D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey sormak istiyorum.....
hamile kalmak için tedavi görüyordum yani 2 ay klomen kullandım ve şükür hamileyim ilk ay hiç yumurtam olmamıştı ve ben umutsuzdum klomenle olmayacığını düşünüyordum hatta tüp bebek araştırıyordum hatta saçlarıma bakım yaptırıp kestirmek gerekiyordu çok yıpranmıştı ben birkaç ay sonra hatta kış geçsin öyle kestiririm diyordum ama şimdi hamile kaldım şükür rabbime ama saçlarım epey uzun bakımı çok zor oluyor birde uçları yıprandı kestirmenin bir zararı olurmuki......
hayırlı olsun canım hosgeldın.muhtemel dogum tarıhlerınızı yazın sizide listemıze ekleyelım. google den muhtemel dogum tarıhı yazın birsürü site cıkar ordan ögrenebılırsınız.yada satınızı bana yazın ben eklerım sizimrh arkadaslar bende kaç haftalık hamile oldugumu bilmiyorum ama dr son adet tarihime baktı ve 5 haftalık hamilesin dedi keseyi gördük ama bebegi göremedik ve erken dedi dr 10 gün sonra bakcak ama ben boş kese olmasından korkuyorum her anne adayı gibi sizde bebek göründümü
selam arkadaşlar bende ağustosta bebeğimi dünyaya getireceğin umarım 6 haftalık hamileyim :CüvCüv: :Saruboceq:
canım keops bana progestan verdi sadece senin o dediğin ilaçtan vermedi ay kafaya takarım simdi bana verdiğide iyimi acaba
hayırlı olsun canım hosgeldın.muhtemel dogum tarıhlerınızı yazın sizide listemıze ekleyelım. google den muhtemel dogum tarıhı yazın birsürü site cıkar ordan ögrenebılırsınız.yada satınızı bana yazın ben eklerım sizi
hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza.muhtemel dogum tarıhınızı yazarsanız sizide listemıze eklerım
mrh ben çok tedirginim kaç haftalık oldugumu bile bilmiyorum dr bişey diyemiyo kese küçük yuvarlak bazen çok bilmek iyi degil aslında insanın kafası karışıyo, son adet tarihim 30 ekim bebek gözükmedigi için benim tahminimce 4 haftalık ama korkuyorum işte dedigim gibi birde kadın dogum hemşiresiyim:))) normalmi sizce ?
sen suanda hem glukofen hem progestanmı kullanıyorsun canım
eskaro tahliller özelde 1 milyar civarımı????? bende özele gidiyorumda ondan şaşırdım.....