2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba arkadaşlar ben pınarın ablası vildan pınar pazartesi günü sezeryanla doğum yaptı elvina dünyaya geldi tam 3 kilo 48 cm olarak şükür şuan çok iyiler resim nasıl ekliyorsunuz söyleyin hemen resimlerini ekleyeyim
 
36 cı haftayı geçtikden sonra hiç korkma ha keza zaten bebişin maşallahı var kilosu boyu gayet yerinde. boşuna sıkıntıstresssyapıp kendinide bebeiğe sıkma..

doğru diyosun insan düşünmeden edemio yavrumu ilaçla tutmaktansa kucağıma almayı çok istiyorum bu cumartesi sezeryan için gün vericek muhtemelen 5gün sonra oğlumu eymenimi kucağıma alıcam hayırlısıyla:sm_cool:
 


allahım analı babalı büyütsün darısı başımıza
kaçıncı haftasında doğum yaptı
 
kuzum bu hafta soğmazsa haftaya 4 kiloyu geçer ufaklık dolayısıyla normal doğurman zor olur gibi geldi bana, benim doktorum çatıya bakmadı bile kilosunu görünce...

bakıcaz artık..haftada 250 gr.civarı alıyo benimki..çatım açılırsa deniycem bakalım..


haber vermişti Pınar saolsun..gözünüz aydın tekrar tekrar..
 
tam 3 ağustosta yaptı saat 3:15 bebeğimiz dünyaya geldi pınarıda odasına 4 gibi getirdiler sanırım 2 hafta erken yaptı doğumu tam haftasını bilmiyorum cetvelde vardır sanırım kendisi gelince ayrıntılı açıklama yapar resim nasıl ekliyorsunuz bana bir link verin atayım
 
Nasrin-Secil gozunu aydin, iyi haberler almissiniz doktordan..masallah kuzulariniza..
 
oyy oyyy demek keyfi yerindeymiş .. hiiç belli olmas annesi o keyif anlık bişey biliyorsun hakkında hayırlısı olsun inş.kilosuda çok güzel.sagsalim kavuş inş. sende
 

pufff.eskiden bunca millet nasıl da doğuruyomuş anlamıyorum..biz bi beceremiyoruz.. bebek ters,çanak dar, suni sancı yetersiz vs vs..

rüzgara maşallah tombiş olmuş..
 
pınarın ablası....

imageshake diye google da arata
siteye gir
browse kısmından bilgisayardan yükliyecegin resmi seç
host it kısmını tıkla açılan sayfanın altında hotlinks gibi bişeyler yazar yada for messages 1 diye bi başlık var ordan ekliyebilirsin..
 
Ça Ça ÇA ayça seninde anne geldi dimi ya. nasıl geçiyor gunler. benim annemde haftaya gelcek inş. malum benm akyınvalidemle aynı apartmandayız diye rahatız biraz..:)

anneannede heycan varmı?
 
Ça Ça ÇA ayça seninde anne geldi dimi ya. nasıl geçiyor gunler. benim annemde haftaya gelcek inş. malum benm akyınvalidemle aynı apartmandayız diye rahatız biraz..:)

anneannede heycan varmı?

geldi geldi..ama bizimki azcık hiperaktif yerinde duramıyor. Beni erken erken getirttiniz diyo, ben de çok kızıyorum. "Anne her an doğum olabilir erkeni mi var" diyorum..

Anne olması iyi ama özgürlüğüm kısıtlanıyor azıcık, çok mükemmelliyetçidir kendisi, bazen bunalıyorum... Ama sonuçta yanımda olması güzel tabi..

Darısı başına bakalım..Eee gelsin artık anneciğin geç kalmadan...

Aa heyecanı sormuşsun..Ne biliyim öyle aman aman bir heyecanı yok gibi.. Bebeği görünce heyecan basar gibi geliyor...
 
