2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Arkadaslarım,

Kim oldugunu buldum, Kayra dogum normal yolla yapmış,3 400 kg 52 cm boy, şu an evdelermıs.. her ıkısı de ıyıymıs.. Konya ya gıttıgınden berı hastanede yatmıs.. 38 e kadar anca bekleyebılmısler.. selamları var sıze.
 
beklenen en erken normal dogumda suan gypsyninki. off ya insan sonuna adını yazar kayra filanmı acaba
 

:))) cok sukur Allah saglık huzur versin ikisinede. darısı basımıza insallah. ya boyle haberleri aldıkca sanki ben hic doguramıycakmısım gibime gelio tovbe tovbe:))
 

ayyyyyyyyyyyy, hadi hayırlı olsun.... Bebişin boyu kilosu süper maşallah... Allah analı babalı büyütsün.
 
:))) cok sukur Allah saglık huzur versin ikisinede. darısı basımıza insallah. ya boyle haberleri aldıkca sanki ben hic doguramıycakmısım gibime gelio tovbe tovbe:))

ya evet babym, haberleri aldıkça hem heyecan basıyor hem de ben de doğurabilecek miyim Allah'ım diyorum...
 
:))) cok sukur Allah saglık huzur versin ikisinede. darısı basımıza insallah. ya boyle haberleri aldıkca sanki ben hic doguramıycakmısım gibime gelio tovbe tovbe:))


Sen boyle daha guzelsın ondandır.. a.s. hem bızı bırakıp nereye gıdıosun??

Hale bak.. sımdı de dogurmanızı ıstemıyorum ıyı mı?? doguran sırra kadem basıyor cunku.. düsünsene sen yoksun topıkte Baby.. kırıklarla nası basedecegız sonra CADIARZU
 
Cigerlerim.. kapı süsüne yazdıklarınız ıcın cok tesekkur ederım.. cok mutlu ettınız.. benım de cok cok ıcıme sındı.. emınım sızlerden daha sahane seyler cıkacak.. akıl akıldan ustundur sonucta..

Mercimekim.. hıc kesmedık kuzum.. kapının arkasından capraz gecırıp one dogru bagladık.. tek kısının yapacagı iş degıll.. kendı kendınıze yapmaya bosuna kalkısmayasınız.. yanlarını raptıye aldım ve onlarla tutturdum.. pileleri oyle sekıllendırebıldım kenarlarından.. gerısı de sızın hayal gucunuze kalmıs artık..
 
ayyy şükürler olsun kayrada kavuştu ömürüne.. ayyh valla kendim kadar sevindim. Rabbim evladını ona bagışlasın inş. evrimcim sende ne buyık sevaba giriyosun bu habercilik işiyle. senden de A.R olsun canım
 

Evet canım, bebek dönmediği için doktor 29 Temmuz'a gün verdi. Bu cts son kontrolümüz olacak. O zamana dönmüş olursa durum değişir ama açıkcası benim pek bir umudum yok döneceğine dair..
 

GUNAYDIN PERVİNCİMM
aynenbizim burasıda oyle ruzgarlı firtinali sabah perdelerin hasır husur sesine ve suratıma sinir edicek sekilde çarpan ruzgara uyandım ve uyuyamadım midem yanıyordu sanrımı serinlikten de mide usutuyor hemenyanmaya baslıyor ne yedim içtimki midem yansınyoksa degilmi yani gece gece uyuyordum yani
yahu dedim sonra ne nankoruz esse birturlu esmese sıcak ama ortası olsasoyle serin bir kuçuk esinti olsa hepp boyle deli gibi suratına estimi insan uyuyamıyorkii



ay serni gunduz niyetine diyelim ruyalar karman çorman bu ara sakın takılma neden bunu sunu gordum diye

esrakonun eski doktoruyla anlaşmallı mısınız kuzum :) ne erkeği, dellendirmeyin kadını :)) delikafadulden

hah aynını dusundum odum kopuyo zatenn hala daha erkek çıkacak yaptıgım onca alısveris nolcak diye tamtamına emin ancak 4 agustosta olcam poff benim kadar muallaktakalanda olmamıstırh os son dr yuzde bir milyar dedi ama içime kurtlar dustubir kere salak dr yuzunden aylar evel


tsk ederim canım sagol herkes oyle diyorkiz hani cirkinlestirirdi diyorr


ayyy ebruu zaten firtinalı geçyor gunler her an yeniden yagmur yaagabilir yani takma diycem ama taktımı takıyor insan nebilim takmamaya çalıss

bu arada aksam kacta evde oldun esin sasırdımı pazarlarda gezdigine rahat gitinmi evine
 
BURKOcum, gerçekten süpersin canım. ama internete bağlanma sorunun varsa ben gönüllü olarak senin yerine listeyi güncellerim. ne olur öle cafelere filan gitme bizim için. otur evinde dinlen. fedakarlığın için tekrar tekrar teşekkürler canım....

hem ne sorucam sana vişne çıktımıki??bende bekliyorum zula yapıcammm vişne suyuna bayılırımmm
ooooooo, ben en az 2 kilo vişne yemişimdir. çıktı da bitecek bile....

ben de KAYRA ilk doğuranlardan biri olacaktı diye tahmin ediyordum bak beni yanıltmadı. maşallah bebeğimiz de pek ideal ölçülerde doğmuş. allah ikisine de sağlık versin. inşallah çok geciktirmeden foto ekleme şansı da olur.
 
