Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1 aydan bıse olacagını sanmıyorum ki zaten aksam doktoruna gıdıceksın dontorla konusunca dahada rahtalarsın emınım.3 ay falan gecse evet bırazz panık olurdun ama vıtamın yanı hemde 1 ay gecmıs sadece.lekelenmen konusundada hep dedıgımı yineliyorum bebegın suan en guzel yerı begenıyor kendıne buda sende lekelenmeye yol acıyor bence.bendede cok kasık agrısı var bende artık öle dıyorum heralde bebegım yerlesıyo ondan bu agrı.iyi düşünelim iyi olsunesrako benim gün içinde toplam gelenleri saysak ancak en fazla bir ceviz büyüklüğü kadar olur herhalde yani çok çok az geliyor....bazen böyle toplu iğnenin başı kadar öyle anlatabilirim ama bu sabah mesela dediğin gibi sümüksü geldi sanki böyle küçük mercimek kadar sanki intihap gibi ama rengi açıklı kahverengi o kadar yani böyle çok çok yoğun bir lekelenmem yok benim bazen hiç gelmiyor bazen çok az nokta kadar geliyor......
kızlar ben çok büyük bir hata yaptım nolur bana akıl verin.... dün geceden beri uyuyamadım dr. aramak istemedim 2 gündür yeterince rahatsız ettim dr. daha fazla benden bıkmasın.......evde 2-3 tane folic asit vardı ama bir tanesini daha yeni aldık oda benim çantamda geziyor sabah ve öğlen işte olduğum için işteyken onu içiyordum bir tanede evde vardı ve genelde akşamları yatarken ondan içiyordum ve dün akşam farkettimki son kullanma tarihi 11/2008 yazıyor acaba birşey olmuşmudur bebeğime çok korkttum. ... aslında çok dikkatliyimdir böyle şeylerde ama ne bilim gözümden kaçmış demekki.....
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum diyorumki yani son kullanma tarihi geçmişse ilacın etkisi kaybolmuştur yani fayda sağlamaz ama zararda vermez diye düşünüyorum yani sonuçta vitamin etkisi gitmiştir diyorum ama içim çok kötü kızlar akıl verin nolur birşey olmaz demi bebeğime.....artık allaha emanet ettim rabbim biliyor her şeyin en iyisini verende o alanda o....
canım bu testi ilk defa duyuyorum bayada erken yaptırmıs doktorun neymıs bu acaba,tüh ben yaptırmadım böyle bı testTEŞEKKÜR EDERİM MİNİK KELEBEK. BEN DÜN ELİSA TESTİ YAPTIRDIM. Anti CMV IgG ve IgM pozitif çıktı 20 gün sonra tekrarlıcaz ama tehlikeli bir durummuş bu virüs bebeğe zarar verebiliyomuş. bilmiyorum ne olacak. bu testi hepiniz yaptırdınız mı?
minik kelebek canım herseyimiz aynı benimde 1 kasım ve 20 sinde yumurtladım takip yaptırdım ondan biliyorum . bende ayın 16sında gittim sadece kese vardı simdi 23unde gidicem canım . ins guzel meleklerimizin pıt pıtlarını duyarız Allahın izniyle
canım eşini cok iyi anlıyorum bende temmuzda yasadıgımda (ama benımkı kahverengı lekelenmeyle baslamadı pembeydı önce ) bana hıc bellı etmesede ben üzülmiyim die benı süreklı tesellı etmeye calıstı.aslında hıcbıse yokmus gıbı davrandı bana ,gizkliden gizliye süreklı gözünün bende oldugunu hıssedıyordum işteyken süreklı bı bahane bulup saat bası arıyordu v.s zaten o olmasaydı bukadar kolay atlatamazdım kayıbımı.hep yıneledıgı sey "zaten gebelıkte %25 inde oluyormus sana özgu degıl yanı ,neyse su korunma süremiz bitsin ohooo biz kac tane daha yaparız cocuk " falan dedı hep.sanırım benimkide yani dr. o kanıda yani kalp atışın görmeden birşey yapmayı düşünmüyor bakalım küçük beyi yada küçük hanımı bu akşam görebilecekmiyiz.....
eşim çok üzülüyor onuda çok üzüyorum bana belli etmesede içten içe oda çok endişeli bebişimiz ve benim için çok sevinmişti öğrendiğinde.....geceleri farkediyorum ben uyurken gelip saçlarımı okşuyor, sarılıyor seviyor beni...... dün akşam arkadaşları toplanmış onuda çağırdılar ama o beni bırakıp gitmedim lekelenmelerim olduğu için yanımda kaldı bana birşey olur diye çok korkuyor..... rabbim nolur gör bunları evladımı bana bağışla.....
hayırlısı artık.... minik kelebek senin 6+2 günlük benimde bugün 6+3 günlük sen ne zaman gideceksin kalp atışlarını duymaya.....
ya birde kızlar birşey sorcam benim dr. ultrasonu 3 boyutluymuş bu iyimi??? birde hastanede 4 boyutlu varmış ama ona bir ay öncesinden falan sıra alıyormuşuk......3 boyutlu gelişmiş bir ultrasonmu....
günaydın kızlar,
esrako endişelenme. ama doktoruna haber ver. ve dikkatle takip et. renk berraklaşınca tehlike var diye düşünüyor doktorlar genelde. ve çoğu progestan veriyor anladığım kadarıyla. lekelenme olduğu durumlarda cinsel ilişki de yasak arkadaşlar bunu biliyorsunuzdur herhalde. umarım hepinizin ki de önemsiz akıntılardır.
esrako benim gün içinde toplam gelenleri saysak ancak en fazla bir ceviz büyüklüğü kadar olur herhalde yani çok çok az geliyor....bazen böyle toplu verende o alanda o....
bu testler gebelik baslayınca iste dr ların çogu kalp atısın duyduktan sonra istenen testlerden. ilk haftalarda olmak zounda diye birsey yok genel anne asaglıgı ile ilgil daha ondcede konusu olmustu hatta. geç kalınmıs birsey yok yani minik kelebelk sendende ister dr un kalp atısını aldıktan sonraTEŞEKKÜR EDERİM MİNİK KELEBEK. BEN DÜN ELİSA TESTİ YAPTIRDIM. Anti CMV IgG ve IgM pozitif çıktı 20 gün sonra tekrarlıcaz ama tehlikeli bir durummuş bu virüs bebeğe zarar verebiliyomuş. bilmiyorum ne olacak. bu testi hepiniz yaptırdınız mı?
teşekkür ederim kızlar çok rahatlattınız beni inşallah akşama bebeğimide görürüm içim daha çok rahat eder...... aman karıştırdıkça birşeyler çıkıyor karşıma az önce bir sitede okudum hamilelikte lekelenme boş gebelik olabilir diyor aman iyice korkar oldum herşeyden.....rabbim bilir bizim için en iyisini en hayırlısını ona emanet yavrularımız....
banada hiçbir tahlil yapılmadı belki bu akşam yapar....
hayırlısı artık.... minik kelebek senin 6+2 günlük benimde bugün 6+3 günlük sen ne zaman gideceksin kalp atışlarını duymaya.....
ya birde kızlar birşey sorcam benim dr. ultrasonu 3 boyutluymuş bu iyimi??? birde hastanede 4 boyutlu varmış ama ona bir ay öncesinden falan sıra alıyormuşuk......3 boyutlu gelişmiş bir ultrasonmu....
doktorum beni çağırdı öğleden sonra valla çok korkuyorum kötü bişey olmasından. ne olur dua edin de iyi şeyler çıksın.