- 19 Eylül 2008
- 4.090
- 7
İlk kan testini ne zaman yaptıdınız sonuçları kaçtı arkadaşlar sizin
adetimden 4 gün önce 138 adet günü 1450.ama ben adete 8 gün kala idrar tahlili yaptım evde çıktı.silik çizgi üzerine yaptırdım canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bende bugun bebişim kalp atışını gördüm..şimdiye kadar inanamamışım. gülme geldi görünce
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah cümlemizle..
doktorun söylediklerinden size de bahsedeyim. 6 ile 8 hafta arasında kanama tarzı bişeyler olabilirmiş.hiç biri istenen kanama değilmiş ama bu kanamayı genelde kötüye yormazlarmış.
hafta bir balık yenmeliymiş. günde bir öğün et. sütünü ihmal etme..
bol su iç..
benim 6 haftalıkmış bir problem olmadıkça 12. haftaya kadar çagırmıyorlarmış. kan testlerii verdi. aç karnına yapılacak.
işte böölee...
bizim seninle doğumumuz aynı.canım hayırlı olsun.bende perşembe gideceğim inşallah.ama nasıl 6 haftalık.4 ağustossa yarın 7 olacağız.son gittiğimde satımla uyumluydu
evet sanırım benim geç döllenme. sen keseyi benden önce görebilmiştin sanırım..son aylarda regl döngüm 33-34 güne kadar sarkmıştı.
sana nasıl söylediler günü gününe (6+6 gibi) söylemişlermiydi
Gözün aydın badibade..
Demekki 26 sında gittiğimde dr benden de kan testi isteyecek.. bakalım neler eksik neler fazla :1rolleyes:
Benim gibi et sevmeyen bir insan için her öğün et yemek çok neşeli geçiyor inanın ki :bbo:
Artı her sabah bir yumurta yense şahane olur, benim de yiyebildiğim tek yumurta omlet,ama haşlanmışını da yemeye başladım
İnşallah kanama ve benzeri şeyleri hiç birimiz yaşamayız.
Her sabah ve aksam süt içmeye başladım bebişi öğrendiğimden beri, dr um artı aksamları bır kase de yogurt yememi soylemıstı, onu da elimden geldiğince yiyorum.
Her gün bir tabak meyve de yiyorum.. özellikle magnezyum açısından her gün bir muzu muhakkak yiyorum ( Allahım yiyorum, yiyorum, yiyorummmm, yazdıkca farkına vardım :roflol: )
Nasıl oldu da nezle oluyorum hala anlamış değilim. Sizce hamilelikle bunun bir alakası var mıdır??
benim ilk görev yerim van.1 yıl çaldıran 3 yıl erciş.ya ben orayı çok seviyor çok özlüyorum.hayatımın en güzel anları orada geçti...
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende ağustos annesiyim ama çok yeni daha keseyi bile göremedik cuma günü çağırdı doktor kan testinde belli oldu
ayy negüzel canım hadı gözün aydın.bende inşallah kontrole gıdınce görürüm kalp atıslarını.selam arkadaşlar bende bugun bebişim kalp atışını gördüm..şimdiye kadar inanamamışım. gülme geldi görünce
doktorun söylediklerinden size de bahsedeyim. 6 ile 8 hafta arasında kanama tarzı bişeyler olabilirmiş.hiç biri istenen kanama değilmiş ama bu kanamayı genelde kötüye yormazlarmış.
bol su iç..
benim 6 haftalıkmış bir problem olmadıkça 12. haftaya kadar çagırmıyorlarmış. kan testlerii verdi. aç karnına yapılacak.
işte böölee...
canım hayırlı olsun,Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende ağustos annesiyim ama çok yeni daha keseyi bile göremedik cuma günü çağırdı doktor kan testinde belli oldu
selam arkadaşlar bende bugun bebişim kalp atışını gördüm..şimdiye kadar inanamamışım. gülme geldi görünce
bol su iç..
işte böölee...
canık yedıgın meyvelere kıvıyıde eklemenı öneririm gectıgımz sayfalarda bızı eklentıyı paylastım,gercekten içinde enfazla C vitamını barındıran meyveymıs arkadasımada doktor tavsıye etmıs.,Gözün aydın badibade..
Demekki 26 sında gittiğimde dr benden de kan testi isteyecek.. bakalım neler eksik neler fazla :1rolleyes:
Benim gibi et sevmeyen bir insan için hergün bir öğün et yemek çok neşeli geçiyor inanın ki :bbo:
Artı her sabah bir yumurta yense şahane olur, benim de yiyebildiğim tek yumurta omlet,ama haşlanmışını da yemeye başladım
İnşallah kanama ve benzeri şeyleri hiç birimiz yaşamayız.
