Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım problemin büyüğü ondan kaynaklanıyor zaten. Ben bir şekilde kendimi eğlerim internetle falan da, annem başımda sürekli oflayıp puflıuor. Beni erkenden getirdiniz diye de sitem ediyor bazen. Onu eğlendirmenin yollarını aramak zorluyor beni. Sürekli gezmek istiyor:gitme:sen rahat ol o büyür - sen en azından yanlız değilsin annenle birlikte bekliyosunuz - ben ne diim (((
herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakıcam özledim buraları yaaa
MAŞLALLAH hayırlısı canımkızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..
ben depresyondan çıktım çıktım korkmayın ilk bir iki hafta uyku sorunu ve emem süt sorunu oluyor ama zamanla bir rutine oturuyor korkmayın yaniolmaz olmaz hemen doğmasın..hem çingenem ne dedi, kıymetini bilin bu günlerin, çildircem bebiş susmuyo..şakaleyn ne dedi, depresyondayım oğlum durmuyor...yaaaaaa
duan çok güzel geç oldu ama AMİN DİYELİMcanım arkadaşlarım. hepinizin kandilini en içten dualarımla kutluyorum.
rabbim önumuzdeki bir yılın olaylarının yazılacagı bu gece
tüm dularınızı kabul eylesin
hepinize ailenizle ve evlatlarınızla saglık sıhhat afiye versin
evinize huzur bereket versin.
hepimizin rızkını bol eylesin.
eşlerimizi anne babalarımızı ve aile buyuklerimizi başımızdan eksik etmesin.
tüm sevdiklerimizi görünmez kazalrdan trafik kazalarından belallrdan müsibetlerden afetlerden zelzelelerden kem gözlerden kötü kalplerden nazarlardan korusun
.borçlularımız ödeme kolaylığı versin.
hastalarımıza şifa versin.
iş isteyenlere hayırlı bol kazanaçlı bereketli işler versin.
evlat isteyen bir çok arkadaşımıza hayırlısıyla en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip eylesin.hayatta eşi ve tarifi olmayan annelik duygusunu tatmak isteyen arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin.
yavrusuna kavuşmamış olan anne adaylarımızıda sagsalim vaktinde yavrularına kavuştursun inşallah.:)bol bol sütümüz olsun
hepimiz insanızı geçmiş gunah ve hatalarımızı affeylesin.bizi sonsuz alemde cennetine nasip eylesin.
hepiniz ayrı ayrı dua listemdesiniz dualrıma dahil olacaksınız.
hayırlı kandiller.:Saruboceq:
Bugün adaşçığım ile büyük bir mucizeye tanıklık ettik. Etkisinden uzun süre kurtulamayacağım sanırım.
İşin teknik kısımlarını Evriş gelince anlatır. Ben mucize kısmını anlatayım:
Kuzey bey takdir edersiniz ki odaya annesinden önce geldi. Hoş, kendisinden önce odaya, hatta katın tümüne viyaklaması geldi yakaydirigubbakcemile3
Kuzey geldiğinde müthiş huzursuzdu. Sürekli mızıldanıyor, birisi kendisiyle konuştuğunda ağlıyor, ona dokunan olursa yaygarayı basıyordu kuzumopuyorumnanaktanGeldiği ortamdan hiç memnun kalmadığı her halinden belliydi. Dakikalarca o huzursuz ve buruşuk surat düzelmedi.
Derken Evrim'i getirdiler odaya. Yatağına yatırdılar. Yavrusunu verdiler kucağına - ki o ana kadar Kuzey'in huzursuzluğu devam etmekteydi- Minik kuzu annesinin sıcacık koynuna bırakıldı....o anda da yüzüne resmen büyüüüük bir huzur indiopuyorumnanaktanSustu. Sakinleşti. O bumburuşuk suratı yumuşacık bir görüntüye bürünüverdi. Açmakta çok zorlandığı gözlerini en sonunda açtı ve sükunet içinde annesini izlemeye koyuldusenağlamaDerken hemşire geldi ve emişme faslı başladı.
Allah hepimize öyle bir emzirme tecrübesi göstersin inşallah:Saruboceq:Nasıl rahat, nasıl zevkle, nasıl cukur cukur emiyordu o kuzucuk. Sanki aylardır emiyormuş da gayet alışıkmış gibiydi...
