Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım bende sat bır kasımdı 5 gun önce gıtmıstım kesem daha nokta kadardı doktor gec döllenme olabılır dedı.ama sımdı sen görürüsün muhtemelen ayy cok heycanlı doktordan gelır gelmez bıze yazgunaydın canlarım benimde sat 1 kasım bugun gidiyorum ilk randevuma umarım keseyi gorurum cok heycanlıyım dunden beri
günaydın kızlar bakıyorumda akşam bayağı kaynatmışsınız:))))
babymom inşallah görürsün keseyi hayırlısıyla bende 5+3 teyken görmüştüm keseyi bakalım cuma günüde kalp atışlarını duymak için gidicez hayırlısıyla......
evrişcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar bir açıyor bir soğuyor mahvediyor insanı hasta olmamak elde değil.....bol bol dinlen ve c vitamini ye zaten arkadaşlar gerekeni söylemişler akşam....
esrakocum hayırlısıyla bebeşimizin kalp atışlarını duyacağız ve o zaman daha çok sevineceğiz aayyy neler alırım ben ozaman bebişime.....yanlız keşke oğluna söyleme konusunda biraz daha bekleseydin yani kalp atışlarını duyana kadar en azından ama yinede karar senin kararın hayırlısı olsun hakkımızda....
kayra sende kalp atışları için perşembe günümü gideceksin seninki şuan 7 haftalık falan var dimi inşallah hayırlısıyla duyarsın sende kalp atışlarını hayırlı haberlerle dönersin bize.....
bende hala hiçbir belirti yok ara ara midem bulanıyor gibi oluyor ama hemen geçiyor, akıntım var az az, ne bilim çokta ağrım sızım kalmadı allaha şükür, gögüslerim çok hassas..... birde canım hiçbirşeyi istemiyor sanki bir iştahsızlık var.....
eskaro tahliller özelde 1 milyar civarımı????? bende özele gidiyorumda ondan şaşırdım.....
:1shok: :1shok: :1shok: 1 mılyarmı canım o miktar bıraz fazla degılmı.bende özele gıdıyorum ama bızım hastanenın anlasması var sigortamızla bız %60 ınımı ne ödüyoruz sanırım yada %40 hangı testler bunlar canım 2li test falanmı
evriş bakalım birkaç gün daha kullan sarmısağı çokta fazla kullanma ne olur ne olmaz..... sen çalışıyormusun eğer çalışıyorsan iyileşmek daha zorlaşıyor yani süreç uzuyor dinlenmeden geçmiyor nezlede gripte.....