AAAA HAYRET TOPİKTE Bİ TEK BEN VARMIŞIM.... HERKES YEMEK YİYOR OLMALI.
biz de eşimi bekliyoruz yemek için... bisiklet turuna çıkmıştı, sonra da arabayı temizleteyim mi yemeğe kadar dedi, bi gitti hala gelemedi. araba temiz olsunmuş , hastaneye filan gidersek yıkatacak fırsat olmazmış, kızımıza ayıp olmasınmış.....
EBRUSKA ve BAŞAK şimdiden size allah kurtarsın diyorum. neler hissediyor olduğunuzu hayal etmeye çaılışıyorum. çok heyecanlı.... keşke yarın eşim beni perpaya götürse de ebruyu ziyaret edebilsem. yoksa oraya gitmem çok zor.
benim iğne arkadaşım GELGİT de doğum yapmış, çok sevindim. umarım o da bebeği de çooook iyiydir....
GYPSY m geçmiş olsun kuzum, yataklara düşecek kadın mıydın sen? nazarlara mı geldin deli kız? aman yavrum git serum taksınlar da daha çabuk iyileş. neddir bu topikte herkesin bi bağırsak problemi hortlamış... kimisi ishal kimisi kabız.
TAZE sen de hastalanmışsın kuzum. sana da geçmiş olsun. şimdi annen denize gittin de oldu diye başının etini yer mi yer.... ama yok tabi, baksana ne kadar dikkat etsek de hepimiz teker teker hastalanmaya başladık. belki bunlar da doğum belirtisidir :bbo:
BURKO, ne kadar güzel yapmışsın hatıra defterini... bayıldım. ben de yapmak isterim valla, kopya çekebilir miyim?
DİDE sen nasıl sudan zehirlendin be arkadaşım? batmanda içme suyunu musluktan mı kullanıyorsunuz yoksa? biz istanbulda herşeye hazır su kullanıyoruz. pirinci ıslatmak için bile çeşme suyu kullanmıyoruz...