2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.



saol çok iyiyiz. 3 gün sütüm gelmedi biraz onun sıkıntısını yaşadık ama dün geldi Allahtan. teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım senin içinde diğer anne adayları içinde herşey güzel olur. görüşmek dileğiyle iyi akşamlar..
 
çok sağolun kızlar yaaa..... valla kendime geldim biraz. doktordan ilk çıktığımızda resmen "yazık yavruma yazık, boşuboşuna bekletmişiz iki haftadır, hiç büyümemiş, dışarda olsa ben ona gözüm gibi bakardım" filan diye vicdan yapıyordum. eşimin dilinde tüy bitti anlatamadı.... doktoru bile dinlemedim valla sizi dinlediğim kadar. insan biraz kendisine gelince daha aklıselim düşünüyor, içerde kalmasının tek sebebi tabi ki yağ bağlamak değildir. uffff ne biliim işte, dedim plesanta da yaşlanmışsa ben iki haftadır o kadar et süt yumurtayı boşa mı yiyorum içiyorum. yazık hiç bebeğime yaramamış. ayyyy ben biraz dolaşıp silkelenip azcık kendime geleyim bu akşam.
 
hayırlısı olsun hakkınızda demekki kızın artık gelmek istiyo

Ben de diyorum bu fotoğraflar hiç hastanede çekilmişe benzemiyor. Ne çabuk gelmişler evekaydirigubbakcemile3Maşallah Servan bebişe

Ayyyyyy!! tamam tamam ben en ıyısı yazayımm.. Neva degıl oo... Servann... Helın ın oglu SERVAN ın fotografları bunlar yavrular.. :))


hayırlısıyla kavuşursun canım..çok özlemişsindir...başka ayrılık vermesin rabbim..az kalmış az daha sık dişini canım..
 
şu an topik çok kalabalık.
LALECE sen hiç üzülme canım, siz doğurana kadar biz kendimize gelmiş oluruz. bebekleri uyutup uyutup topiğe gireriz. sizi takibe alırız, fotolarınıza bakarız.
 

Nazancım gününün belirlenmesine sevindim. Beklemek insanı çok geriyor. Ha bugün ha yarın.... Hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alıcaksın. bebişinle mutlu fotolarını bekliyoruz.

nazan şimdi gördüm canum. hadi az kalmış senin de. ne güsel. heycan var mı. şimdi ben ve bikaç kişi sonlarda doğurcaz. kimse kalmıcak forumda. kimle paylaşçazz bissssssssssssssssssss.....

Ben varım :çok üzgünüm:, ağırdan alıyor bizim kız, herkes doğuracak ben kalıcam gibi geliyor. Tabii normal doğum tarihi 19 ağustos görünüyor ama ben kız bebeklerin hep erken doğduğu varsayımıyla beklenti içindeyim.

Kım bu bilin bakalım??


Canım benim, Allah bağışlasın kadife gibi saçlar. Maşşallahh. Muhtemelen bizim kız da çok saçlı olur gibi geliyor bana. Ben ve eşim çok gür saçlıyız.
 
buarada eşim çok heyecanlandı PAZARTESı diye gün verilince. yani artık bizim de sayacak bir günümüz var.
 

tesekkur ederız guzel dıleklerın için.. cemil cümlemize inşallahh.. buradayız, kapımız daima acık.. evladının fotograflarını da paylasırsan cok sevınırız.
 
eşim şimdi beni gezmeye çıkarıyor. açılalım biraz. gerçi ona da kırgındım ama doktordan sonra herşeyin başı sağlık diye unutuverdim işte cibinlik mevzuu solda sıfır kaldı.
bulabilirsem dergiyi de alırım. size de haber veririm.
 
ıREMCE gözünüzaydın. allah bebeğinize uzun ve güzel bir ömür versin. analı babalı büyüsün inşallah.
 
Ben de doktordan geldim kızlar. Bebişim 3200 gr olmuş. 2 gündür biraz az su içmiştim. Doktor suyunda azalma var, su içmeyi arttır dedi. Plasenta yaşlanmaya devam ediyor, bebeğin durumu gayet iyi dedi. Çıkarken de haftaya görüşürüz, belki de daha erken görüşürüz, dedi. İnşallah :Saruboceq:
 
hayırlısı olsun hakkınızda demekki kızın artık gelmek istiyo

maşallah derin bebeğe darısı başımıza

Ben de diyorum bu fotoğraflar hiç hastanede çekilmişe benzemiyor. Ne çabuk gelmişler evekaydirigubbakcemile3Maşallah Servan bebişe
bende kanepeyi farkettim ama belki durumları iyiyse çıkarmışlardır diye düşündüm

Ayyyyyy!! tamam tamam ben en ıyısı yazayımm.. Neva degıl oo... Servann... Helın ın oglu SERVAN ın fotografları bunlar yavrular.. :))
delikafadulden:roflol: hemen sazan olarak atladık demi ne gülmüşsündür sen servana da maşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/278512-kolay-dogum-icin-onerileriniz-normal-dogum.html canım buraya bak bence
 
topik çok kalabalık ama sanki benden başka yazan yok mu ne? ne doluymuşum.....
hadi ben kaçayım artık. gelince tekrar göz atarım. belki GYPSY nin sancıları tutmuş filan olur....naniknanik
 

Hadi yaaa, demek cork cork emiyormuş ha? Hem de sezareyn olduğu halde !! maşallah Neva'ya...

Kım bu bilin bakalım??






Çok tatlı yaaa :)) Maşallah... ben de istiyorum artık =)

evde durup dururken tadilat cıktı.sırf balkon kapılarını degisecektik adam yıtı doktu yaparken heryer insaat alnı ve toz. evimin tum temizligi gitti sinir oldum heryer heryerde

Püfff, geç mi kaldınız biraz beybim ?


Ayyy, ne güzel haberler bunlar.. Maşallah Derin'e =)


kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaaa kızma ama Esram, senin başına gelenlere çok gülüyorum ben =))) Hayır, başıma da gelebilir tabii napalım artık delikafadulden


Sevişsen ? -tatlicadiarzu-

(şaka yapıyorum, saldırmayın :roflol: )
 

Aidaa... yakınında olsaydım ucardım uzerıne.. ya ne acelen var.. dursun cocuk ıste.. masllah bak durumu da ıyıymıs.. dursun cocugum.. onun ıcın en ıyı yer orası..
 

canım aldım bu çaydan içiyorum zaten yavaş yavaş etki yapar elki yok değil sütüm maşallah var ama coğalsın istiyorum...
gizzede doğum yapmış ne güzel darısı sizlerin başına artık
buarada ben 1 haftada 6 kilo verdim yaaa çok hızlı gitti anlamadım vermek istemiyordum aslında ki istesem veremezdim kesin
 
Evros.. vallahı gülmedimm.. ben tahmınler neler olacak dedım.. Neva nın haberını verdııgm ıcın kısa sure once.. herkes ıster ıstemez onu yazdı.. hatta tutustumm,sarpa sarmadan yazayım dıye :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…