2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar 3 gün sonra ayımıza giriyoruz... Ağustos geliyor delikafadulden Bakalım Ağustos ayının ilk bebişi kimden gelecek :)) Benim için merak ve heyecan konusu oldu bu durum :)

Sabahtan berı bı aksıyon arıyorsun sen be kadın!! ya dıptesın ya gökte.. senın ayarın nerde anam?? goster de bı alıcılarla oynayalım.. CADIARZU


Valla kuzum.. ac telefonu, ben sızın benım evıme gelıp kalmanızı ıstemıyorum de.. bu konuyu da ustune kapatıp durma.. konus esınle.. tartıs derım ben, gormemezlıkten geldıkce durumm baska tarafalra kayıyor.. Lal; kısaca, bu durumda vazgececegın tek sey eşin olsun arkadasım.. bu konuyu kendı aılenle de fazla konusma derım.. iş buyumesın cunku.. ama ac kadına telefon sole; evıme gelmenızı ıstemıyorum de.. sıkıysa eşin gelsın bişi desin.. o zaman da acarsın agzını yumarsın gözünü..
 
Ebruska;

Mesajını beklıyorum kuzum.. ılettıgın gıbı topıge hemen ekleyecegım.. Allah yardımcın olsun.. hersey daha guzel olacak yarın senın ıcın.. Allaha emanet ol evladınla..
 
ağlama ya of bıktık düşüncesiz ve cahil insanlardan yapam be kuzu eşinde anlar elbette hele boşanma lafını hiç ağzına alma geçer elbet her evlilikte problemler oluyor boşanmak ne demek seni üzmüşler baya belli
kızlar annem geldi bugün sonunda
ben iyiyim diye gezinmiş biraz arkadaşlarına gitmiş,
annemle ilgilenicem uğrayamazsam merak etmeyin
öperim göbişlerinizden : )
gözün aydın canım
Kayısı hoşafından sonra.. dut hoşafını da duymustumm.. sımdı sıyah uzum hoşafı.. bu iş sehir efsanesıne dondü yaf :))
bak sen birde üzüzm deneyelim
ben geldimmm herkes nasıl bakalım geçmişi okuyamıyorum epey birikiyor malum....

hoş geldin
kuzum ağlıyor yanlızım çok yoruldum kızlar gece 12 de bir kalktık en son sat 4 tü daha uyuyacaktım of bu annemde hiç akıl yok ben buna karar veridm inanın bitiğimin resmidir moralde sıfır dikş yerleri tekrar sızlamaya başaldı yemek yapamadım mutfak duruyor bebek ağlıyor
 
ebruska, arkadaşım hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim sana... iyi haberlerini alırız inşallah...
öpüyorum gül yanaklarından...


Sabahtan berı bı aksıyon arıyorsun sen be kadın!! ya dıptesın ya gökte.. senın ayarın nerde anam?? goster de bı alıcılarla oynayalım.. CADIARZU

yok evrişim benim ayarım naniknanik çanakçı dr.lar bile ayar yapamadı :lepi: öyle bir durum benimkisi... doğurunca geçebiler de kalabiler de :)
 
Ebruşka canım hayırlı doğumlar yarın - heycan yapma Allah çok büyük hayırlısıyla bunu da atlatıcaz
 
Deryam;

Oldugu kadar yap.. ya da yapma.. bırak kalsın.. sıkma kendını.. cogumuzun durumu senden farklı olmayacak dogum sonrası.. tek basımıza herseyın ustesınden gelmeye calısacagız.. Allah saglık sıhhat versın..
 
kızlar selam
yaklaşık 10 aylık hamileliğim boyunca burnum bile akmadı bırakın gribi
şimdi bütün vücudum dökülüyor inanamıyorum beynimden ayak parmağıma kadar her yerim ağrıyor
ishalde cabası
doğum içinde son olarak 3 ağustosa tarih verildi her işte bi hayır vardır bu halde doğurmam imkansız zaten
bana dua edin kızlar iyileşmem gerek yatmaktan baygınlık geçiricem hiç bana göre değil bu haller mafoldumben
 
sabah kayınvalidemi aynı şekilde bulduk evde - ishal kusma ateş dökülüyo her tarafı - salgın mı var acaba ????
çok geçmiş olsun esram - her işte bir hayır vardır canım - sen iyileşmene bak - miğdenin iyileşmesi için ne önerdilerse yap - bebişin geliyo bak sağlıklı olman lazım
 

Ishal adamı perısan eder.. yat,dinlen.. moralını de bozma, sen robot musun?? olacak arada kaçaklar böyle.. bol su ıc.. vucudunu susuz bırakma.. Yahya cıkması gerekıtıgı zamanı herkesten daha ıyı bılır.. bu işin bi sonu var.. o zamana kadar beklenır, ha gecıyor, mudahele edılecektır zaten.. cocugu da rahat bırakın yaf lmaz:
 
Ebruska, sağlıklı doğumlar sana..Evriş nasıl olsa haberini iletir..Ayyyy çok heyecanlı..

Gyps, geçmiş olsun kuzu. Kısa zamanda iyileşirsin umarım..
 

ahh kuzuum en kısa zamnada iyileş kendini dinamik hisset ama gezecek kadar değil yanee. sadece doguracak kadar.
 
Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))
 
evet evrimim ishal perişan etti beni
2 saate bir çıkıyorum saat tuttum resmen elim ayağım boşalıyor
sanki 9 aydır yediklerim çıkıyo anasını satayım
sabahtan beri haşlanmış patates muz leblebi yemekten böğğ geldi
kalkamıyorum zaten yerimden bütün vucudum berbat ağrıyor
böyle devm ederse doktor dedi gel serum bağlıyacağız inşallah gerek kalmaz
 
Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))

Ayyy hadi bakalım hayırlı olsun.. Burkooo nerdesin, kaçıncı bebek oldu ben saymayı unuttum!!!
 
Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.

Hayırlı uğurlu olsun evladı - sağlıkla büyütsün


:1no2::1no2::1no2:
 

Mıkrop mu kaptın?? Naptın be annem.. gerekırse serum ye tabıı.. o senı cabuk toparlar.. daha ıyı olur hatta, gerek kalmaz deme.. daha ıyı olacaksındır, en azından halsızlıgın bıter.. bence kendını hırpalama cok.. gıt serum baglasınlar.. ınan daha ıyı hıssedeceksın kendını.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…