2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben diğer topiğe dalmışım. Baktım göbişlere, herkesin çok güzel büyümüş. Maaşallah 41 kere. Ben de yarın ekleyeyim bari. Dar bişeyler giyince daha güzel belli oluyor. Vücudumu saran bişiyle çekerim fotoyu.
 
hamileyken evde kedi köpek gibi hayvanları beslemek zararlı olabiliyormuş. bu arada hangi doktora gideceksin karar verdin mi?
 
Selam arkadaslar..

Bu öpüşme meselesine ben şöyle bir çözüm buldum.. Kırgınlık var üzerimde öpmeyeyim sizi diyorum.. girdiğim her toplulukta sadece el sıkıyorum.. sonra da cantamdan kolonyamı cıkarıp elimi iyice dezenfekte ediyorum :)))

Kim ne anlarsa anlasın.. ben bir daha hasta oldugumda gelıp bana bakmayacaklarına göre.. hiç umrumda değil. Söz konusu evlat ise.. gerisi teferruatmışş..
 
parazit aşıları hapları tozları düzenli yapılırsa hiç bir sorun olmaz sadece doğum haftası evde olmasın dedi veterineri onunda eşi yeni doğum yaptı
 
ÇİN TAKVİMİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNLERİ


1,babymom........kız.............................. …………………….1,dide .......................erkek
2,tuana3434.......kız............................. ……………………. 2,petrik......................erkek
3,aftabru............kız.......................... …………………….....3,başak3....................erkek
4,defnedamla.....kız..........................................................4,desdona...................erkek
5,perlin..............kız......................................................... 5,lalece......................erkek
6,gamze_hlm.....kız..........................................................6,norraa.....................erkek
7,comely_08......kız........................................................ .7,esrako....................erkek
8,eftalya66.........kız...................................................... .. 8,nilüfersahh..............erkek
…………………………...................................................... 9,aidaa…………….....erkek
…………………………………………………………….…........10,figenn………….…..erkek
……………………………………………………….………........11,kayra42……….…..erkek
.................................................. ....................................12,başak35...............erkek
.................................................. ....................................13,pinky42................erkek
.................................................. ……………………..........14,gizze....................erkek


DOKTOR CİNSİYET TAHMİNLERI TAHMİNLERİ

GİZZE………………………………….……….KIZ
DİDE……………………………………………ERKEK
EFTALYA66………………………………...…ERKEK
HELİN HİVDA…………………………………
FİGENN………………………………………...ERKEK

kızlar eklemedıklerım yazsınlar çin takvimine göre cınsıyetlerı bende buraya eklıyeyım
 
ahmet beye gitmeyi düşünüyorum annem gelsinde bi bakalım 5 inden sonra gelicekmiş
 
Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen: Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim. Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum. Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan, kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim. Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm. Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır. Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan; bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın. Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın. Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim.
 

Yazıya bak yaa... :))) çok iyi babymm, ellerine sağlık..

Bu arada gecen annenın biri yazmıs.. ben Mozart ı ozellıkle dınlettım, bebekler de onu dınlemekten cok keyif alıyorlar.. dogduklarında da agladıkları zaman sakınlesmelerı ıcın dınletılıyor falan dedı..

Bu konuda görüşü olan var mı?? Ya da okudugu makale falan.. sanırım bızı dısarıdan duyma zamanları 16.haftadan ıtıbaren oluyormus.
 
kızlar herkes diğer topiğe takılıyor galiba. acaba göbek fotoları buraya eklesek de kimse iki topiğe dağılmasa mı? ne dersiniz?
 
EVRİŞ, sen nat geo nun "yaşama yolculuk" dvd sini izlemiş miydin? orda bebeğin anne sesini duymasıyla ilgili çok hoş deneyleri gösteriyorlar. ben çok etkileyici buldum. izlememişsen mutlaka izle
 
kızlar kuru üzümü nasıl yıkıyorsunuz? ben bir türlü tertemiz yapamıyorum. yemek istiyorum ama hep pis gibi geliyor yıkasam da. hani şu buruşuklukları var ya, onların arasındaki pislikler bi türlü geçmiyor sanki? siz nasıl yiyorsunuz? acaba epey bir süre suda mı bekletmek gerekiyor?
 
babymom yazı çok güzel teşekkürler
aftabru resimler burada olunca arada karışır sayfalar çok seri ilerliyor
kuru üzümü yıkanıpta yendigini bilmiyordum ben direk yiyorum :)
 

