Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden bir ses bugün mercimekin haberini alacağız diyor. Hadi hayırlısı:Saruboceq:
burkommm yaa seni okudukça ben o günleri yaşadımmı acaba diyorum
ne kadar anormal bi durum değilmi nerdeyse unutucam o koca göbekli halimi
bide rüya görüyorsun yaa unuttum ben rüya görmeyi rüya görecek kadar uyumak kısmet olmuyo :umursamaz:
mercimek doğumamı gitti???
burkommm yaa seni okudukça ben o günleri yaşadımmı acaba diyorum
ne kadar anormal bi durum değilmi nerdeyse unutucam o koca göbekli halimi
bide rüya görüyorsun yaa unuttum ben rüya görmeyi rüya görecek kadar uyumak kısmet olmuyo :umursamaz:
Arkadaslarım.. Kuzey ın bır kac fotosunu koyuyorum.. hepınızı cok cok ozluyorum.. bır an once tekrar yıne bır arada olacagımız zamanları ıple cekıyorum.
Onur'la konuştum. Araya başka hastalar girmiş, Burcu'yu alamamışlar daha. O içerde biz dışarda bekliyoruz diyor. Allah sabır versin vallahi
yaa tüh,burcu iyice stres olmustur yalnız yalnız beklemekten.Allah yardımcısı olsunOnur'la konuştum. Araya başka hastalar girmiş, Burcu'yu alamamışlar daha. O içerde biz dışarda bekliyoruz diyor. Allah sabır versin vallahi
oğluş kucağımda ve hiç durmuyor şimdilik çıkıyorum kızlar
kaydirigubbakcemile3 son haftalar zormuş Dido sağlıkla gelsin yavrum , sizin kuzuları gördükçe sabırsızlanıyorum...ağrım sancım az sancı bekliyorum dört gözler : ))petrik az kaldı canım.doğurunca geçiyor.başta çekiyorsun sıkıntı ama hamileliktan daha rahat lohusalık dönemi.malum uvzumu gördüm aylardan sonra mesela
Selam kızlar
Özlemin yanına gittim - Özde bebeği gördüm doyamadım seyretmeye - 3 saat önce doğmuştu :) kilosu 3750 - ultrasondan 3500 demelerine rağmen daha fazla doğmuş
İkisinin de keyfi çok iyi - özellikle Özlemi görmeliydniz hiç 3 saat önce doğum yapmış birine benzemiyodu - çok sevindim onu öyle görmeye içim okadar rahatladı ki - haftaya o aynı yatakta ben yatacam :ecrin_bebek: Epidural anestezi ile doğum yapmış hiç birşey hissetmemiş - zaten doğum toplam 7 dk sürmüş Sütü gelmeye çalışıyo mama vermişler bebeğe ağlamasın diye acıkmış yavrucak :)
Uzun lafın kısası ikisi de çok iyi çok güzel duygularla ayrıldım hastaneden
Birkaç resim çektim sizinle paylaşayım
kızlar selam herkes iyidir umarım
biraz geçmişi okuyayım dedim ama toparlayamıyorum kafamı bi türlü
moralim sıfır
dün abimler geldi yurtdışndan annemde eve gitmek zorunda kaldı bi başıma kaldım sürekli ağladım sinirden bırakıp gitti beni
oda haklı kendince 2 hafta kalıp gidicekler ve ikide torunu geldi onlarada hasret zaten kaç senede bi geliyolar
Allahım bu nasıl aksiliktir gelen giden oluyor ben bi yandan bebişe bakıyorum bi yandan gelene
bugün mami evde yarn ve diğer günler ne yapıcam offf offf ağlamaktan helak oldum sinirlerim iyice boşaldı
girip yazmak istemiyorum ağzımdan hiç hayırlı bşi çıkmıyoki geride bekleyenleride herhangi bi şekilde etkilemek istemiyorum ((
hadi hayırlısı doğumdamısın şimdi acabakızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..
Arkadaslarım.. Kuzey ın bır kac fotosunu koyuyorum.. hepınızı cok cok ozluyorum.. bır an once tekrar yıne bır arada olacagımız zamanları ıple cekıyorum.
Dikkat, biraz günlük niteliğindedir :)
Merhaba kızlar, sabah annemler kahvaltı ederken tekrar girmeyi planlıyorum ama, giremezsem de merak etmeyin. Gözde'ye bütün talimatları verdim. Ben de çıktıktan sonra pinky'yi arayacak. Akşama da foto koyacak bir terslik olmazsa. Güzelce anlattım, zeki kızdır, kolay anlar :)
Acaba Doruk kime benziyor, bunu da çok merak ediyorum... :)...........
Bize şimdilik müsade, birkaç gün sonra görüşmek üzere ! Hepinizi öpüyorum...