- 24 Aralık 2008
- 1.510
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 cı haftayı geçtikden sonra hiç korkma ha keza zaten bebişin maşallahı var kilosu boyu gayet yerinde. boşuna sıkıntıstresssyapıp kendinide bebeiğe sıkma..
merhaba arkadaşlar ben pınarın ablası vildan pınar pazartesi günü sezeryanla doğum yaptı elvina dünyaya geldi tam 3 kilo 48 cm olarak şükür şuan çok iyiler resim nasıl ekliyorsunuz söyleyin hemen resimlerini ekleyeyim
kuzum bu hafta soğmazsa haftaya 4 kiloyu geçer ufaklık dolayısıyla normal doğurman zor olur gibi geldi bana, benim doktorum çatıya bakmadı bile kilosunu görünce...
merhaba arkadaşlar ben pınarın ablası vildan pınar pazartesi günü sezeryanla doğum yaptı elvina dünyaya geldi tam 3 kilo 48 cm olarak şükür şuan çok iyiler resim nasıl ekliyorsunuz söyleyin hemen resimlerini ekleyeyim
oyy oyyy demek keyfi yerindeymiş .. hiiç belli olmas annesi o keyif anlık bişey biliyorsun hakkında hayırlısı olsun inş.kilosuda çok güzel.sagsalim kavuş inş. sendekızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..
kızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..
Ça Ça ÇA ayça seninde anne geldi dimi ya. nasıl geçiyor gunler. benim annemde haftaya gelcek inş. malum benm akyınvalidemle aynı apartmandayız diye rahatız biraz..:)
anneannede heycan varmı?
ayça cım annemde şuan bizim içni kışlıklarla ugraşıyor. anneminin oturdugu sitede çok güzel ocak yeri var .
biz 4 kardeşiz hepimiz gurbetteyiz hepimizin reçellerini salçalarını falan annem yapar saolsun Allah başımızdan eksik etmesin. oyuzden şuan yogun bi şeklde işlerile ugrasıyor.zaten haftaya çarşambadan sonra hazırlıklı ol gelemye dedim paçaları tutuştu.
ben bu aralar çok sulu göz oldum kızlar anlatamam işin boyutunu. mesela annemle konuşuyorus dün bana salça yapıyormuş mesela ben başladım aglamaya ahh annecim biizim için ne kadar ugraşıyor tek başına diye ayyh durduramadım kendimi hüngürfoşurt agladım ya..:
dün doktordaydık
Çağan 3400 gr olmuş plesanta iyice olgunlaşmış kirçlenme başlamış kuzum gayet sağlıklı, nts de sancı felan çıkmadı haftaya çarşamba yine doktordayız, kan idrar tahlilleri yenilendi
sat a göre 18 günümüz var ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 40 haftayı geçerse önce suni sancı o da olmazsa sezercik olcakmışız, oğluş böyle haftada 400 gr alırsa tosuncuk olcak : )
normal ve sezeryanın dez avantajlarını anlattı dr. şimdi ikisindende tırsmaya başladım :bbo:
kızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..
ayça cım annemde şuan bizim içni kışlıklarla ugraşıyor. anneminin oturdugu sitede çok güzel ocak yeri var .
biz 4 kardeşiz hepimiz gurbetteyiz hepimizin reçellerini salçalarını falan annem yapar saolsun Allah başımızdan eksik etmesin. oyuzden şuan yogun bi şeklde işlerile ugrasıyor.zaten haftaya çarşambadan sonra hazırlıklı ol gelemye dedim paçaları tutuştu.
ben bu aralar çok sulu göz oldum kızlar anlatamam işin boyutunu. mesela annemle konuşuyorus dün bana salça yapıyormuş mesela ben başladım aglamaya ahh annecim biizim için ne kadar ugraşıyor tek başına diye ayyh durduramadım kendimi hüngürfoşurt agladım ya..:
ben de doğururum demi o zamana kadar mafoldumbenayyy topik çok sesizleşti. biz dogum yapana kadar hiç kimse kalmıcak Ayça. malum biz 17-19 kasımlılar olarak son dönemlere denk geliceke bebişlerimiz...
ayy artıkım günüm de kalmadı sayacak çok gıcık bi durumNe geceydi yaaa !!!
Dün sütle birlikte aldığım sıvı miktarı 5 litreyi bulmuştur sanırım. Malum, hastanede adrenalin yüksekti, sürekli su içip durdum... Gece boyunca da susuzluğum gitmedi ama tabii bunlara mide yanması ve WC ihtiyacı eşlik etti. [Gaviscon iç - su içme ihtiyacı hisset - su iç - WC ye git - doruk tepinsin - miden yansın - gaviscon iç] şeklinde bir döngü ile sabahı ettim. Bu arada dua etmek için bol bol zamanım oldu :)
Bugünü de sayarsak kaldı 4 gün :))) Allah kurtarsın hepimizi sağ salim !!!
Evrooooos durumlar nasıl canım - bebeğin gelesi var mı?