2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Ah ah ah.. kıyamam ben sana.. gel bir ıhlamur yapiimm sana, rahatlatsın seni.. niye ağlıyorsun be yavrumm.. bundan sonrakılerı ıyı muhafaza edersın, hem bundan sonrakıler daha kıymetlı, en azından goruntude bır seye benzıyor, boyle dusun.. ve de ne guzel en ınce ayrıntısına kadar bebegın taraması yapılmıs, iyi tarafından bak gözünü seveyim..

Öyle herşeye ağlama, senin hapsırmandan dahi etkilenen bir bebişin var.. bebeğin ve kendın ıcın en dogrusunu sen daha ıyı bılırsın, ama ıyı tarafından bak, gelmişsin bize bebeğim sağlıklı dıyorsun.. oturmussun fotografı yok dıye aglıyorsun.. yapma böyle gözünü seveyim, Yaradanı gucendirme.. hersey güzel gidiyor, keyfini cıkarmaya bak.
 
başak 35, canım evet, rüyalardan çok etkileniyoruz. Ama haberci olarak değil, bilinçaltı olarak düşün. Hepimiz kaybetmekten korkuyoruz. Seni çok da etkilemesine izin verme..


Al benden de o kadar! Daha doğrusu şekerim, bir dönem burada bunun geyiğini bayağı çevirmiştik, hepimiz aynı şekildeyiz. Akşamları bomba gibi, sabahları normal..


gunaydin kizlar bugun moralim cok bozuk, dun butun gece agladim:çok üzgünüm:icimden hic bisey yapmak gelmiyor...:çok üzgünüm:

Aman norraacım yaaa... Çok üzüldüm. Nasıl rahat ediyor bu insanlar böyle? :1no2: moralini bozma canım yaa, bebişini düşün ve evet, lütfen onu bu konulara karıştırma..


Yok canım, ısıtılmadığı ya da kimyasal işleme girmediği taktirde hiç bir şey olmaz, aksine gayet lezzetli olur :) Tahin - pekmez ve tahin helvasına bayılırım. Arada midemi yakıyor, bir süre uzak duruyorum ama dediğin gibi, ekmek arası tahin helvasına bayılırım ben de.


Gördün mü bak, görüntüsü ya da doktorun moralini bozması değil burada olay. Evet, keşke moralini bozmasa ama, en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması.. Ben de böyle şeyleri duyunca deliriyorum yaa.. Geçen gün de başka bir arkadaşımdan duydum. Onun bir arkadaşı 13. hafta ikiliye gidiyor, bebeğin kalp atışının durduğunu öğreniyor. Allahım şu ikiliyi de sağ salim geçirmemize, bütün hamilelerin bebeklerini sağ salim kucağında görmesine izin ver :Saruboceq:

Kızlar ben de üstünüze afiyet, aksırıp tıksırıyorum. Aşı oldum diye hava atmamalıymışım :) Hiç keyfim yok. Öööyle yatıyorum malak gibi..

Babam aradı az önce, mutfağa nasıl batarya istiyorsun, diye sordu :) Dün de evin badana boya işleri için renk seçtim. Ben buradan kataloglardan beğeniyorum. Babama telefonla söylüyorum, o da ona göre yaptırıyor. hihoyyyt hihoyyyt Sabırsızlanıyorum evime taşınmak için :) Ama 2 hafta daha buradayım. İkiliyi yaptırıp öyle gideceğim. Tabii eşim de tayin isteyecek, asıl onu bekliyoruz..
 
kızlar siz ikili testlerinizi aldınız ben daha yeni kan testlerimi aldım . igg ne demek igm ne demek merak etim
 
kıslar darknessfire dan haberi olan varmı? doktora gidicekti ama.haber yok.
 
Anammm.. bu ne yaa... haberlere bak..

Ya bir şey diyeceğim size.. şu etrafınızda gördüğünüz bildiğiniz bebek kaybetme haberlerını burada yazmasınız.. nolur yanlış anlamayın ama.. hepimiz çok hassas bir dönemdeyis, çok etkileniliyor, olmadık şeyler insanın aklına geliyor.. tamam bunlar da hayatın bir gerçeği ama.. çok bilmekte bazen ıyı değildir.. tekrar tekrar söylüyorum, lütfen beni yanlış anlamayın, sadece hepimiz adına ne demek istediğimi anlayın.. biz burada biraz kendimizi dış dunyaya kapatıp.. hayatın en güzel tarafında olduğumuz bebeklerimiz adına bir dünya kuralım..

Umarım ne demek istediğimi.. ne anlatmak istediğimi... hoşgörünüze sığınarak anlatabilmişimdir..
 
Son düzenleme:
Sevgili Norraa.. kayınvalıdenlerı tanımıyorum ama.. onların yaptıklarından dolayı evının huzurunu bozarsan eşini de kaybedersin bence.. kendi evinin duvarlarını kalın çiz.. hiç bir sey evinin huzurundan daya kıymetli olamaz.. lütfen bunu unutma.. analar babalar hersey gecıcı.. baki olan senin evin vede eşin.. o yüzden boşuna keyfinizi kaçırmayın derim, herkes kendı yaptıgından sorumludur. Boşuna evinin huzurunu "hiç ordusu" için bozma güzel arkadasım.. çünkü değmez.
 
lale ce herhangibir testin sonundaki İGG o testle ilgili geçmiş sonucunu göstreriri İGM ise şuandaki sonucu gösterirr yani kızamık mesela İGG geçmişte kızamık yaşamısmısın onu gösteririrİGM de şuandaki durumunu.. aslında ben son harfden aklımda tutuyorum İGG deki son harf G yani geçmiş İGM deki son harf M yani mevcut...
 
