Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size sormak istediğim çok şey var umarım mesajlarmı cvplarsnzzz
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar 36 3 günlük hamileyim idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile erken doğum kasılmalarım bir ay çnce başladı bir aydır prepar ve antibiyotik kullanıyorum ama psikolojik olarak .ok yıprandım heran doğum yapıp oğlumuda kendimide bu sıkıntıdan kurtarmak istiyorum doktorum 2 gün sonra gün vericek muhtemelen 37 3 günlükken doğum yapmış olucam bebeğim şuan 3.500 kilo 50 cm bir problem yaşarmıyım
erken olduğunu düşünüyorum gelişme geriliği olurmu diye
maşallah Çağan'a.. ya bi biz kaldık geride..gamyoncuiremsu herkes aldı bebeğini kucağına..
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar 36 3 günlük hamileyim idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile erken doğum kasılmalarım bir ay çnce başladı bir aydır prepar ve antibiyotik kullanıyorum ama psikolojik olarak .ok yıprandım heran doğum yapıp oğlumuda kendimide bu sıkıntıdan kurtarmak istiyorum doktorum 2 gün sonra gün vericek muhtemelen 37 3 günlükken doğum yapmış olucam bebeğim şuan 3.500 kilo 50 cm bir problem yaşarmıyım
ilk önce geçmiş kandilinizi kutlarım kızlar gün içindeki yoğunlugumdan girme fırsatım omadı şu andada uyku tutmadı.... bu mübarek gecede herkesin tüm dileklerini kabul eder inşallah rabbim..fotolara baktımda yeni anneleri kutluyorum yüzlerindeki mutluluk daim olur inşallah... FASÜLYEKO,GPYRSESRA,ESRAKO AFTABRU,BAYBEMOM,VEEE EVRİŞ TEKRARDAN SİZLERİ ÇOK KUTLUYORUM maşallah maşallah herbirinesağlıkla büyüsünler ....bende 5 saat sonra kucagıma alıcam inşallah oğlumu hepinizi şimdiden çok öpüyorum dualarınız benimle olsun....
kız miniiiiiiiiiiiiiik sende 39+5 sin ayyh sende de vakit dolmuş yavrııım. hayırlısı senden de bu hafta ahber alırıs bide seçilden ümitliyim bu hafta ben.
dün doktordaydık
Çağan 3400 gr olmuş plesanta iyice olgunlaşmış kirçlenme başlamış kuzum gayet sağlıklı, nts de sancı felan çıkmadı haftaya çarşamba yine doktordayız, kan idrar tahlilleri yenilendi
sat a göre 18 günümüz var ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 40 haftayı geçerse önce suni sancı o da olmazsa sezercik olcakmışız, oğluş böyle haftada 400 gr alırsa tosuncuk olcak : )
normal ve sezeryanın dez avantajlarını anlattı dr. şimdi ikisindende tırsmaya başladım :bbo:
36 cı haftayı geçtikden sonra hiç korkma ha keza zaten bebişin maşallahı var kilosu boyu gayet yerinde. boşuna sıkıntıstresssyapıp kendinide bebeiğe sıkma..--------------------------------------------------------------------------------
kızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..
dün doktordaydık
Çağan 3400 gr olmuş plesanta iyice olgunlaşmış kirçlenme başlamış kuzum gayet sağlıklı, nts de sancı felan çıkmadı haftaya çarşamba yine doktordayız, kan idrar tahlilleri yenilendi
sat a göre 18 günümüz var ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 40 haftayı geçerse önce suni sancı o da olmazsa sezercik olcakmışız, oğluş böyle haftada 400 gr alırsa tosuncuk olcak : )
normal ve sezeryanın dez avantajlarını anlattı dr. şimdi ikisindende tırsmaya başladım :bbo:
canım sana bişey sorucam benim karnımın alt tarafı resmen sarkmış durumda acaba kafasımı var orda ne sağa nede sola rahat yatabiliyorum acıyor resmen yara varmış gibi bir acı var orda böyle bi durum varmı sende
birde eger bu resmddeki ece bebekse. oda baabsına benziyor bence.ayyh bu bebeklerin bablarına benzeme olayını büyükler şöyle yorumluyor..kaydirigubbakcemile3
kadın eşini çok severse bebek ababaya
erkek eşini çok severse bebek anneye benzermiş.tabiiki öylesine bir yorum
banada bizim oglan babasına benzicekmiş gibi geliyor neden bilmem içime öyle geliyor.:)ben bu hamileleik döneminde daha bi düşkün oldum eşime :asigim:sanki aşkım depreşti.farklı bir ruh haliii
Maşallah oğluna
bizimde haftaya olacak çatı muanesi, nasıl ağrılımı ?
hakkında hayırlısı olsun Seçil
kızlar dr.dan geldik....çanağa baktırdık nihayet..iç kısım geniş fakat çıkış kısmı biraz dar dedi..benim sıpa kanala girmemiş henüz , keyfi yerinde çıkası yok diyo dr...3500 gr.olmuş..haftaya perşembe tekrar kontrol edicek çanağı...ona göre karar verilcek..doğmaz mı sizce bu hafta dedim..büyük ihtimalle doğmaz dedi...bekliycez bakalım pek ümidim kalmadı normal doğumla ilgili..