- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
kızlar bişi sorcam sizdede kasık agrısı varmı.bende özellıkle ikibüklüm oturunca artıyo.mesela pc masamız bıraz lcak ee halıyle sandalyeyle otururken hafıf egılıyorum ve baskı artıyo gıbı hıssedıyorum.bu bende hamıle oldugumu ögrenmeden bı hafta önce basladı hala ara ara devam edıyo.daha doktora gıtmeme koosssskoooca 6 gun var. ya bız doktora gıdınce keseyı tam görememıstık ondan cok tedırgınım.sizdede varmı kasıkda agrı.aslında tam agrı seklınde degıl orda bişe var gıbı baskı yapıyo sankı.off off bı hayırlısıyla kalp atıslarını da duyabılsem belkı rahatlarımfisfisfis
minik klebelk bende kasık agrısı gibi değilde senin de dedigin gibi iiki bullum olunca falan batma gibi oluyor. yada yattakta sagdan sola donarken karnımın içinde birsey rahatsız ediyor agırhareket etme geregi hissediyorum. hatat bugun dedimki su karnım çıksa da hızlı hareket etmesem karnımın içi garip oluyor ani ayaga kalkınca ani donunce falan.
ah sibelcim arkadaslar ne guzel seyler yazmıslar çok dusunmemek gerek. bırak karnımızdaki bebegi bizlere her an ne gibi birsey olcak hiçbirimiz bilemiyoruzki. biz kanlı canlı buyuk insanlarız ama her an kime noe olacabk bunu allahtan baska kimse bilmiyor. aftabru nun yazdıgı gibi her kanama dusuk demek olmadıgı gibi her kanamasız hamilelik de saglıklı demek dğil. o yuzden sabırla beklemek en guzeli. insallah ctesi gunu guzel haberleri alırsınkorkuyorum sadece ve çok tedirginim böyle heran birşey olacak endişesiyle yaşamak çok kötü habire lavaboya gidiyorum birşey varmı gelen giden yada ne bilim rengi kırmızı yada pembe olmuşmu diye peçeteyi gözüme sokacağım nerdeyse......
basakcım aynısını bende duydum. ilk uç ay annenin deposundan kullanıyormus bebek. ama ondan sonra sanırım ayrılıyor yollar:) ve senin yediginden o da yararlanıyor yemessen beslenemiyor seklindebenim baş agrım yokta kızlar arada kasıklarım halen agrıyor adet olucakmışım gibi ama dinlenince geçiyor birde bende iştahsızlık var hiçbirşey yemek istemiyorum yemek yesemde hemen doymuşum hissi oluyor ikinci gebeligim farklı
ve saglıklı beslenmek gerekli imiş her geçen gün bilinçli nneler oluyoruz kızımda bu kadar araştırma yapmamıştım gerçi bilgisayarımda yoktu hani
basak taze peynir ne demek ? ben beyaz peynir olarak sadece ezine peyniri yiyorum. taze peynire giriyormu acaba.kızlar ben hamilelikte taze peynirin sakıncalı oldugunu duymuştum yani bunu söyleyen bir dr bir yakınım bu yüzden bebegini kaybetti şimdi aklımda oldugu için peyniri mümkün oldugu kadar eski peynir almaya çalışıyorum birde maydanozdan uzak duruyorum hamileligin ilk 3 ayında düşüge neden oluyor diye gerçi yemekle pek aram kalmadı artık akşam acıktım eşimi bekledim hemen geldi yemegimizi yedik ama migde bulantısı oldu yine hiçbirşey kalmadı içimde hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsaydık
sibelcim insalah devam etmez lekelenme.günaydın kızlar dün akşamdan beri lekelenmem olmadı şükürler olsun ama inşallah devamı gelmez....sabah kanamayla uyanırım diye çok korktum amayaramaz herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı haberlerle döneriz dr.dan.....kendinize iyi bakın kızlar ben yine işteyim ve bugün inanılmaz yoğun bugünüde bir atlatırsam daha rahat edeceğim.....
lekenlenme dediginiz ne kadar birsey camasırın kirleniyormu sadece peceteey bir miktar surunut seklindemi geliyor ?