- 12 Mart 2009
- 1.344
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makyaj yapmak gibi bir alternatifim olmadı çünkü sadce nstye bağlanacağım nasılsa diye gittim sezreyana aldılarmaşallah pınar kızına çok şirin
esram korkuttun beni yaa :bbo: neyse az kaldı bende bu deneyimleri yazarım şimdi vakit bulamıyorum son hazırlıklarımı yapmakla meşgulum cumartesi prensesim geliyor kaydirigubbakcemile3
sonra bende kızım ağlıyor emişme saatimiz diye kaçarım opuyorumnanaktan ayy kendimi hayal edemiyorum öyle yaa sanki hep karnımda kalacakmış gibi tuhaf bir his bu ara öyle bir iştah var ki hamileliğim boyunca yemediğim kadar yemek yiyorum neredeyse porsiyonlarla yemekler ne oldu bana biri beni durdursun :kedi: bugün itibariyle 25 kilo almış olarak rekor kırdım sanırım birde günümü beklesem ne olur kimbilir CADIARZU
şimdi sezeryanla doğuranlara sorularım var hafif makyajla gitsem problem olur mu??
oje yasakmış doğru mu??
bebek için 2 takım yeterli mi?
denizyıldızı bende esraya sormuştum makyajsız gideceğim demişti, bende fön çektirdikten sonra giderken hafif bişeyler sürmek istiyorum ama abes kaçar diye de korkuyorum sonuçta ameliyat.. yapan var mı acaba, oje kesin istemediklerini duymuştum ama
Evrİmmmm nasılsın kuzummmmm İyİmİsİnn kuzeyİ gordukk Çok tatlımassallahh yaaa
evrim babayı görmedim ama kuzy aynı sen..:)) cool bi çocuk olcak bence.:) fotolarından öyle algıladım..