Her sabah ve aksam süt içmeye başladım bebişi öğrendiğimden beri, dr um artı aksamları bır kase de yogurt yememi soylemıstı, onu da elimden geldiğince yiyorum.
Her gün bir tabak meyve de yiyorum.. özellikle magnezyum açısından her gün bir muzu muhakkak yiyorum ( Allahım yiyorum, yiyorum, yiyorummmm, yazdıkca farkına vardım :roflol: )
Nasıl oldu da nezle oluyorum hala anlamış değilim. Sizce hamilelikle bunun bir alakası var mıdır??
canım benımde reglım 33 gunde bır falan oluyor doktora gıttıgımde sata göre 5+4üm ama gec döllenmeden sebeb doktor 4 küsür dedı.keseyı nokta kadar bişe gördük.inşallah enkısa zamanda bizde hem keseyı görürüz hemde kalp atıslarını duyarız hayırlısıylaevet sanırım benim geç döllenme. sen keseyi benden önce görebilmiştin sanırım..son aylarda regl döngüm 33-34 güne kadar sarkmıştı.
sana nasıl söylediler günü gününe (6+6 gibi) söylemişlermiydi
(merhaba sana da ve hepimize de hayırlı olsun.ben 27 günde bir çok düzenli adet olmama rağmen bana da doktor gecikmiş yumurtlma olabilir dedi.bir hafta sonra gel dedi ama ben her şeyi daha net görmek istiyorum.o yüzden kendimi zorluyorum ve bu hafta sonu gideceğim doktora umarım keseyi de bebişi de görürüm.
inşallah çok sağlıklı olur bebeişlerimiz.tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos eğer tutarsa.bakalım dğumlarımz aynı tarihte olacak mı?yerimseniben
gunaydın canlarım benimde sat 1 kasım bugun gidiyorum ilk randevuma umarım keseyi gorurum cok heycanlıyım dunden beri
Çok etkilendim ya.. kıyamam ben oğluşuna, canım benim,pek etkilenmiş. İyi mi ediyorsun, kötü mü ediyorsun bilemiyorum çünkü benim hiç evladım olmadı, o yüzden sence en doğrusu neyse o dur doğru olan. Takdir senin tabi ki...
İnşallah herşey gönlümüzce olur Esra, inşallah Rabbim o günlerini de bize güle oynaya nasip etsin.. Az kaldı gelecek o günler de.. çok inanıyorum .
evriş, esrako, milkshake
Kızlar heyecanınızı anlıyorum :) ben de ilk gebeliğimde cümle aleme duyurmuştum. Fakat düşük olunca çok geriliyor çevrenizdekiler. Bayramda İzmir'e gittiğimde akraba ziyaretlerinde insanlar ne diyeceklerini şaşırdılar. Konuyu açmak isteyip açamıyorlar sanırım, tuhaf tuhaf bakıyorlar :))
Ben şimdilik annem, babam, kız kardeşim, 1-2 yakın arkadaşıma söyledim. Kayınvalidemlere bile söylemedim. Zaten daha sevinemiyorum da, ilk bebeğimi kalp atşını gördükten 1 hafta sonra kaybetmiştim.Bugün dr kesenin çok iyi tutunduğunu söylediği halde "bebeğim olacak" diye düşünemiyorum henüz.
merhaba kızlar hala doktordan randevu almadımm sanırım kçtu birsey söyleyecek korkusu var.5+3 oldum bende.ve 3 gundürde mide bulantım var cok fena erken başladı sanırım genelde 6 hafta dolduktan sonra başlardı.1 koli çubuk kraker aldık sürekli markete gitmeyelim diye.
karamel gerkcektende çok mutlu olmalısın. cidden on senedir bebek hasibi olmak için ugrasıyormuydunuz baska bir arkadasın daha sordgu gibi son yıllardamı sadece ugrastyınız??Bayanlar merhaba bende Ağustos annesi olucam inşallah tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 10 seneden sonra doktor hamilesin deyince hissettiğim duyguları tahmin edemezsiz pazartesi kese kontrolü yapılacak çok heycanlıyım.
inşallah herşey yolunda gider ama keşke oğluna söylemek için bekleseydin. tecrübeyle sabit, çok üzülüyorlar.
ama siz boşverin. iyi düşünün.a.s.
Arkadaşlar İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
*Meyve deseniz ganiiii yiyorum.... Başka ne yapılır peki??
işte böölee...
Gözün aydın badibade..
Benim gibi et sevmeyen bir insan için hergün bir öğün et yemek çok neşeli geçiyor inanın ki :bbo:
Kızlar yaa, maydonoz ve adaçayı çok önerilmiyor ya, (kasılmalara sebep oluyor diye), ıhlamurun bi sakıncası yok değil mi?
gunaydın canlarım benimde sat 1 kasım bugun gidiyorum ilk randevuma umarım keseyi gorurum cok heycanlıyım dunden beri