- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Kızlar 3 gün sonra ayımıza giriyoruz... Ağustos geliyor delikafadulden Bakalım Ağustos ayının ilk bebişi kimden gelecek :)) Benim için merak ve heyecan konusu oldu bu durum :)
Sabahtan berı bı aksıyon arıyorsun sen be kadın!! ya dıptesın ya gökte.. senın ayarın nerde anam?? goster de bı alıcılarla oynayalım.. CADIARZU
evriş ben kadınlarla iplari koparalı 1 buçuk ay oldu. tel açtım ve insan gibi konuştum. yüzüme farklı arkamdan farklı konuşuosunuz. eşime açıp yalan sçölüosunuz. eşimi gizli gizli dolduruosunuz niyetiniz nedir dedim. özür dilediler. yanlış anlaşıldı dediler. o konuşma üstüne hala konuşmuoruz. çünkü özür dileyen bu 2 kadın teli kapatır kapatmaz eşime açıp ece bizi tehtid etti. yani. ben oğlumla konuşamıcak mıyım. filan die die kendi kendilerine küsmüsler. telde tartışmadık bile. böle böle oluor nie die sordum özürler dilediler defalarca ah kzıım die. 1 dk sonraki telde gene farklı konuştular ve küstüler. neyse daha ii küsmeleri. eşimle konularını dahi açmıoruz. ama bunlar habire araıp araıp ne sölüolarsa eşimle konuşurken anlıorum. sesi gergin ve kızgınsa anla ki onlarla konuştu daha yeni. dün sünnetçi olayı oldu. defalarca sölemiştim konuşurken ki zamanda fahri sünnetçiye yaptırmam die. nie hala açıosun konuyu eşime kabul ettirmeye çalışıosun. ben yaptrımam demişim 10 kere. her gün araıp bişiler diolar bilmiorum neler diolar. sormuorum. sorsam çıldırıcam çünkü. ama eşim bi şekilde o tarafa kayıor ben konuşmadıkça galiba. habire çekişme mi yaşıcaz. kim kazancak yarışması mı yapıcaz. ben onların rakipleri deilim ki.ne amaçla yapıolar kavrayamadım. ben de o politik olayları daha önce yaşamadım bilmiorum tıkandım kaldım. kaçmak istiorum. napılır nasıl kurtulunur bunlardan. evime gelicek 2 ay kalıcak benim haberim bile yok. düşünür bi bu çocuklar 3-4 aydır ayrı bi yalnız kalsınlar demez mi insan. ya da ben bu kızla konuşmuorum evine gidip 2 ay kalıcam normal mi demio mu. eşim diemio mu anne gel 2 ay kal am abiraz zaman geçsin eceyle bebeğimle başbaşa kalaım bi. yani ben bıktım bunların kontrolünde evlilik yaşamaktan.
Valla kuzum.. ac telefonu, ben sızın benım evıme gelıp kalmanızı ıstemıyorum de.. bu konuyu da ustune kapatıp durma.. konus esınle.. tartıs derım ben, gormemezlıkten geldıkce durumm baska tarafalra kayıyor.. Lal; kısaca, bu durumda vazgececegın tek sey eşin olsun arkadasım.. bu konuyu kendı aılenle de fazla konusma derım.. iş buyumesın cunku.. ama ac kadına telefon sole; evıme gelmenızı ıstemıyorum de.. sıkıysa eşin gelsın bişi desin.. o zaman da acarsın agzını yumarsın gözünü..