2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla yer daralmasına bağlı oluyor hareket azlığı..reader'i duydum bende.ama hiç film izleyecek modlarda değilim bu aralar.tahammülsüzüm.
dediğin adamı biraz araştırayım bakiyim
 
bana bir fenağlık geldi sormayın.başım dönüyor..neva kudurmalarda.alayım elime kamerayı devrileyim
 
valla yer daralmasına bağlı oluyor hareket azlığı..reader'i duydum bende.ama hiç film izleyecek modlarda değilim bu aralar.tahammülsüzüm.
dediğin adamı biraz araştırayım bakiyim

Valla filme ben de "kesin uyurum" diye başladım. Ama feci sardı, izlediğim en değişik filmlerden biri.

Alpay ERDEM'in karikatürleri değil ama, yazılarını okumalısın. Karikatürleri sıkıcı olabiliyor.

Hareket konusunda atağa kaltı sıpa, parendeler atıyor içerde maşallah
 

Bak hıc duymamıstım papatyanın cocuklardakı etkısını.. gece yatmadan once bır bardak ıcsek mesela onlar da rahat uyur o zaman.. kardesın de alemmışş :))
 
Tugba aradı arkadaslar; ıkı uc gun gıremeyecekmıs sıteye.. ınternetı yokmus.. merak etmeyın dıye belırtmemı ıstedı.. selamları var hepınıze.
 
evrisim ozel papatya cayları var cocuklar icin mesela.humananın hippin, milupanın. camomilla die de gecenler var. onlar cocukları hem sakin mutlu yapıo hemde gazını alıo. 15 sene once teyzem bebegine iciriodu yigenim cok mutlu bi bebekti simdi koca oglan ergen :))
ben dedim kardesimede bu papatyadan gozunu acamıo die bitki cayları hakkında daha bilgiliyim ya onlardan o bilmiodu sonra kesti . ben gormemistim ictigini ama etkisini duydum.

baktık bunlar durmuo geceleri hemen 1 bardak papatya hem biz hem sıpalar :))) gel keyfim gel . şaka şaka :))
 
selam kızlar ah serapda dogurmuş ada kızımızı allah analı babalı büyütsün günü belliydi neden acil sezeryana alındı acaba eh kızı annesinin sesini duydu olacakki bekletmek istemedi daha fazla.
bütün dogum haberlerini vermek evrime kalmış ay bende kimin numarasını alsam diyordum dogumdan sonra arayayım size bildirsin diye evrimi düşündüm ama kadının kalbi dayanamayacak sonunda kuzeyi vakitsiz dogurcak diye korkuyorum yazık kadına ayol
 
gypsyymmm illa dogurmak istiosan otur 1 kilo hurma ye:) kadının birinin gunu geciomus oturmus yarımkilo yemis ertesi gun sancısı tutup dogurmus :))
 
tabii pervinim zati sizleri bırakamadığım için doğurmuyorummm
herkesler bi doğursun burko ile gideriz artıkın doğumaaa delikafadulden

alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkis

Tazeeeeee!Don uğruna bu sıcakta çıkma sakın dışarıyaklava:Yolda belde doğurursun, vicdan azabı çekerim sonra Allah korusun:1no2:
 
maşallah pek bir hareketli topik tütü tü..nerde herkes?
 
Evrim'e bu kadar heyecan ağır geldi herhalde, dinleniyordur.

Taze sağlık ocağına gidecekti. Umarım bir de pazara gitmez:1no2:

Esra'nın canı birşey çekmiştir, tıkınıyorduryerimseniben

Gerisini bilemiyorum
 
dide hastaneyi aradım - o iğne için - dediler ki hastalar kendileri temin ediyo getiriyo - hani onlar reçeteyi yazıyomuş sen gidiyomuşun devlet hastanesinden rapor alıp eczaneden kendin alıyomuşun - yani iş başa düşüyo
 

ben meyve tıkınıyodum sositososito
 
arkadaşlar hastaneye neler götüreceksiniz.. ben bebeğime ve kendime ayrı çantalar yaptım ikiside tıka basa dolduu sadece 1 gece kalıcazz herşey yolunda giderse çok mu abarttım bilemiyorum.. siz neler koydunuz çantalara....
ankara güven hastanesinde doğum yapacak varmı aranızda..?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…