edelim bize veren o dur koruyacakta o arkadaslarım
Vallahi arda.. her kelimesine katılıyorum, girsem canım cok sıkılıyor, girmesem dostları merak ediyorum.. ne yapacağımı bilemedim, ister istemez etkileniyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun, ama bu korku kötü bir korku imiş.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin, evlatlarımızı bize bağışlasın.
merhaba kızlar benim dr.gitmeme sayılı saatler kaldı evet görücem bebeğimin kalp atışını göreceğim buna inanıyorum.....dua etin benim için kızlar.....cuma mübarek gün ve rabbim beni bu günün yüzü suyu hörmetini üzmeyecek sevindirecek.....4 de çıkıyorum işten 6 ya doğru randevum var inşallah hayırlı haberler alırım......lekelenmem şuan için yok bazen geliyor bazen gelmiyor allah korusun tehlikeli bir durum olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan olurdu....ağrım sızımda yok.....