Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuh yaaa bu kadar anlayışsız olamazlar. lahusa kadın tek başına bırakılmamsı gerekirdiye biliyorum ben . sen iyi olsan da kendini toplasanda hatta turp gibi olsan bile. canım benim kıyamam keşkem yakın olsaydık ben gelirdim. nasıl olsa bende hala enerji mevcut...gülistanım mami aradı yukarıyı dedi kızlardan biri insin aşağıya yalnız kalmasın esra dedi bakalım hala gelen yok
nevinden haber var...
Mert Efemiz bu sabaha 9.23 de spinal anestezi ile 3600 gr olarak dunyaya gelmiştir. ikiside saglıklılarmış herkese çok selamı var.
bizde sabırsızlanıyoruz sızın deneyımlerınızı öğrenmek için.alısabıldınızmı ana kız birbirinize.emişme nöbetlerınız nasıl gecıyor.cok aglıyormu gece uykusu nasııl,göbegı düştümüüü,ayy nazan cok soru var sorulcak vakıt bulunca cvpla hepsini kaydirigubbakcemile3arkadaşlar merhaba,
herkesi çok özledim ve çok merak ediyorum. özellikle meleklerin fotolarına bakmak için sabırsızlanıyorum. daha yeni yeni düzene girmeye başladı günlerimiz. belki bugünden itibaren günde bir saat de olsa girebilirim.
deneyimlerimi ve duygularımı sizinle paylaşmak için gerçekten çok sabırsızlanıyorum.
birazdan gelirim.
evet canım 40+2 oldum ama hala sancı falan yok.persembe gunu nst de sancım cıktı baya düzenlı ama acılma sıfırdı.bakalım yarın doktor ne dıycek.ya buarada secil kimdi :kedi: valla kafa kalmadı heeminişim sende benim gibi oldun günü geçti bekliyosun rabbim kolaylıklar versin tüm bekleyenlere
bence ilk sen doğurursun sonrada seçil onun günü geçtimi?
:teytey: ohh bı erkekımız daha dunyaya merhaba dedı.maşşalah kılosuda cok iyi.rabbım bizede nasip etsın ınsallah hayırlısıyla kucagımıza almaknevinden haber var...
Mert Efemiz bu sabaha 9.23 de spinal anestezi ile 3600 gr olarak dunyaya gelmiştir. ikiside saglıklılarmış herkese çok selamı var.
gülistanım mami aradı yukarıyı dedi kızlardan biri insin aşağıya yalnız kalmasın esra dedi bakalım hala gelen yok
yaa burko mecımek ne yaptıkı.cok merak ettım.bukız kesın dogurmaya gıttı.sabahtan berı hıc ugramadı,evde olsa mutlaka ugrardı.ayy heycanlandım.belkıde aksama normal dogurmus olarak gerı gelır aramıza.bizede cesaret verır azcık
Doruk'umuz doğmuşzemuszemus3500 gr ve 50 cm. Anne de bebiş de iyiymiş. MAŞALLAH ONLARA