2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))

maşallah peki gelgitin beklenen gunumuydu..umarım ikiside saglıklıdır. bu arada maşallah bebişlerimizin kiloları gayet güzel allah nazarlardan saklasın.
 
maşallah peki gelgitin beklenen gunumuydu..umarım ikiside saglıklıdır. bu arada maşallah bebişlerimizin kiloları gayet güzel allah nazarlardan saklasın.

Evet.. onun tarıhı dun ıdı.. haber beklıyordum acıkcası.. sıze de bısı demedım, panık olmayın dıye.. genel anestezı olunca halıyle daha yenı yenı aklı basına gelmıstır, bır de dun aksam olmus.. normaldır.
 
inşallah kısa zamanda toparlanır

Bende eve gidip uzanacam - gece bir gıdım uyku girmedi gözüme bel ağırısından oturdum sabaha kadar - sabah 6 dan sonra demek ki çok uykum gelmiş kıvrılıp uyumuşum - e misafirimin ufak kızı saat 9 da Nanaaaaan kalk diye bağırmaya başladı kapının önünde
Gece görüşürüz
 
selam kizlar, gecmise hizlica goz attim..

Nazan sekerine bayildim cok guzel

Ebru-Kadriye, hayirli dogumlar arkadaslarim, sagsaglim kavusun miniklerinize insllah...

Lalcim canini sikma hic, esin gelince direk esinle konus, telefonda olmaz bu is, hem bbek gelince hersey daha farkli olur..

Gypsyim esram cok gecmis olsun canim, dogum belirtileri kendini gosteriyor bence..

Gelgitcim gozun aydin masallah bebisine...
 
geçmiş olsun dilekleri ileten tüm arkadaşlaırm sağolun hepiniz
görüşmek üzere ben yatmaya gidiyorum (
 
Eveeeet, kuzucuğum için yaptığım hoşgeldin malzemelerinin sonuncusunu da bitirmiş bulunuyorum. İşte anı defterimiz:

 
Tazem;
Ne zaman gelıp kırletelım kuzu evi :)) de hele sen :))))))

Topık uzun sure bostu sabahtan berı.. endıselenmedık degıl.. kımse yoktu neredeyse.. ondandır; hayır ola deyişimm..

Şöyle nasıl; Kuzey ile Doruk doğmuşlar, hatta bir kaç aylık olmuşlar, desteksiz oturuyorlar hatta emekliyorlar diyelim. Siz bize gelmişsiniz, ben de evi yeni temizletmişim, sen Kuzey'e mama yediriyorsun, Kuzey doyduğu için o mamayı bi püskürtüyor, halım falan batıyor :))) Olur mu böyle ? Bence çok güzel olur opuyorumnanaktan

"Las Vegas" yerine "I was" (Ayva's) olsun bu sefer bari.. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kaydirigubbakcemile3 olsun yafru :))))


ah canım benim yaa.. EVRİM demiş gerçi, ishalden dolayı halsiz düştün. Bol su, ayran, soda iç ki; kaybettiğin minerallaer, doğal tuzlar vücuduna dolsun. Meyve ye bolca, bağırsak hareketlerini düzenlesin. Kıyamam sana :teselli:

Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))

opuyorumnanaktanallah uzuuuun ve sağlıklı ömürler versin, analı babalı büyüsün
 

Hayal gücüne bak :))) Teruk ederim fallaa :))) vereliniortak

Senın o halılarının basına bı gelmedık o kalmıstı :))
 
BURKOOOO, ama daha ağustosa girmedik kiiiiiiiii? Sakın temmuzda gelmek istemesin Buse -tatlicadiarzu-

Şaka bir yana, gayet şeker bir defter olmuş. Bis de yasıcas di meeeee???

Hayal gücüne bak :))) Teruk ederim fallaa :))) vereliniortak

Senın o halılarının basına bı gelmedık o kalmıstı :))

Ben o halıları buna benzer hatıralarla dolup taşsın, kirlensin, eskisin diye aldım zaten bebeğim :) Öyle olmasa duvara asardık. Valla hiiiç canım yanmaz opuyorumnanaktan
 
ıshal olanlar tayfasına ben de katıldım sanırım. Hayır bir de daha az önce kayısı, kiraz tabağı hazırlamıştım kendime, 5 dk sonra WC ihtiyacı duydum, o kadar hızlı etkilememiştir tabii ki ! Tesadüf !

Bır de boğazım çok feci. Hafta sonu 2 gün boyunca klimanın altından kalkmadım, keşke buhar mak. da çalıştırsaydım. Sabah kalktığımda boğazım pek bir fena idi, dondurma yemeyeceğim bir kaç gün.
 
Aha ! Bu iş monolog biçimine dönüşmeye başladı. Daha da sıkıcı olmadan Behlül kaçar !

Bu arada TEKLIRMA, NST'yi kandırma macerana çok güldüm :))

Onur geçen perşembe diline dolamış, AŞk - ı Memnu'nun müziğini söylüyor, nırımnırırnııı... biçiminde. Hayrola, dedim. Eee, bugün perşembe değil mi, özledim diziyi, ondan anıyorum, dedi kaydirigubbakcemile3 Komik adam benim kocam :)))

Gidiyorum, duş alacağım, sonra da Onur'u dışarı çıkarmaya çalışacağım, bakalım nasıl olacak. Akşama buradayım, kucaklaşalım =)
 
epruuuum çok sağol..kimbilir nasıl geçiyor saatlerin,dakikaların canım benim.Rabbim kolaylık versin.


esracım çooook geçmiş olsun.Nazarlara mı geldin sen yav? iyileşirsin inşallah.serumu ben de yedim o gün düzeldim.sudan zehirlenmişim meğer.kıyamam sana.doğum için hayırlısı yavrum.ne zaman gelişimini tamamlarsa o zaman gelsin
 
selam herkese
ay canım esra ya geçmiş olsun son dakikalarda böyle rahatsızlanmak çok zor
aman dikkat canım dışarda birşeyler yeme

nazan senin 40 haftan ne zaman bitiyor
valla benim gerçek sat 1 kasım ama doktor onu 23 ekime çekmişti 8.haftada. bence bu kız gerçek satıma göre gelişti ve öle gelecek. doktorum da öle düşünüyor.




