- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
selam arkadaşlar.tüm doğum yapanların gözü aydın allah hepimizin ebbeklerini analı babalı byütsün.bende sezeryan oldum ama hemen ertesi günü kalktım maşşallah.bugün 17. günümüz ama ben hala 7 kilo vermiş bulunmaktayım.süt olsun diye bol bol tatlı yiyiyorum.acaba kilolarımı verebilecekmiyim.17 günde 98+66 lık prima bitirdim.ve bugün yine 98 lik aldım herkese duyrulur.bende resim eklemek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.
canım maşşalah bebegınee.17 gunluk oldunuz demekk.Allah ım günler nasılda gecıyor böylee.7 kılon gıtmıs yınede şükretmelısın.dogumda cok kılo gıdenlerde genelde ödem oldugu için gıdıyor.kılo olmus olsa 10 gunde 11 kılo hayatta gıdemez zaten.vucud su tutuyor ve dogumdan sonra idrarla atılıyor.senın ödem yoktu demekkı fazla sadece kılo almısta olabılırsın,oyüzden 7 kıo gıtmıstır.gerısıde gıder hıc takma kafana
ayrıca okadar bez bıtırmıs olduguna inanamıyorum.gunde kackere altını alıyorsun? buarada bebegın kac kılo suan hala yenıdogankullandıgın için soruyorum.benım arkadaslar o cok küçük gelıyo die ilk pakatten sonra genelde bı büyüğüne gecmıslerdı.ben oyuzden sadece 1 pakat yenı dogan bezı aldım
resım ekleme konusundada bızım göbiiş şovumuz vardıya,bebegım buyuyor topiğinde.agustos.... dogum yapacakların göbiş şovu yazan baslıga gır ilk sayfada ben ayrıntılı anlatmıstım.bı oraya göz at.yapamazssaan lınk atarım sana