Anne ve evladın birbirlerini nasıl tamamladıklarına şahitlik ettik biz bugün. Çok şükür oradaydık[/QUOTE
süpersiniz BENİDE BÖYLE BEKELESEYDİNİZ MAĞARADADA DOĞURSAM KOCUNMAZDIM ZİRA BÖYLE GÜZEL SAMİMİ İNSANLARIN VARLIĞI HERŞEYE YETSE GEREK
]
kızlar selam
iki sattir yazdım yazdım zaman aşımına uğramış yazdıklarım
kkya özel selamlarımı iletiyorum
ESRA HOŞ GELDİN NASILSIN
kızlarr minik kelebek tugbadan haber var
bugun doktorda nst de sancısı çıkmış. son hazırlıkları yapıyorum yatış için diye mj göndermiş. hepimizden dua istiyor en geç yarın akşama dogurmuş olurum demiş.
dogum şekli yada saati hakkında bir bilgi işetmemiş. sanırım önce normal dogum için bekliyecekler.Allah yarduımcısı olsun
DUALARIMIZ ONUNLA ALLAH SAĞSAĞLİM KURTARSIN İKİSİNİDEkızlarr minik kelebek tugbadan haber var
bugun doktorda nst de sancısı çıkmış. son hazırlıkları yapıyorum yatış için diye mj göndermiş. hepimizden dua istiyor en geç yarın akşama dogurmuş olurum demiş.
dogum şekli yada saati hakkında bir bilgi işetmemiş. sanırım önce normal dogum için bekliyecekler.Allah yarduımcısı olsun
herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakıcam özledim buraları yaaa
ya geçmiş yarım yamalak olduuu hiçbişey takip edemiyorumm mafoldumben
kuzeyin fotosu varmı bulamıyorum mafoldumben
süpersiniz BENİDE BÖYLE BEKELESEYDİNİZ MAĞARADADA DOĞURSAM KOCUNMAZDIM ZİRA BÖYLE GÜZEL SAMİMİ İNSANLARIN VARLIĞI HERŞEYE YETSE GEREK
İşte Kuzey Bey'in ennnn tazesinden fotoları =)
İlk karşılaşma =)
deryam iyi sayılırım ama çok sancım var oturamıyorum kalkamıyrum hep annemin desteği ile sen hani demiştin ya annem küstü gitti yalnız kaldım diye aklıma o an sen geldin ne yaptın bi başına inanamıyorum bende anormallikmi var dedim ama nazanla konuştum oda aynı sıkıntılarda
sütüm geliyo ama göğüsümün birini takmış almıyo velet çok inatçı napcamı şaşırdım iyice şişti o göğsüm zar zor kafasını tuta tuta veriyorum ama o göğüsüm çok sancılanmaya başladı kanamam durmadı pişikler ayrı bi dert
off çokmu dert yandım
deryam iyi sayılırım ama çok sancım var oturamıyorum kalkamıyrum hep annemin desteği ile sen hani demiştin ya annem küstü gitti yalnız kaldım diye aklıma o an sen geldin ne yaptın bi başına inanamıyorum bende anormallikmi var dedim ama nazanla konuştum oda aynı sıkıntılarda
sütüm geliyo ama göğüsümün birini takmış almıyo velet çok inatçı napcamı şaşırdım iyice şişti o göğsüm zar zor kafasını tuta tuta veriyorum ama o göğüsüm çok sancılanmaya başladı kanamam durmadı pişikler ayrı bi dert
off çokmu dert yandım
bide iki gün boyunca sıçamadı oğlum allahım feryat figan hep sonra bu sabah şükürler olsun bi sıçtı altınız temizledik derken bidaha bidaha tam 5 oldu buda normalmi anlamaıdm gitti bu saate kadar 5 kez sıçtı
öksüremiyorum hapşıramıyorum gülemiyorum dikşlerim acayip ağrıyooo
ulen bide derler sezo kolay konforlu bilmemne yok derler sezolu olan anne sayılmazmış
öyle diyen herkesin herkesin yüzüne tüküreyim hatta tükürmekle kalmayıp balgam bile atarım
bune acı kardeşim normal doğursam herşeyden kolay olurdu off yaa
esrakoyu okudum okudukça şok oldum inanamadım maşallah dedim
hemen nazanı aradım aynı benim dururumda o bile dedi sende böylemişsin rahatladım dedi oda bi anormallik var sanmış kendinde yalnız değilsin dedim
bide bnim canım hiç kıymetli değildir bu hallere düştüm inanamıyorum kendime