- 17 Nisan 2008
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışlarını göreyim,o zaman yaparım dediğim takvimimi yapmış bulunuyorum.ne de olsa kalp atışlarını da göreceğiz,sağlıkla kucağımıza da alacağız,değil mi? :dance:
çok pozitif gördüm kendimi,lekelenme yok diye herhalde.
herkese moral ve sağlık diliyorum...
Canım benima.s.Bebişin bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine. Sen artık ilk hamileliğinden daha güçlüsün. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz:CüvCüv:
selam kızlar bugün tansiyonum çok yüksekmiş ebe hemen bir dr bul kendine kadın dogumcu yani 15-10 olmuş hatta emin olmak için bir daha ölçtü aynı ha deyincede dr bulamadım neyapcam şimdi bilemiyorum pazartesi gittigim klinikte dr 15 gün sonra gel dedi yarın gitsem yardımcı olurmu acaba gerçi yaşlı bir dr ama pek asabi geldi bana
dide merhaba inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım batmandamısınız yer olarak öyle yazıyor.bizde siirtteyiz arkadasım.oralımısınız yoksa görev icabı ile ordamısınız?
kızlar bugün kalp atışları için gidecek arkadaşlar vardı.daha gelmemişler.merak ettim.sizler nasılsınız?
ne mutlu sana.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.benim daha salı yaa.cok var..ne mutlu sana vallahi:1hug:hepinize günaydın kızlar sanırım oklavayı hak ettimklava:
evet şükürler olsun dün akşam dr.dan hayırlı haberlerle döndüm....bebeğimi gördüm çok küçüktü pirinç kadar ve kalp sesini duymadım ama kalp atışlarını gördüm rabbime şükürler olsun:Saruboceq:
evet şimdilik herşey yolunda dr. taaa 1 ay sonra çağırdı fakat nasıl dayanırım bilmiyorum belli olmaz 15 gün sonra atlar giderim belki yeniden merak edip.....:asigim:
dün 6+3 günlüktük takvimim geriden gidiyor bugün ise 6+4 düz şükür.... yanlız dr. henüz bana test yapmadı herhalde 1 ay sonra yapacak bilmiyorum......progestana devam dedi ve folic plusada devam ha unutmadan son kulllanma tarihi geçmiş folik asit içtiğimi söyledim dr. birşey olmaz dedi içim rahatladı valla....kaydirigubbakcemile2
dualarım sizinle kızlar rabbime binlerce şükür bu kadarını görmeyi bana nasip etti ya bundan sonrasınıda inşallah nasip edecek o benim küçük mucizem çünkü hiç beklemedim anda çaldı kapımızı.........
petrik hosgeldin.
hayırlı olsun bebegin. saglıkla kucagına alırsın insalah
son adet tarihini soylersen arkadaslar liste yapıyorlar daha dogrusu son adet tarinhini internetteki hesaplayıclaar girersen dogum yapacagın tarih çıkacak onu yazarsan arkadasalr doum yapacgın tarihe gore liste yapıyorlar çunuk
canım hadı hayırlı haberlerle gel inşallah.saolun kızlar teşekkür ederim
sat 17.11.2008
doğum tarihide 24.08.2009
rabbim kısmet nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı : )
çıkıyorum şimdi doktora gidiyorum :)
hepinize günaydın kızlar sanırım oklavayı hak ettimklava:
evet şükürler olsun dün akşam dr.dan hayırlı haberlerle döndüm....bebeğimi gördüm çok küçüktü pirinç kadar ve kalp sesini duymadım ama kalp atışlarını gördüm rabbime şükürler olsun:Saruboceq:
evet şimdilik herşey yolunda dr. taaa 1 ay sonra çağırdı fakat nasıl dayanırım bilmiyorum belli olmaz 15 gün sonra atlar giderim belki yeniden merak edip.....:asigim:
dün 6+3 günlüktük takvimim geriden gidiyor bugün ise 6+4 düz şükür.... yanlız dr. henüz bana test yapmadı herhalde 1 ay sonra yapacak bilmiyorum......progestana devam dedi ve folic plusada devam ha unutmadan son kulllanma tarihi geçmiş folik asit içtiğimi söyledim dr. birşey olmaz dedi içim rahatladı valla....kaydirigubbakcemile2
dualarım sizinle kızlar rabbime binlerce şükür bu kadarını görmeyi bana nasip etti ya bundan sonrasınıda inşallah nasip edecek o benim küçük mucizem çünkü hiç beklemedim anda çaldı kapımızı.........
ya bu doktorlar çok garip.bana 30 un üzerinde test yaptırdı.zamanı geldi diye.ve randevum 15 gün sonra yani 2 ocakta.ilk bebeğimi kaybettiğim için sık kontrol yapacağım dedi riske atmayalım diye.ama bir bakıyorum 1 ay sonra çağıranlar test yapmayanlar...benim doktorummu garip,benmi telaşlıyım anlamadım....
ya bu doktorlar çok garip.bana 30 un üzerinde test yaptırdı.zamanı geldi diye.ve randevum 15 gün sonra yani 2 ocakta.ilk bebeğimi kaybettiğim için sık kontrol yapacağım dedi riske atmayalım diye.ama bir bakıyorum 1 ay sonra çağıranlar test yapmayanlar...benim doktorummu garip,benmi telaşlıyım anlamadım....