Son düzenleme:
ayça cım annemde şuan bizim içni kışlıklarla ugraşıyor. anneminin oturdugu sitede çok güzel ocak yeri var .
biz 4 kardeşiz hepimiz gurbetteyiz hepimizin reçellerini salçalarını falan annem yapar saolsun Allah başımızdan eksik etmesin. oyuzden şuan yogun bi şeklde işlerile ugrasıyor.zaten haftaya çarşambadan sonra hazırlıklı ol gelemye dedim paçaları tutuştu.


ben bu aralar çok sulu göz oldum kızlar anlatamam işin boyutunu. mesela annemle konuşuyorus dün bana salça yapıyormuş mesela ben başladım aglamaya ahh annecim biizim için ne kadar ugraşıyor tek başına diye ayyh durduramadım kendimi hüngürfoşurt agladım ya..:
 

kıyamam sana, hormonlar mahvediyo işte...annelik zor napsın hepinizi ayrı ayrı düşünüyo...

ben bazen eleştriyorum onu..anne ol göreceksin diyor..susuyorum..
 

ohhh, maşallah Çağan'a ! Korkma Nesrincim, bak ben korkuyor muyum kafamçokkarıştı =)))

İkisinin de dezavantajları ve avantajları var. Kendine göre belirle artık hangisini seçeceğini....


3500 gr ?? Hey maşallah yaaa... Haftaya daha da alır Seçilcim. Sana da sezaryen yolları mı göründü ?


:)) Çok normal pinkym. Normal ve komik değil mi =) Ben çok gülüyorum gebelik nedeniyle hormonlarımdaki değişikliklere, yani ağlasam da bunun gebelikten kaynaklandığını bilmek komik geliyor bana =)
 
Tünaydın
Ya hamileler azınlık kaldık topikte - eskiden 231282 sayfa birikirdi bu saate kadar şimdi 3-5 sayfada bitiyo
Doktordan gelenlere gözünüz aydın bebişlerinizin güzel haberlerini almışsınız
Ben bu gece deliksiz uyumuşum - kaç gündür 1-2 saat uyuyodum sonra gündüz tamamlıyodum uykumu ama dün özellikle yatmadım gece yorgun olabilmek için ve sonuç verdi
şurda ellerimin parmakları kadar günüm kalmış sürekli uyumak istiyorum zaman çabuk geçsin
bugün sürpriz doğum yok dimi?
 
Ne geceydi yaaa !!!

Dün sütle birlikte aldığım sıvı miktarı 5 litreyi bulmuştur sanırım. Malum, hastanede adrenalin yüksekti, sürekli su içip durdum... Gece boyunca da susuzluğum gitmedi ama tabii bunlara mide yanması ve WC ihtiyacı eşlik etti. [Gaviscon iç - su içme ihtiyacı hisset - su iç - WC ye git - doruk tepinsin - miden yansın - gaviscon iç] şeklinde bir döngü ile sabahı ettim. Bu arada dua etmek için bol bol zamanım oldu :)

Bugünü de sayarsak kaldı 4 gün :))) Allah kurtarsın hepimizi sağ salim !!!
 
kızlar benim kasıklarımdan ağrılar olmaya başladı düzensiz şimdilik ayağa kalktıkça basınç da oluyoo doğururmuyum bu hafta sizcee evde bekliyorum 15 ine kadar gelir demişti doktor ama...
 
ayyy topik çok sesizleşti. biz dogum yapana kadar hiç kimse kalmıcak Ayça. malum biz 17-19 kasımlılar olarak son dönemlere denk geliceke bebişlerimiz...
ben de doğururum demi o zamana kadar mafoldumben
ayy artıkım günüm de kalmadı sayacak çok gıcık bi durum
Evrooooos durumlar nasıl canım - bebeğin gelesi var mı?

canan dün gece biraz sancım oldu,şimdi de arada sırada oluyo ama öle gelecek kadar deil,çok bunaldım artık oğlumu almak istiyorum koluma,gün bitene kadar gün sayıyorsun ama gün bittikten sonra insan strese giriyo.hayırlısı 4te dra gitcem bakalım ne dicek :bbo::uhm:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…