Bir fıkra:

TEMEL REİS'İN KAYNANASI
Temel Reis'in kaynanası kaybolmuş. Karısı "kayıp ilânı" vermesi için zorlamış Temel'i...Temel de kaynanasının fotoğrafıyla birlikte gazeteye büyükçe bir ilân vermiş:
"Ha bu kadını görenler insanluk adına görmezden gelsün!"

norracım bu senin icindi :))
 
Bebğini kaybedenlere çok üzülüyoruz ama evrişe katılıyorum arkadaşlar lütfen bunlara burada yer vermesek... İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimiz kucağımıza alacağız ve hiç fire vermeden. İnşallah :Saruboceq:

Bu arada Lalece sormuştu sanırım: Norra daha ii bilir mutlaka ama igm senin şu anda o enfeksiyonu geçirip geöirmediğini; igg ise geçmişte bu enfeksiyonu geçirmiş olup olmadığını bunu gösteriyor canım. Önemli olan şu an geçirmiyor olman. Eğer geçmişte geçirmiş isen çok daha iyi. Çünkü bu bağışıklığın var demektir ve hamileliğinm sırasında geçirsen bile bunun bebeğine etkisi olmayacaktır canım. benim bildiklerim bunlar...

Bu arada ana hangi testleri yaptılar?
 
tazefasulye ne guzel heycanın var tatlı telas ya
ins guzel bi sekilde gecersin evine
 
KIZLAR allah hepijnizden razi olsun, icimi cok rahatlattiniz, dertlesmek iyi geldi, sanirim hormonlarinda etkisi var haklisiniz...
aftabrunun anlattigindan sonra bebis herseyden onemli, dun soylediklerim icin cok pismanim((
 

Canim Baby sen cok yasa emi, nesemi biraz olsun yerine getirdi:roflol:sırnaşık şeycok hostua.s.
 
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir oku oku bitiremedim bayağı yazmışsınız ben pek vakit bulamadım girmeye pazartesi gittim doktora bebişim 3 gün geriden geliyor ama sağlıklı dedi benimkinde ne hareket ne bişey donmuş kalmıştı uzun bir araba yolculuğu uyuttu sanırım onu kaydirigubbakcemile3 ( babası bu duruma uslu olacak ondan diye bir yorum getirdi tabii:)) 15 günde bir doktor amcamızı ziyaret ediyoruz.. Bu defa videoya aldım bebişi kalp atışını falan ona ilerde göstereceğim haplara bir yenisi daha eklendi off ya bıktım glukofen megadyn folic asit şimdi ferrum verdi ve progestan günde bir tanede göbekten iğne oluyorum fragmin off ne zor işler ya! Bu arada bugün progestan hapım bitmiş almasam bişey olur mu acaba?? ( yarın alırım)
 

çok saol canım.şimdi bakim sonuçlara. doktora gitmem var daha..
 
göbek neden igne oluyosun?? bende progestan kullanıyorum ama hala gunde 3 tane bende şimdi doktorumu arayıp sorcam acaba daha aza inmeme gerkiyormu diye çünkü bende 10 haftalık hamileyim:1closedeyes:
 
kızlar dikkat ettimde ikidir ara sıra yazıyorum ama kimse yazıma cevap bile vermiyor....kendimi dışlanmış hissettimsenağlamasenağlamasenağlama
 

canım benim testler geç oldu biraz. toxo- rubella-cmv-listeria-hb- idrar testleri-şeker testleri başka yok.olur mu bilmiorum
 
göbek neden igne oluyosun?? bende progestan kullanıyorum ama hala gunde 3 tane bende şimdi doktorumu arayıp sorcam acaba daha aza inmeme gerkiyormu diye çünkü bende 10 haftalık hamileyim:1closedeyes:

pardon progestanı günde 2 tane alıyorum sabah akşam progestan öğlen iğnemi yapıyorum (düşüğü engellemek için iğne) Düşük riskim var polikistik over sendromu var bende benim zor oldu bebişim 2. aşılamada ancak kavuşabildik :1rolleyes:
 
bide cok hapsuruyorum hergun enaz 3 sizdede oluyomu . ya saat kac oldu hala midem bulanıoooo (((

evet bende cok hapsuruyorum.annem hastalanacaksın grip olacaksın dedi ama 2 ay geçti grip olmadım cok şükür.tozdan yada keskin kokuardan hapsuruyorum sanırım ben yaz kız hapsururum ama gebelikte cok oluyor.eskiden tutardım gebelikte hapsuruyorum tutmuyorum.sanırım olabilir beyın damarlarımız acılıyordur cunku başım cok ağrır benim normalde ama şimdi ağrımıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…