- 27 Nisan 2008
- 1.481
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıslarr...
sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..
günaydın kıslarr...
sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..
valla rekora koşuyorum bakalım bızım prenses nezaman teşrif etmek istiycek.onu koklamayı bebegımle emişmeyı okadar cok istiyorumkı didem anlatamam.bıyandan korku bıyandan heycan bı yandan merak tuhaf duygular içindeyımminik sen de esranın rekoruna koşuyorsun anladığım kadarıyla.sevval de yerini beğenenlerden çıktı:))
ohhh sositososito maşşalah size nazar degmesın.mutlulugunuz hep daim olsun inşallah canım.kızlar. ben tatilden geldim. eşimle mini balayı yaptık deniz,güneş...ben baya bi ağırlaştım sırt ağrıları ödemler ... hemen yazıp çıkıcam . sizler hep aklımdasınız. kimler doğurdu bilmiorum. ama baya bir doğum olmuştur. annem okumuş ben yokken . özelden pinkiye mi cep telini msj atıcam.annemin cebini vericem. benim şu an hattım yok. akşam girip kimler doğurmuş kimler beklior okucam bol bol.hepinisi öslemişim.
ayy canım inşallah enkısa zamanda agrılarından sıkıntılarından kurtulursun.neyse sen bol bol dınlen güç topla kuzey beyde yaracak çünkü senı.Geldim, bakınayım ıkı dakıka.. yedıgım ıgnenın hatrına bıraz daha ayaktayım.. sonra kesın yataga serilme kıvamına gelırım...
hadı gözünaydın canım.maşşalah bebegıne kılo boy süperrr.ayrıca bu bizim topiğin kaderi galıba,önce normal dogum için sancı cekıp sonra sezeryane dönmek.neyse hayırlısıyla kavustun bebegıne ,gerısı sadece bı ayrıntı.enkısa zamanda resımlerını ve dogum hıkayenı beklıyoruz canımmerhaba kızlardün doğum yaptım sezeryana dönmüştük en son söylemiştim.o gece yani 6sı gecesi sancılarım başladı 12den sonra hiç geçmedi sabah 5e kadar zor dayandım 5e geldiğinde 5dkya 1 gelen sancılarla hastaneye zor yetiştim neyse sabah dr geldiğinde 3 cm açıklık vcardı normali denemeye çalıştık öğlen 12ye kadar sancı çektim açılmam sadece 3.5 olkmuş artık dayanamadım ve sezeryana döndük 12yi 5 geçe bebeğim ameliyathaneden çıkmış daha sonrada ben çok farklı bir duygu kızlar allah hepinize yaşatsın bebeğim 3400gr ve 52 cm esmer çirkin bi oğlancık benim aslanım hasan beratım en kısa zamanda fotoyüklerim ve doüğum hikayemi yazarım şimdi evdeyiz sancılarım var dikiş yerlerim yanıyo görüşmek üzere
ayy yerım ben onu yaa,daha 3 saatlık halı yanı o resım.maşşalah hem annemıze hem bebegımıze.bizim agustos kuzularıda pek bı güzel beslenmıs.hepsının maşşalahı var yanı boy kılo konusundakaydirigubbakcemile2Selam kızlar
Özlemin yanına gittim - Özde bebeği gördüm doyamadım seyretmeye - 3 saat önce doğmuştu :) kilosu 3750 - ultrasondan 3500 demelerine rağmen daha fazla doğmuş
İkisinin de keyfi çok iyi - özellikle Özlemi görmeliydniz hiç 3 saat önce doğum yapmış birine benzemiyodu - çok sevindim onu öyle görmeye içim okadar rahatladı ki - haftaya o aynı yatakta ben yatacam :ecrin_bebek: Epidural anestezi ile doğum yapmış hiç birşey hissetmemiş - zaten doğum toplam 7 dk sürmüş Sütü gelmeye çalışıyo mama vermişler bebeğe ağlamasın diye acıkmış yavrucak :)
Uzun lafın kısası ikisi de çok iyi çok güzel duygularla ayrıldım hastaneden
Birkaç resim çektim sizinle paylaşayım
Bu da bana ikram edilen çok şık bebek çikolatası
günaydın kıslarr...
yaa bu arada canan o resımde senın göbegın nerde kuzu :sm_confused: benmı göremıyorum.kuzu 9 aylık hamıle degılmısın sen,maşşalah koca bı göbegın yok pek bı fit gördüm senı
Anne olmak nasıl bir his acaba :) Biz hala tadamadık ya, tahmin ediliyor ama tam olarak hissetmek ancak doğumdan sonra olacak sanırım :)