ben senden bu haftasonu için umutluydum zaten hadi bakalım hayırlısıyla kavuş sende bebişine. artık vaktidir..:)günaydın kıslarr...
sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..
kaydirigubbakcemile3 hee ya senn kız dogmuş..haberin yokmu ...anaa ben ticerimi iptal edıyım barı,benım kız dogmus gözüküyo tickerda kaydirigubbakcemile3 neyse artık yenı bı ticker bebegım dogunca yaparım kısmetse
bu arada kızlar dün gece uyuyamadım sancım vardı değişik hisler falan. resmen 5 dk da bir bi saga bir sola döndüm..:)en son gece 3 ü geçiyordu sızmışım..
Allah hayra getirsin rüyamda gece tualete kalkıyorum tam yataga yatıcam bi bakıyorum ayy foş diye suyum geliyor azcıkda kan lekesi .hemen eşimi uyandırıyorum.aceleyle gidiyoruz hastaneye ama kayınvalidemei ve hastane çantamızı almayı unutuyoruz..ayyh çok enteresandı ya. benim aklımda hep bu temizlik vardı ya sanırım dün o işde bitip oglumun odası herşeyi tastamam hazır oldugu için bi rahatladım sanırım onun etkisiyle bu rüyayı gördüm.
çarşamba çatı mauyenemiz var. artık hayırlısıyla gelsin oglum. zaten babsı durmadan gel artık kucaklıyalım sevelim seni diyor. birde 15 ine kadar gelir benim oglum baba sözu dinler diyip duruyor yahu. hayırlısı bakalım.