Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra cnaım yanlız kalmışssın ah ah ben çok iyi anlıyorum seni üzülme be kuzu yakın olsaydım berabrecenek bakardık benimki ağlar seninki ağlar bizde onlarla ağlar sen iyi ben anlarım heralde insan da moral kalmıyor zaten işlk günler çocuk gibi ilgi istiyoruz vucüt yorgun uykususuz birde senin tecrübesizlik eklendi ama canını sıkma abinler anlayış gösterrir gelir annenen kaynanaı söylemiyorum benimkide gitti gideli aramadı bile ne yaptınız diye delü karı bu kaynanalar
gerçekten yakın olsam gelirdim çok şükür iyiyim evimi süpürdüm kuzumu yıkadım
geçende iki kusuyu yıkadım oğluş uyurken bende duş alayım dedim saçımı yıkadım tam duruladım yaygarayı bastı vucuduma sadece su tutup çıktım üstümü bile giymeye fırastım olmadı bornozla efendiyi emzirp sakinleştirdim duş almışken süt iner diye azcık kanduruk oldu o sütle uyudu ama yarım yamalak duş aldım ya gülermisin ağlarmısın
efet efete bizde 25 günlük olduk birde süt sorununu çözsem uykumuzda az bi değişiklik var ama genelde jkucakta ve viyak viyak bağırıyor yusufcuk çok gazımız var ve doymuyoruz süt yetmiyormilkshake napıyo acaba?şöle listeye bı bakınca farkettımkı kızı 3 gun sonra 1 aylık oluyor :1shok: maşşalah ne cabuk gectı zaman.bayadırda ugramadı,kızı cok yoruyor galıba annesını
maşallah gözümüz aydın olsun hoş geldin Mert Efe a.s.:teytey:nevinden haber var...
Mert Efemiz bu sabaha 9.23 de spinal anestezi ile 3600 gr olarak dunyaya gelmiştir. ikiside saglıklılarmış herkese çok selamı var.
herkescikler doğursunda toplanırız biz alkisalkisalkis:lepi:yaa tüh,burcu iyice stres olmustur yalnız yalnız beklemekten.Allah yardımcısı olsun
ayy yerım ben senın durmayan oğlusunu.amanın bizde anne olunca bölemı olcaz.anne olan sırra kadem basıyor.eylul 15den önce toparlanmaz bu tpik fallaaaa.... 20sınden sonra bayram zaten falan derken bız eskıye ekımden önce dönemıcez sanırım :bbo:
tazem burcudan haber vaaaaaaarr
Dorukumuz dünyaya gelmiş.50cm 3500gr.aslan parçası. ikiside çok saglıklıymış kardeşi Gözde aradı beni şimdi. burcuyu henuz görmemişler ama bebek yumuk yumuk diyor. akşama resm göndercem dedi..
çok şükür bugunki bebeklerimiz sagsalim kavuştu aileleirne. darısı bizim başımıza..:)
nevinden haber var...
Mert Efemiz bu sabaha 9.23 de spinal anestezi ile 3600 gr olarak dunyaya gelmiştir. ikiside saglıklılarmış herkese çok selamı var.
Doruk'umuz doğmuşzemuszemus3500 gr ve 50 cm. Anne de bebiş de iyiymiş. MAŞALLAH ONLARA
BÜTÜN BEBEKLERİMİZE KOCAMAN MAŞALLAH
DARISI GERİDE KALAN ARKADAŞLARIMIZA a.s
Yaygarasını yerim ben onun... Arada mamaya devam mı?? Ayy senin oğlun da kocaman olmuştur. Malum ilk gözağrılarımız onlar..
25 günlük olmuş Yusufçuk:1shok:Oyy maşallah kuzuya. Daha dün gibi Deryam yasenağlamaBir de sana sormak lazım tabii:kedi:
kızlar giremiorum fazla cunku agrılarım oluyo hala. bugun 7.gundu kontrole gittik 77 den 66 ya dusmusum dr cok ii dedi .biraz gobus kaldı zaten baskada ic dikislerim agrıo dedim bir hafta daha agrır dedi oyle yani.aklım hep sizde