- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah sorma burcum, annemde gelei 2 hafta oldu, o da patliyorsikintidan, ee temizlikler bitti, ben disari cikamiyorum, onnda cani sikiliyor, bitek ctsi tibet arabayla gezdiriyor, oda bneim icin iskence 5dk da bir tuvalet molasi(1 hafta daha dayansa, sozde kadin yurtdisina geldi, eve tikildi..ee dolayisila bazen ortamda geriliyor tabi..Ben sağımı solumu incelemekten uzun süre önce vazgeçtim. Resmen iğrenç bir görüntüm var. Ama bunların hepsi geçecek inşallah az bir zaman sonra.
Listeye bakıyorum. Bugün ayın 6'sı ve neredeyse yarımız doğurmuş:1shok:Ay sonuna kalmayı hiç istemiyorum. İstediğim hemen hemen hiçbir şeyi yapamıyorum. Annem de çok sıkılıyor biz evde pinekledikçe:bbo:Kuzucuk fazla bekletmese de çabuk çabuk büyüse bari:çok üzgünüm:
guliz ben bi posta catladim 6.-7. ayda basenlerde yan tarafta, ama bu son hafta tz biber oldu yani, bide resmen pehlivan gibi yaglandim, kremlendim(ona uzuluyorum.[
nurdann yeni son haftada mı çatladın, bende hala çok şükür sıfır çatlak ama son haftada da olsa çatlayabilirsin demişti arkadaşım, hayallerim yıkıldı son 8 gün çatlamak istemiyorummm korktum şimdi çokk
deryam iyi sayılırım ama çok sancım var oturamıyorum kalkamıyrum hep annemin desteği ile sen hani demiştin ya annem küstü gitti yalnız kaldım diye aklıma o an sen geldin ne yaptın bi başına inanamıyorum bende anormallikmi var dedim ama nazanla konuştum oda aynı sıkıntılarda
sütüm geliyo ama göğüsümün birini takmış almıyo velet çok inatçı napcamı şaşırdım iyice şişti o göğsüm zar zor kafasını tuta tuta veriyorum ama o göğüsüm çok sancılanmaya başladı kanamam durmadı pişikler ayrı bi dert
off çokmu dert yandım
bide iki gün boyunca sıçamadı oğlum allahım feryat figan hep sonra bu sabah şükürler olsun bi sıçtı altınız temizledik derken bidaha bidaha tam 5 oldu buda normalmi anlamaıdm gitti bu saate kadar 5 kez sıçtı
öksüremiyorum hapşıramıyorum gülemiyorum dikşlerim acayip ağrıyooo
ulen bide derler sezo kolay konforlu bilmemne yok derler sezolu olan anne sayılmazmış
öyle diyen herkesin herkesin yüzüne tüküreyim hatta tükürmekle kalmayıp balgam bile atarım
bune acı kardeşim normal doğursam herşeyden kolay olurdu off yaa
esrakoyu okudum okudukça şok oldum inanamadım maşallah dedim
hemen nazanı aradım aynı benim dururumda o bile dedi sende böylemişsin rahatladım dedi oda bi anormallik var sanmış kendinde yalnız değilsin dedim
bide bnim canım hiç kıymetli değildir bu hallere düştüm inanamıyorum kendime
ayyyyyyyy kuzey çok güzelll maşallahhh canım yaaa rabbim nazarlardan saklasın
bi türlü konuşamadım evrimle offf ben aradım müsait değil sanırım o aradı ben duymadım zaten bütün gün tek işim meme vermek yarım saatte bir saatte bir bide şu şiş memeyi versek süper olcak
burcum deryam sağolun kızlar
evet çok çabaladık normal için acaba diyorum pskilojik olarakmı bu sıkıntılar yaşandı yani programlı olarak sezoya gidicemiz bilsek dahamı az acı çekerdik anlamadım gitti
ama ben nazan gibi suni sancı çekmedim allahtan bide o suni sancı çekti bunlarınn yanısıra ve epiduralden memnun kalmamış hiç ayağım felçli sandım diyor iki gün bende iyiki epidrula olmadım sevindim çünkü çok acayip bi psikiloji ile doğuma girdim sezeryan olucamı duyunca ayrıntılı anlatınca anlarsınız ruh halimi
ne nişan ne su ne doğum sancısı çekebildim kısacasıııı
gülizcim sütüm var şükürler olsun bebişimde uyuyor genel olarak ama ben sıkıntıyım işte (
