Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum ıkınmadım. yani öle kabızlık bi durumum hiç olmamıştı da....ay nazan ne alemsin yaaa pilin bitmez merak etme
ıkınmayıda illa beceririsn ne yani bu yaşına kadar hiçmi ıkınmadın yaaaaa
benim annem de emekli ebe.... 15 yılı geçti o emekli olalı. herşey onun zamanına göre o kadar çok değişmiş ki o yüzden annem hiç mi hiç müdahale etmiyor, hiçbirşeye karışmıyor. onun zamanında usg bile yokmuş.... bebeğin cinsiyeti hep süpriz olurmuş. ve de herkes normal doğum yaparmış. kimileri 2 satte az sancıyla kimileri 15 saatte çırpına çırpına.... işte yazık o da korkuyor şimdi benim için, zor olursa diye, sezeryan olup kurtulsaydın kolayca be kızım diyor başka da karışmıyor.... doktorum epidüralli normal doğum öneriyor, ama sezeryan olacak olsaydım şundan eminim ki kesinlikle epidüral istemezdim. tamamen bayıltsınlar.... normal doğumda da istemiyorum aslında epidürali... baktım ki sancılar dayanılmayacak bişey o zaman isterim diyorum. tabi bi yerden sonra geç kalınmış oluyor iğne için. ilk gelen sancılara göre bi tahmin yürütüp karar vermem gerekecek.yaf ben bunu çok iyi biliyorum ama işte gelde anlat birde sağlıkçı olacak annem ya 30 senedir hastanelerde kafayı sıyırdı kadıncağız :S her konuya maydanoz oluyo çok biliyo ya herşeyi - valla ben tabiki epidural olacam ama 2 hafta konuşur durur şimdi
DERYAcım, herkes hep aynı şeyi söylüyor bak, sakın kafana takma sütüm az diye.. en çok o etkiliyormuş az gelmesini... yoksa mutlaka bebek emdikçe çoğalacaktır sütün. hep bunu düşün canım. biz de sinerjimizi kullanıp senin için dua ederiz, artar sütün.günaydın kızlar uykusuz gece geçirmişsiniz yine bende bende yavru kuş 1:25 ti bi uyandı sat 3 ü geçiyordu hala uğraşıyordum anneciğim kalktı kalktı geldi ama varlığı bile yetiyormuş uykusuzum ama psikolojikman rahat olduğum için daha dinçim
sütüm artmıyor kızlar ne yaptıysak aynı doymuyor kuzu hala mama destekli devam ediyorum ne yapacağım bilemedim ama olduğu kadarda emziriyorum
toipk rüyalrı bende de mevcut ama uykusuzluktan tam hatırlıyamıyorum
BURKO nun listesine mi baksan acaba? ya da DİDE bebeklerin listesini yapmıştı, çok güzel düzenlemiş, dur ben sana o linki atmaya çalışayım. bekle canım.selam kızlarr,nasılsınızz eger doguran olduysa bana az bucuk özet gecebılırmısınızzz :kedi: gecmısı okumaya imkanım yokmaalesef.ama hep aklım sizde.özellıklebenım satdaslarımda aklım
nazo ne bahşişi yaa garsonmu bunlar bahşiş vericen yada kuafördeki çıraklarmı kaydirigubbakcemile3
saol canım benimde aklıma geldı oraya bakıyodum yerimseniben sende buralardasın senınde daha doğurmaya nıyetın yok gibihttp://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/296761-2009-agustos-kuzulari-burada.html#post8013810
MİNİK KELEBEK bu link senin için.
arkadaşlar bişi takıldı kafama, size de sorayım. belki benim devamsızlık yaptığım günlerde konuşulmuştur ama ben bi sorayım yine de...
özel hastanede doğum yapacaklar!!!!!
doğuma giren ekibe bahşiş tarzı bişeyler verilir mi? hemşirelere filan.... sizler vermeyi düşünüyor musunuz? ya da ne biliim bu işin bi rajonu var mıdır? eşim tutturmuş "vermek gerekir" diye de.... bana da saçma geldi. eee biz zaten 2.000 tl gibi bir fark vereceğiz acıbademe. zaten orda herşey yeterince kazık.... ben vermeyelim, birer kutu çikolata veririz bebeğimizle ve benimle ilgilenen hemşirelere, doktorumuza da bi hediye alırız sonradan götürür veririz diyorum ama eşim "senin verdiğin para hemşirelere gitmiyor ki, hastaneye gidiyor" diyor. ayyy eşim neyse de kayınbabam çok abartır şu bahşiş işini. öle varlıklı bir adam da değil ama gönlü zengin eli açık , düğünde de saçmıştı paraları. önceden uyarmak lazım....
arkadaşlar bişi takıldı kafama, size de sorayım. belki benim devamsızlık yaptığım günlerde konuşulmuştur ama ben bi sorayım yine de...
özel hastanede doğum yapacaklar!!!!!
doğuma giren ekibe bahşiş tarzı bişeyler verilir mi? hemşirelere filan.... sizler vermeyi düşünüyor musunuz? ya da ne biliim bu işin bi rajonu var mıdır? eşim tutturmuş "vermek gerekir" diye de.... bana da saçma geldi. eee biz zaten 2.000 tl gibi bir fark vereceğiz acıbademe. zaten orda herşey yeterince kazık.... ben vermeyelim, birer kutu çikolata veririz bebeğimizle ve benimle ilgilenen hemşirelere, doktorumuza da bi hediye alırız sonradan götürür veririz diyorum ama eşim "senin verdiğin para hemşirelere gitmiyor ki, hastaneye gidiyor" diyor. ayyy eşim neyse de kayınbabam çok abartır şu bahşiş işini. öle varlıklı bir adam da değil ama gönlü zengin eli açık , düğünde de saçmıştı paraları. önceden uyarmak lazım....