Allahhımm.. buruşuklar arasındaki pislikler mi ??:1shok: kaydirigubbakcemile3 Ya bir de kalkmış bana pimpirik diyorsunuz ya.. ne diyeyim size.. ya kuzu, ne takılıyorsun o kadar burusuk arasındaki pisliklere.. ha yok takıyorum Evrim.. yiyemem dersen, koy suyun ıcıne,beklesın 10 dk.. o buruşuk araları da temizlenir, en azından içindeki pislikler yumusar gider :)))) Kevgir de şakur şukur yıka.. kurulayıp yıyebilirsin diye dusunuyorum, o da sırf ruhen rahatlaman için :))

Ama burusuklar arasında da bence olsa olsa toprak olur.. onun da çok sakıncası olmaz.. yalnız bende yıkıyorum bu arada şakır şukur.. ( sana o kadar laf söyle.. yaptıgımı da ekle kaydirigubbakcemile3 )
 
EVRİŞ, sen nat geo nun "yaşama yolculuk" dvd sini izlemiş miydin? orda bebeğin anne sesini duymasıyla ilgili çok hoş deneyleri gösteriyorlar. ben çok etkileyici buldum. izlememişsen mutlaka izle

Bilmiyordum arkadaşım.. tesekkur ederım paylaşımın için.. bir arastırıp bakayım, saolasın. Malum benim uzmanlık alanım yiyecekler üzerine sizi burada sıkıştırmakk hihoyyyt Yemeyin.. aman içmeyin, sakın onu ellemeyinnn kaydirigubbakcemile3
 

canım ben suda bekletiyorum dediğin gibi...3-4 defa da suyunu değiştiriyorum..şişip şirin şirin oluyorlar...ama ben hoşaf yapıyorum kayısı ve üzüm...hiç sevmezdim ama bağırsaklarıma iyi geliyor.kaydirigubbakcemile3
 
evris bakıyorum arastırıyorum okuduklarım arasında bebege klasik muzik dinletmenin cok ise yarayacagı. ama anne hangi tarz muzik seviosa odaha onemliymis yeterki metal-rock olmasınmıs. cocuga anne karnında sık dinletilen muzik ilerde gaz sancısı oldugunda yada uykusuzluk oldugunda dinletilince cocuk rahatlıyomus.
hatta biri yazmıski cocuguna hamileyken bir muzigi cok dinlemis sonra hic dinlememis cocukta dinlememis. cocuk 4 yasına geldiginde o sarkıyı ezbere soyluyormus anne karnında ogrenme cok etkili.

nasıl yapıcaz bilmiyorum ama simdiden egitmemiz lazım , google a yazdım anne karnında egitim diye birsuru bisiler cıktı ama hicbiri detay vermio ana hatlarıyla anlatıyo.

aftabru gobusler orda olsun karısmasın zaten albume ekleyince burdan yazıyoruz.
 
ben yıkamıyorum katur kutur yiyorum bagısıklıgı olsun biraz :)) koydeki cocukların ayakları bacakları cıplak ne hasta oluyolar ne bisey ya anaları bizim kadar dikkat etmismi acaba hamileyken :) cokta nazik alısmasın
 
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 13+2 günlük hamileyim aranızda progestan kullanan yada hamileliğin başında kanaması olan varmı?
 

Ahh ahh bizde köyde olsak can kurban da.. yat yuvarlan yerlerde.. ama Allahın sehrinde.. herseyin en kımyasalının tam ortasında yaşıyoruz.. Aslında bu kadar cok dikkat etmemizle bir nevi köydeki insanların yaşamlarına yaşamımızı denk getirmeye çalışıyoruz.. yoksa ben inanıyorum ki hani şunu yeme, bunu yapma olayları sadece bu dengeyi korumak adına..

Ama köyden gelen üzümse vallahi bende yıkamadan yerim.. acımam. :))))

Bu arada saol baby m müzik adına paylaşımların için; hatta buna istinaden ben bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle..

Benim annem İngilizce Öğretmenliği'nde okurken bana hamile kalmış.. tüm hamileliği boyunca da haliyle derslerine çalışmış.. ben ilkokuldayken öğretmenim daha ilk kez duydugum ingilizce kelimeleri bu kadar güzel telaffuz etmeme çok şaşırmış.. hatta babamı okula çağırıp kursa falan gidip gitmediğimi öğrenmeye kalkmıştı. :)))

Ne enteresan değil mi??

Aftabrum.. dediklerini buldum.. arkadaslarımla da paylaşayım diye linkini buraya koyayım dedim.. tekrar saol paylaşımın için.

YouTube - sen nat geo yaşama yolculuk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…