Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar biz geldik bugün saat 3 de taburcu olduk küçük fıstıgımla evimizdeyiz daha önce giremedim ev kalabalıktı anca boşaldı hastaneden sadece evrimi arayabildim dün sabah 8 de hazırlıklar başlandı ve 8.30 ameliyat haneye alındım ve 9 10 geçe burçinim dünyaya geldi allah herkese nasip etsin çok güzel bir dogum oldu dr ve ekibi harikaydı şahsen odama geldigim andan itibaren kaldırmadılar beni bu sabah 6 da sondam çıktı ve yavaş yavaş odada dolaştırdılar dogum hikayemi sonra yazarım ama kızım 18 gün erken dogdugu için birazcık küçük sütüm ve meme ucum yok mama takviyesi oluyor ama saglıklı çok şükür
kadriyeee hoşgeldin dicemmm gitmişsn bilee
mucizede kayıplarda
:gitme:
Doktordan celduk celmesune deeeeeeeeeeeeeeee...............
Bizimm eşşekk oğlanın kafası depar atmış, o da gecen seneki mıyom dıkıslerını zorlamaya baslamıs.. pazartesı tekrar nst var.. carsamba cok cok buyuk ıhtımal hastanedeyıs arkadaslar.. vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.. doktor bu sartlarda bekleyerek senı rıske atamam dedı.. birisi beni çimdiklesinn :bbo:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden anaaaaaaaaaaammm.. hayırlısı olsun cancagzım. ayhh pazartesi ne çok doktora gidieck avr yahu..belkimde bi kaç bebek haberi bilem alırıs. dimeeeeeeeDoktordan celduk celmesune deeeeeeeeeeeeeeee...............
Bizimm eşşekk oğlanın kafası depar atmış, o da gecen seneki mıyom dıkıslerını zorlamaya baslamıs.. pazartesı tekrar nst var.. carsamba cok cok buyuk ıhtımal hastanedeyıs arkadaslar.. vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.. doktor bu sartlarda bekleyerek senı rıske atamam dedı.. birisi beni çimdiklesinn :bbo:
seraaaappp hoşgeldin ya bişi sorcam anneler. huuuuuuuuuu
derya kadriye sibel serpa yada her kim denk gelirse... şimdi gece bebeklerin altını hangi sıklıkla değiştirces..çünkü çok sık açarsak alışırmışmı öle bişilervar dimee
sakin ol evrişim.. yani çarş. dr.'dayız derken doğum mu çarş. demek istiyorsun yafrum sen.. 7 si iken 5 i mi olacak diyorsunuz yani?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden anaaaaaaaaaaammm.. hayırlısı olsun cancagzım. ayhh pazartesi ne çok doktora gidieck avr yahu..belkimde bi kaç bebek haberi bilem alırıs. dimeeeeeee
şimdi sana pazartesi sezeryan içinmi gel dedi. senn tarih 7-08-2009 du dimee. bende hep özenmiştim ne güzel 7-8-9 diyee
valla eşim pc başında resimleri yüklemekle ugraşıyor becerebilirse
ablasıda biraz kıskançlık yaptı ama çok şımararak ve agrasif davranışlarla gösterdi bunu hastaneye gidereken ve gece odada kalırkende yanımdan ayırmadım valla bir beşikte birde yatakta yattı kızlarım allahım çok güzel bir duyguymuş ilkinde anlamamıştım ama herkes için dua ettim kızlar bir avazda kurtulasınız diye
evrim canım hadi hayırlısı çarşambada senin haberini alırız inşallah
selam kızlar biz geldik bugün saat 3 de taburcu olduk küçük fıstıgımla evimizdeyiz daha önce giremedim ev kalabalıktı anca boşaldı hastaneden sadece evrimi arayabildim dün sabah 8 de hazırlıklar başlandı ve 8.30 ameliyat haneye alındım ve 9 10 geçe burçinim dünyaya geldi allah herkese nasip etsin çok güzel bir dogum oldu dr ve ekibi harikaydı şahsen odama geldigim andan itibaren kaldırmadılar beni bu sabah 6 da sondam çıktı ve yavaş yavaş odada dolaştırdılar dogum hikayemi sonra yazarım ama kızım 18 gün erken dogdugu için birazcık küçük sütüm ve meme ucum yok mama takviyesi oluyor ama saglıklı çok şükür
Doktordan celduk celmesune deeeeeeeeeeeeeeee...............