Ayyy anne olmak istiyorum artıııkk.alkisalkisalkis Ne güzel yazmışsın Ebruska.
Kızlar yarın doktora gidiyorum. cuma günü suyun azalmış p.tesi tekrar bakalım dedi. Suyum normal sınırın altına inmişse suni sancıyla doğurtabilirler yarın beni süprizzzzz
Aidaa, hayırlısı olsun canım.. Senin de az kalmış.. Dilerim herşey su gibi geçer, bebişine kavuşursun.
Şöyle bir hayal ettim de, o minicik pamuk topu kollarımda, cukur cukur emiyor, uyukluyor bir taraftanopuyorumnanaktanOff ya, çekilen her sıkıntıya değer ama değil mi:asigim:Allah tüm annelerle evlatlarını birbirine bağışlasın. Öpüyorum canım seni de kuzucuğunu da:1hug:
Değer canım, elbette değer.. ama laf aramızda, bazen "off" dediğim oluyor..
kızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..
Hadi hayırlısı.. inşallah herşey planlandığı gibi gider canım.
canım tebrikler, cok güzel anlatmışsın, geceleri wc ye kalktığımda hayal ediyorum gözlerim kapalı nasıl uyumadan duracağım diye sonra da korkuyorum ya mmedeyken uyuya kalırsam diye, inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi biz de bu hafta bende katılacağım kısmetse anneler kervanına yaşayıp göreceğiz.
Kızlar yarın doktora gidiyorum. cuma günü suyun azalmış p.tesi tekrar bakalım dedi. Suyum normal sınırın altına inmişse suni sancıyla doğurtabilirler yarın beni süprizzzzz
Evet canım, memedeyken uyku acayip tatlı geliyor.. O yüzden ben hiç yatırarak emzirme olayına girmedim. Mazallah uyur kalırım diye. O yüzden en güzeli oturarak, uyumana müsaade etmeyecek bir pozisyonda emzirmek.. İnşallah sen de yakın zamanda kendi tecrübelerini yazacaksın buralara.. :)
38. haftam bitti 39 dan gün aldık çok şükür
sağlıkla gelsin oğlum çok sabırsızlanıyorum, hiç sancım yok
hevesle sancı bekleyeceğim aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3
kayınvalidem benden heyecanlı günde 3 kez arıyor eee doğuma gitmiyormuyuz diyor çok tatlı
birde oğluma mevlüt kıyafeti almış sağolsun damatlık aldım diyor, kaydirigubbakcemile3 damatlıgınıda görürüz inş.
Petrik, inşallah sağlıkla kavuşacaksın oğluşuna.güzel haberlerinizi bekliyor olacağım.. doğumdan sonra buralara takılmak zor oluyor, demedi deme :)
Dikkat, biraz günlük niteliğindedir :)
Merhaba kızlar, sabah annemler kahvaltı ederken tekrar girmeyi planlıyorum ama, giremezsem de merak etmeyin. Gözde'ye bütün talimatları verdim. Ben de çıktıktan sonra pinky'yi arayacak. Akşama da foto koyacak bir terslik olmazsa. Güzelce anlattım, zeki kızdır, kolay anlar :)
Annem, Gözde ve Onur sağ olsun bütün işleri yaptılar akşam. Limonata hazırladık, komposto tamam, ev temiz, çantalar hazır :) Tek sıkıntım yarın akşamı nasıl geçireceğimi bilmiyor olmam. Hiç biriniz yoğun bakımda bir gece geçirmediniz. Bakalım benimki nasıl olacak. Gerçi bir tanıdığmdan aldım bazı bilgileri ama, gene de tam anlayamadığım yerler var. "Hocam, şurayı tekrar anlatır mısınız" diyeceğim biri de yok. Bekleyip göreceğiz.