nurdanım devam ediyo sancılarım ama herkesin bir olmazmış ne bileyim baksana esraya hiç alakamız yok yaşananlarla umarım seninde acısız olur herşeyin
deryam bu öksürük benim hayatımı kararttı resmen kahroluyorum öksürürken sanki patlıcak sanıyorum
dikişlerimde kapalı hala pztsi gidicem açıcaklar inşallah mikrop felan kapmaz çok sıcak havalar dediğin gibi ter vs olur Allahım şu günlerimi bi atlatsam hayırlsı ile
deryam geçicek dimi şükürler olsun tecrübeli birileri var aramızda inan o kadar rahatladımki
oğlumu sevmek koklamak istiyorum rahat rahat hareket etmek istiyorum süt verirken ayakları ile dikişlerimi tepeliyo o bile canımı yakıyo
aslında çok iç karartıcı yazdım sanırım ama ruh haliyetim pek bi anormal susuyorum artık kızların gözü korkmasın
herşeye ve herşeye değiyor bunu bilin yeterr
o sütünü emiyo yaa kollarımda bööle bayılmış gibi uyuya kalıyo onu izleme varya Allahım diyorum annelikten daha güzel bi duygu varmı acaba
gebişken ağlamlarınız hikaye olucak bakıp bakıp ağlıyorum oğluma hep şükrediyorum nefes alıp verişini dinliyorum yarabbim nasıl bi duygudur bu mümkün değil tarifi yok
bide iki gün boyunca sıçamadı oğlum allahım feryat figan hep sonra bu sabah şükürler olsun bi sıçtı altınız temizledik derken bidaha bidaha tam 5 oldu buda normalmi anlamaıdm gitti bu saate kadar 5 kez sıçtı
öksüremiyorum hapşıramıyorum gülemiyorum dikşlerim acayip ağrıyooo
ulen bide derler sezo kolay konforlu bilmemne yok derler sezolu olan anne sayılmazmış
öyle diyen herkesin herkesin yüzüne tüküreyim hatta tükürmekle kalmayıp balgam bile atarım
bune acı kardeşim normal doğursam herşeyden kolay olurdu off yaa
esrakoyu okudum okudukça şok oldum inanamadım maşallah dedim
hemen nazanı aradım aynı benim dururumda o bile dedi sende böylemişsin rahatladım dedi oda bi anormallik var sanmış kendinde yalnız değilsin dedim
bide bnim canım hiç kıymetli değildir bu hallere düştüm inanamıyorum kendime
gülizcim sütüm var şükürler olsun bebişimde uyuyor genel olarak ama ben sıkıntıyım işte (
nurdanım devam ediyo sancılarım ama herkesin bir olmazmış ne bileyim baksana esraya hiç alakamız yok yaşananlarla umarım seninde acısız olur herşeyin
deryam bu öksürük benim hayatımı kararttı resmen kahroluyorum öksürürken sanki patlıcak sanıyorum
dikişlerimde kapalı hala pztsi gidicem açıcaklar inşallah mikrop felan kapmaz çok sıcak havalar dediğin gibi ter vs olur Allahım şu günlerimi bi atlatsam hayırlsı ile
deryam iyi sayılırım ama çok sancım var oturamıyorum kalkamıyrum hep annemin desteği ile sen hani demiştin ya annem küstü gitti yalnız kaldım diye aklıma o an sen geldin ne yaptın bi başına inanamıyorum bende anormallikmi var dedim ama nazanla konuştum oda aynı sıkıntılarda
sütüm geliyo ama göğüsümün birini takmış almıyo velet çok inatçı napcamı şaşırdım iyice şişti o göğsüm zar zor kafasını tuta tuta veriyorum ama o göğüsüm çok sancılanmaya başladı kanamam durmadı pişikler ayrı bi dert
off çokmu dert yandım
Keşke öyle bir sansımız olsa da doğuma giren her arkadaşımızın yanında olabilsek. Gerçekten o tecrübe de bambaşka oluyormuş, bunu anladım
Bu arada yazacaktım unuttum. Hava sıcak diye güvenmeyin kızlar. Kuzeyciğin ayakları tulumun içinde resmen buz tuttu. Mutlaka 1-2 çift çorap alın hastane çantanıza. Bir de emzirirken kolunuzun altına birşeyler sıkıştırmak gerekiyor. Küçük 1-2 yastık ya da katlayıp kullanmak için battaniye alınmasında fayda var