Ve 5. bebiş de geldiiii... Kayra'nın gözü aydın olsun, maşallah bebişine kavuştu.. Darısı hepimizin başına.. opuyorumnanaktan
 

ayyy gulistanim buyuk harflerleyazıp heyecanyaptırmaburda bize noluyor dedim dogurdummu diyceksonunda:)) neyseki atlatmıssın dahabeklesin seninki bi 37 olsun ondansonra dogur sende:)




amanınnn e nası buldun peki telefonunuu ayy 4. bebek de geldi desenizee gayet gzuel 38 haftalıkya daha nolsunn
 
buarada arkadaşlar ben de buluşma fotosu ekleyeceğim birazdan. dün akşam evde değildik o yüzden giremedim.
dün sohbetin en güzel yerinde kızlardan ayrılmak ve doktora gitmek zorunda kaldım. başka saate alamadım randevuyu. oysa nasıl isterdim onlarla pazara da gitmeyi.
doktor bir kere daha nst ye bağladı. hiç sancım görünmüyormuş. bebeğin suyu da iyiymiş. en son ben mi doğuracağım ne? temmuz sonu bekliyoruz dedi doktor. en 7 ağustosa kadar bekleriz hanımefendinin keyfini dedi. çok beklenmesi yi değilmiş. bazen bebekler kakasını yapmaya başlayabiliyorlarmış ya o yüzden.....kızım 2.850 olmuş nihayet. hala çok küçük ama ben yine de mutlu oldum. 2.500 ü geçsin de başka bişey istemiyorum diyordum. bugünleri gösteren allahıma her dakika şükürler ediyorum.
 

negüzel bi haber Allah analı bablaı büyütsün maşallah Ömür'e kilosu gayet iyi, saol Evriş haber verdiğin için

petrik nerelerden görülüyomuş acaba güneş tutulması biliyomusun??
bak burda yazıyor cnm
22 Temmuz 2009 Tam Güneş Tutulması


boşver Ebru üzme kendini, başka kadın bulursun varmı öyle bir ihtimal ?


Gülistan geçmiş olsun canım, bütün belirtileri yaşamışsın.. mideni üşütmüşsündür belki dikkat et kendine
 
kızlar kayra hani bebgini 28 haftalıkken karnında kaybeden sonra endise ile o haftalrı bekleyen arkadasımızdı dimi yanılıyormuyum ?
 

Sizden de Allah Razı olsun kuzum.. ne yapıyorum ki..

allahımm inanamıyorummm

temmuz ortasındayız

balkonda oturuyorum
vee USUYORUM SU ANDA

uzerime birazdan kalkıp birsey giyeceğim ne mutlu bug ece guuzel uyuyacagımmm

Ya babacım nerede senın ev.. seyımızden bızım ter akarken sen nası üşürsün Esra... Esra cıldırtma benı yaaaa

evet esra hem tansiyon hemde kan pıhtılaşması yzuunden iğnemin dozunu arttırmıştık belirli bir düzeyden sonra epidural yapmıyormuş.ama bana bıraktı yıne tercihi.

Allah yardımcın olsun kuzum...


hayırlı ugurlu olsun agrılarınız efenim.. adet olacaksınız galıba.. neyse usulmeyın öbür ay yıne denersınız bebek işini :)))
 
nazancım gozun aydın canımmm

valla pazarlarda gezcek gucu nası buldum kendimde inanamıyorum gezdim vala bmir ara esraları bıraktım benim iki dk sonra belim kopar bebek esyası bakcam diye zsonra koca pazarda karsılastık bulustuk tekrar ama yani geldim eve geberdim birde aksam misafir olacaktı sirketten kızlar gelcekti beni gormeye geldim yarım saatuyudumkalktım hazırlık yapmayakorkunçy oruucu bir gundu benim içinnn
bugun dinlenmeye çekcem kendimi
 
buluşma fotolarına yapılan yorumların bir kısmını okuyabildim. göbeğim nihayet heybetini gösterdi. GYPSY bile görünce şaşırdı. öne doğru öyle bir atıldı ki, arkadan popo da büyümüş olmasa ayakta duramam, önüme düşer dururum.
buarad kim demiş nazo süslenmez diye? ayol ben kreme karşıyım. krem süremem hiç. yoksa rujdan hiç vazgeçmem. hep yanımda taşırım ve sürekli tazelerim. diğer makyaj malzemeleri çok mühim değildir de ruj benim için olmazsa olmazdır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…