Tek sıkıntım 'yarın gece' dediysem de, çok inanmayın. Bir sıkıntım daha var, ben iğneden bile korkardım eskiden :) Öyle çok bir tıbbi müdahale içeren geçmişim de yok. Bir kaç kan aldırma, bir endoskopi, bir de genel anestezili kürtaj ! Hani bir yerim kesilmiş de, dikilmiş falan değilim. Bu nedenle bu kesme - biçme olayına canlı şahitlik yapma fikri beni biraz geriyor. Ama Doruk'u hemen görememe fikri de (genel anestezi yani) hiç mi hiç cazip gelmiyor. Bunu yaptıran ilk kişi ben olmayacağım ve doktoruma da çok güveniyorum. Bu kısmı rahatlatır gibi olsa da, gene de geriliyorum, elimde değil.
Acaba Doruk kime benziyor, bunu da çok merak ediyorum... :)
Ben kaçar kızlar, bir kaç yudum su içip yatacağım. Aslında yasak ama, gene de içicem canım, sabah kadar o - hoooooo !!!
Bu arada gerek telefonla arayarak, gerek buradan bize kolaylıklar dileyen tüm arkadaşlarımı öpüyorum, kokluyorum. Esrako, telefonuna gerçekten çok sevindim, teşekkür ederim :)
Nevincim, gerçi bugün konuştuk ama, gene de buraya da yazmak istedim.Muhtemelen aynı saatlerde kesiliyor olacağız. Sana da kolaylıklar diliyorum. Dilerim her şey yolunda gider. Keşke aynı ünide olabilseydik Çok daha rahat ederdim. Neyse, hayırlısı artık =)
Bize şimdilik müsade, birkaç gün sonra görüşmek üzere ! Hepinizi öpüyorum...
Taze'cim ben bunları okurken topiğe çoktan haberiniz düşmüştü bile. Maşallah diyorum Doruk paşaya da sana da.. Geçmiş olsun canım, aramıza hoş geldin.. Sen de dönüm noktana ulaştın, hayat mücadelesi şimdi başlıyor. Sağlıklı, mutlu günlerle dolu bir ömrü olsun Doruk bebeğin..
ayy canım yaa,neguzel.bunlar güzel yoygunluklar.yeterkı saglık olsun gerısı teferruat.cimcimenı içine ceke ceke kokla emi benım yerıme.tam bır citlenbıktı.anası gıbı hoş hatun olacak zemuszemus yalnı8z bu tavsiyeler herkez tarafından yapılıyor senı cok iyi anlıyorum ama ınan bende artık kucagıma almak istiyorum.halimden inşallah şikayet etmem.ama dedıgın gıbı alısma sürecı zorlu olacak onun dısında kolay atlatıtrız herseyı inşalah
Sağol canım benim.. Kokluyorum kokluyorum, doyamıyorum zaten. Bazen içime geri mi soksam diyorum sevgimden :)) Sen de inşallah hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine. Sabırsızlığını çok iyi anlıyorum. O gün geldiğinde hamilelik yıllar öncesinde kalmış gibi gelecek sana. Bana öyle olmuştu..
Bu arada, sizin gördüğünüz hastane fotosundan çok değişti kızım. Artık o kadar beyaz değil.. Yüz hatları da belirginleşti. Bir fırsat bulursam foto koyacağım inşallah.
slm kızlar bugün drye gittik kendi drm olmadığı için başkasına gittik oda suni sancı verip doğumu başlatacağım dedi allahtan abimler vardı abim anestesizt olduğu için doğumlara girio dr le konuştu bie kaç gün beklesek bişi olumaz die ve çarşamba günü nst girsin sonra karar verelim dedi sezeryan olup olmıyacağına dedi bende suni sancıyı kabul etmedim bu hafta doğurdum doğurdum yoksa sezeryan olacam
Eftelya, herkesin tecrübesi birbirinden değişik olabiliyor. Kimi sezaryen der kimi normal.. En önemlisi senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun. Sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah.