günaydınnnn günaydınnn uykucular kaldıramadınız popolarınızı değilmi yatın azıcık daha yatın. tadını çıkarın... geçmişe bakamadım. evrimcim sağolsun aradı, sesini duymak gerçekten güzeldi.. hepinize selamlarımı sevgilerimi yolladım, eminim almışsınızdır, sizlerinde iyi dileklerini ben aldım, teşekkür ederim. giremedim internete hiç yatmadım ama hep tam oturmuşken bişeyler oldu. yazamadım.
deniz kızımda bende çok iyiyiz. 3. 050 gr kızım son ultrasonda 3.200 görünüyordu. epiduralle başlayıp genel anesteziyle bitti doğumum. kızım alındıktan sonra belimde çok ağrı hissettim, belki psikolojiktir bilmiyorum - kızım alındıktan sonra ayık kalmanın bir anlamı olmadığını düşündüm galiba dikiş aşaması hiç heyecanlı değildi-bayıltmalarını istedim daha doğrusu mızıldandım bağırdım beni uyutsanız daha iyi dedim onlarda öyle yaptılar, bu arada aramızda çok ankaralı yok ama belki rastgelen olur,
akay hastenesinde doğum yaptım drum. tolga ecemişti. inanılmaz memnun kaldım herşey o kadar mükemmeldi ki hiç beklemediğim kadar, doktorumdan zaten emindim ama hastane konusunda tereddtlüydüm biliyorsunuz sinoptan geliş gidiş yaparak doktor aradım ve birazda şanssızdım ama kesinlikle doğru karar vermişim, eşimde girecekti ameliyata resim kamera görevi onundu o yüzden başka birini düşünmemiştim ama kendisi son anda giremeyeceğine karar verdi gerçekten benden daha heyecanlıydı, son anda olunca bende takıldım tabi neyse doktorum teknisyenlerden birine verdi kamerayı, kızım alınıpda çıkana kadar çekildi görüntüleri çok çok güzel, imkanınız varsa mutlaka görüntüleyin. herşey ve herkes o kadar eğlenceliydiki görüntüler kahkaha sesleri gülüşmeler bağrışmalar dolu, hastaneye ve tolga ecemişe çok çok çok teşekkür ediyorum. umarım sizlerde hastane ve doktor tercihinizde şanslısınızdır. gerçekten çok önemli,
özellikle paylaşmak istediğim şey başınıza gelir gelmez bilemem ama ben göğüs uçlarımda çok sıkıntı yaşadım, odaya çıkar çıkmaz emzirmeye başladım, sütümde hiç sorun olmadı, hem epidural hem genel anestezi olduğum halde, ama benim göğüs uçlarım çok küçük ve ameliyat nedeniyle bebeği istediğiniz gibi tutmakta zorlanıyorsunuz, dahası ben emzirmeyle ilgili çok şey bilmiyordum, göğüs uçlarım yara oldu kanadı, biriyle emzirmekzorunda kaldım diğeri doldu ağrıdı slikon uç aldım filan eziyet oldu şimdi iyi sayılır bepanten kremle iyileştirdim en azından slikonsuz emzirebiliyorum az acıyla ama siz internetten ya da başka yollardan doğru emzirme tekniklerini bulun okuyun videolarını izleyin çalışın tamamen yanlış emzirmeden kaynaklanıyormuş. acele öğrenin.
geçen cumadan beri doğum yapan vardır mutlaka bakamadım ama gözüaydın olsun kim varsa,
resim ekleyeceğim fırsat bulunca şimdi kaçıyorum hepinizi öpüyorum, sağlıkla iyi haberlerinizi almak dileğyle...