Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum bende.günde altı tane..çok fazla baş dönmesi halsizlik yapıyo bana..sizede yan etki gösteriyormu..doktorum normal olduğunu söylüyo ama çalışırken zorlanmaya başladım..sizde durumlar nasıl...
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum bende.günde altı tane..çok fazla baş dönmesi halsizlik yapıyo bana..sizede yan etki gösteriyormu..doktorum normal olduğunu söylüyo ama çalışırken zorlanmaya başladım..sizde durumlar nasıl...
neden o kadar çok progestan alıyorsun arkadaşım?
doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi..hatta bugün kontrole gittim ilacım üstüne basarak söyledi sakın ihmal etme diye..aslında şimdilik bi düşük riskim falanda yok ama dediğim gibi kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirgin oluyo..
selam arkadaşlar demiştim daha önce testler istedi diye.testlerin çoğu daha önce hamilelik planladığımda aynı hastade başka dr. tarafından bakılmıştı. aynı testleri tekrar istemesi içime sinmedi hadi bazıları zamanla değişebilcek değerler de HbsAg hepatit bağışıklı testi diye biliyorum bağışık olduğum çıkmıştı daha önce aynı testi tekrar yaptırmaya gerek varmı anlamadım yoksa özel hasane mantığımı acaba..
GÜZEL ANNE ADAYLARIMIZ VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ:
1.Esin123…………………………….....2 ağustos
2.ASLI……………………………..........2 ağustos
3.entelliye…………………………........2 ağustos
4.Caninuss.......................................2 ağustos
5.Arda............................................ ..3 ağustos
6.Kayra........................................... .4ağustos
7.Badibade.......................................4 ağustos
8.defnedamla....................................5 agustos
9.Aftabru......................................... .7 ağustos
10.gamze_hlm....................................7 agustos
11.dlkltn......................................... ..8 agustos
12.minik_kelebek..............................8 agustos
13.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
14.Evriş.......................................... .11 ağustos
15.Milk shake..................................11 ağustos
16.nazlı_03......................................1 3 agustos
17.gelgit…………………………...……14 ağustos
18.başak35……………………......…..14 ağustos
19.Esrako.......................................16 ağustos
20.keops35.……………......…..........18 ağustos
21.tazefasulye................................18 agustos
22.Tealigt
23.Dide
24.GÜZEL EDİRNEM
25.Babymom
26.bayan-66
27.Sabinev
28.bnc
didem hosgeldinmer arkadaslar bende kaç haftalık hamile oldugumu bilmiyorum ama dr son adet tarihime baktı ve 5 haftalık hamilesin dedi keseyi gördük ama bebegi göremedik ve erken dedi dr 10 gün sonra bakcak ama ben boş kese olmasından korkuyorum her anne adayı gibi sizde bebek gözüktümü
son adet tarihiniz kaç arkadaşlar?
Ben tedavi gördüm bu ay son adet tarihim 8 kasım ama yumurtam geç oluştu kan testi yaptırdım cuma günü 21.70 ti pazar günü 91 civarındaydı şimdi kaç oldu bilmiyorum cuma günü kontrole gidicem kese var mı die ?
mrh ben çok tedirginim kaç haftalık oldugumu bile bilmiyorum dr bişey diyemiyo kese küçük yuvarlak bazen çok bilmek iyi degil aslında insanın kafası karışıyo, son adet tarihim 30 ekim bebek gözükmedigi için benim tahminimce 4 haftalık ama korkuyorum işte dedigim gibi birde kadın dogum hemşiresiyim:))) normalmi sizce ?
milkshake sen mi istemiştin tavuksuyuna çorba tarifini? evriş sen vermemişsin henüz ben yazıyorum o yüzden. bence süper oluyor. ben çorbayı her türlü severim ama terbiyelilerin yeri başka bende.
hadi afiyet olsun şekerler
kızlar şuan kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum ve işteyim malesef dr. progestan tablet kullanmamı istedi nolur dualarınızı eksik etmeyin meleğim bırakmasın beni....
canım dun evris iç inde yazmıstık hamile iken grip olunca neler yapılması gerek hatta evris yazmıs bugun tavuksuyu çorba en iyi gelen sey oldu diye tarif de verildi bir dene istersenya kızlar lütfen bana yardım edin grip oldum yataktan kalkacak halim yok ne yapabiliirm..:çok üzgünüm:
kızlar şuan kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum ve işteyim malesef dr. progestan tablet kullanmamı istedi nolur dualarınızı eksik etmeyin meleğim bırakmasın beni....
ya kızlar lütfen bana yardım edin grip oldum yataktan kalkacak halim yok ne yapabiliirm..:çok üzgünüm: