pinkycim nerden gördün o fotoyu bende merak ediyorum ebrunun bebişini :)
dün gece ruya gördüm
sanırım kafayı sıyırıyorum artık - ben doğuma 3-5 gün kala en iyisi hiç yazmiim buraya - saçmalamaya başlıyorum çünkü
rüyamı şöyle özetleyebilirim - doğum yaptım ama evde tekim - mutfaktan çıkıyorum gecelik gibibişey var üstümde (etekli bişey - pijama değil) bebek doğumak istiyomuş elimi soktum çıkardım :kedi: (ama var ya hep bu çingene esramızın suçu bunlar - dün yazmış ya sonuda kendim çıkartacam diye - pis
lmaz: ) sonra yatak odasına bıraktım bebeği etrafı topluyorum hani rutin günlük işler - bir ara aklıma geldi emzirmedim ben bebeği - gittim yatak odasına arıyorum çocuğu yok etrafta - girmiş gardolabın içinde giysilerin arasında yatıyo - çıkarmaya çalışıyorum direniyo dağıttık ortalığı en sonuda çıkarttım - yatağa yattım emzirecem ama geceliğinim düğmeleri yok göğüsümü çıkrtamıyorum ve kendi kendime söyleniyorum- işte böyle erken çıkarsan hazırladoığım düğmeli pijamayı bile giyemem diye - sonra emzirmeye başlıyorum gööğüsümden bir süt çıkıyo görmelisiniz boğulacak sanki çocuk musluğu açmış kapatamıyoruz - ben super mutlu bir şekilde uyandım - sütüm var bol bol diye - bi baktım bebek felan yok etrafta - böyle bir tuhaf oldum - rüya aşırı gerçekti