Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ay ay ay! Çok heyecanlıalkisalkisalkisİnşallah bol bol emişirsiniz yakışıklıyla. Kardeşine de kavuşacaksın bu vesileyle, gözün aydın. Salı sabahı ben de doktora gideceğim. Oradan çıkışta gelirim olmazsa. Ziyaret saati olayı var mı ki?CADIARZUKızlar, çok heyecanlıyım. Aklıma geldikçe belimden altı tutmuyo valla :))) Yarın inşallah bu saatlerde emişiyor olacağız.
Burkom canım benim, sen istersen salı günü gel. Odaya alacaklar salı günü, daha rahat olur. YARIN sezaryen çıkışı 5 dk yoğun bakıma gidene kadar görebilecekmişim ailemi, yakınlarımı... Sonra yoğun bakımdan sabaha kadar çıkamayacakmışım. Doruk'la birlikte olacakmışız Allahtan! Buna çok sevindim.
Bugün çok sakin Doruk, sabahtan beri pek fazla aksiyon olmadı. Bir dee küçük tosbim, kardeşim GÖZDE geliyor Almanya'dan. Birkaç saate burada olacak. Çok özledim onu da. Küçük dediğime bakmayın, 24 yaşında kendisi =))
kaydirigubbakcemile3Normal normal, bende bile aynı etkiyi yapıyor ki benim yarın doğurma gibi bir durumum yok (yani herhalde yokturlaelaelaelaelae)Bilmem hatırlar mısınız, ilk 3 ay içinde ne zaman doktora gitsem "doğal lavman etkisi yapıyor, WC'ye taşınıyorum" demiştim. Aynı şey son 2-3 gündür gene var :) Ne zaman doğumhaneyi, Doruk'u ya da doğum sonrasını hayal etsem soluğu WC'de alıyorum =))) Çok komik =)
burcu benim ellerimde uyuşmyama başladı sabhları yada gecekalktıgımda ellerim çok uyuşmuş oluyor...
neden acaba. sürekli aynı tarafa da yatmıyorumki o sebepden desem..1-2 dakika avcumu açıp kapatıyroumda anack kendine egliyorlar..
inşallah genişliyordur.. babaym tarif ediyordu ya hani rahmimden kıtırdama sesleri geliyor diye. bi kaç gecedir sanki bendende aynı sesler geliyor... Çatımız genişlerken vücudumuzdaki tüm eklemler de iyice gevşermiş
inşallah genişliyordur.. babaym tarif ediyordu ya hani rahmimden kıtırdama sesleri geliyor diye. bi kaç gecedir sanki bendende aynı sesler geliyor..
Ay ay ay ay! Çok heyecanlıalkisalkisalkisİnşallah bol bol emişirsiniz yakışıklıyla. Kardeşine de kavuşacaksın bu vesileyle, gözün aydın. Salı sabahı ben de doktora gideceğim. Oradan çıkışta gelirim olmazsa. Ziyaret saati olayı var mı ki?CADIARZU
kaydirigubbakcemile3Normal normal, bende bile aynı etkiyi yapıyor ki benim yarın doğurma gibi bir durumum yok (yani herhalde yokturlaelaelaelaelae)
tazem burucum ayyh okuyunca benide ter bastı valla ama bu saatlerde kolarında DORUK ve emme fiilini düşününce ahh ahha sagsalim kavuşun oglunla inşallah.. çok özeniyorum size. senin tarihde çok hoş kız..10-08-09 sıralamsı tam olmasda 8-9-10 gibi oluyor.:)
kaydirigubbakcemile3 Gözde'ye söyliyeyim, ben çıkınca hemen arasın seni, kırmızı bültenle geç haberleri...
Eve çarşamba döneceğiz. En kısa zamanda girmek isterim tabi ama, bakalım nasıl gelişecek olaylar =)
offf kızlar ya benim midem çok bulanıyor habire çıkartıyorum nerden çıktı bu yaaaa offff
mavişşşşşşşşşş
hemde bedava dimi. hiç para vermiosun. üstelik dktorlar prof ve uzmanlar.
tek dezavantajı ise gece yanında refakatçı kalamıyormuş üstelik tek kişilik oda yokmuş. gerçi sen araştırmışsındır da..
inşallah genişliyordur.. babaym tarif ediyordu ya hani rahmimden kıtırdama sesleri geliyor diye. bi kaç gecedir sanki bendende aynı sesler geliyor..