LALECE, okurken "şaka yapıyor bu kız" dedim valla. ama baktım ciddisin. ve bence biraz fazla sinirlenmişsin de ondan böle konuşuyorsun. sizinkiler tahammül edilmesi zor bir camia, haklısın, allah sabır versin.... ama ben anlayamıyorum eşinle arana girebilecek kadar güçlü olamamalılar. sen ve bebeğin muhakkak herşeyin üstesinden geleceksiniz. bu topikte eşine en düşkün en özverili sensin bence. onun için memleketi terk edip allahın iranına bile gitmeyi göze almışsın. tüm bunlar iki dolduruşla bitebilecek bir sevgi uğruna olamaz. eşin arada kalıyordur ama eminim siz tekrar biraraya geldiğinizde,yani kavuştuğunuzda ailesinin etkisi azalacaktır. ha bana sorarsan eşin yanlış davranıyor, seni hertürlü dedikodudan ve huzursuzluktan uzak tutmak, ortamı idare etmek zorunda. ama idare edilebilecek aile var edilemeyecek aile var. seninkiler çok feci olmalılar.
bi de kuzum ben bişeyi anlamadım, eşinin ailesi de izmirde mi yaşıyor? yani sen onlarla şuan görüşüyor musun izmirde? nasıl bu kadar müdahil ve tacizkar olabiliyorlar? eşin 11 ağustosta geliyordu di mi? bence soğukkanlı olmaya çaılş.biliyorum bu duygularla soğukkanlı olmak çok zordur ama boşanma kelimesini sakın bir daha kullanma.
 
AAAA HAYRET TOPıKTE Bı TEK BEN VARMIŞIM.... HERKES YEMEK YıYOR OLMALI.
biz de eşimi bekliyoruz yemek için... bisiklet turuna çıkmıştı, sonra da arabayı temizleteyim mi yemeğe kadar dedi, bi gitti hala gelemedi. araba temiz olsunmuş , hastaneye filan gidersek yıkatacak fırsat olmazmış, kızımıza ayıp olmasınmış.....


EBRUSKA ve BAŞAK şimdiden size allah kurtarsın diyorum. neler hissediyor olduğunuzu hayal etmeye çaılışıyorum. çok heyecanlı.... keşke yarın eşim beni perpaya götürse de ebruyu ziyaret edebilsem. yoksa oraya gitmem çok zor.

benim iğne arkadaşım GELGıT de doğum yapmış, çok sevindim. umarım o da bebeği de çooook iyiydir....

GYPSY m geçmiş olsun kuzum, yataklara düşecek kadın mıydın sen? nazarlara mı geldin deli kız? aman yavrum git serum taksınlar da daha çabuk iyileş. neddir bu topikte herkesin bi bağırsak problemi hortlamış... kimisi ishal kimisi kabız.
TAZE sen de hastalanmışsın kuzum. sana da geçmiş olsun. şimdi annen denize gittin de oldu diye başının etini yer mi yer.... ama yok tabi, baksana ne kadar dikkat etsek de hepimiz teker teker hastalanmaya başladık. belki bunlar da doğum belirtisidir :bbo:

BURKO, ne kadar güzel yapmışsın hatıra defterini... bayıldım. ben de yapmak isterim valla, kopya çekebilir miyim?

DıDE sen nasıl sudan zehirlendin be arkadaşım? batmanda içme suyunu musluktan mı kullanıyorsunuz yoksa? biz istanbulda herşeye hazır su kullanıyoruz. pirinci ıslatmak için bile çeşme suyu kullanmıyoruz...
 
hah işte NORRAA gelmiş. ne haber NURDAN? sen iyisin di mi? ishal ya da kabızlık ya da kusma yok di mi?
 
Eveeeet, kuzucuğum için yaptığım hoşgeldin malzemelerinin sonuncusunu da bitirmiş bulunuyorum. İşte anı defterimiz:

burcum cok ama cok guzel olmus, insallah gelinim icin bende geldigimde iki kelam yazabilirim..ellerine saglik...

hah işte NORRAA gelmiş. ne haber NURDAN? sen iyisin di mi? ishal ya da kabızlık ya da kusma yok di mi?

geldim geldim..ya bende tuhaf bagirsak hareketleri var naan kabiz deem egil circir desem degil..tuvaletim varmis gibi oluyor bi gidiyorum bisi yok, sonra cisim geliyomus gibi oluyor 2 damla bitiyor.bizim ayaklar hep alttarafta calisiyorya, yalanci uyaran veriyor sanirirm...
 
Tebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
 
bugun disarilarda surttuk, annemi gezdirdim,, eve gelincee direk sizdim, daha yeni uyandim..Ya bu sipa ben uyuyunca uyuyor ama uyandigim anda hemen oda uyaniyor, doguma kadar gun icinde belirli saatlerde uyucam, erken yaticam bakalim dogum sonrasi faydasi olucakmi uyku duzenine...
 

Evrim gecmis olsun canim yaaa, cok mu kotu durum, ne kadar yandi..ne kremi surdun??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…