2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

allah razı olsun Sefa'dan o zaman.....eminim dış kapınız da şahane olacaktır..insanın yeterki içinde istek olsun, yapılamıycak şey yok..hele ki işin ucunda kuzular varsa.
 
selam kızlar ben geldim hemde doktordan çok yoğundu dedim ben bekleyemem evim yakın saat kaç uygunsa geleyım ddemezmi 22:30 gibi gelin diye eh dedim tmm madem.şimdi geldik eve heyecanlandım nasıl anlatamam.doğum tarihimizi aldık büyük gün 27 temmuz 2009
 
kaydirigubbakcemile3 ne zaman huzura ereceksın sen bu evde yaff
erim nihayet huzura:)))

simdi tadlum lazer dikis diye bisi yok, o tamamiyle cilt alti uygulanan estetik dikis, ip var ama oyle itinayla dikiliyorki disardan hic ip gorunmuyor, hepsi cilt altinda, cilt alti dokusu birlestiriliyor siki dikislerle..disardan iki deri yapismis gibi goruluyor..


korkutmayin benimafoldumbenben korkarimmafoldumben

muhtesem otesi olmus, BA YIL DIMMMMMMM
 

hayırlı olsun tatlım...
 
Istanbul gulleri hepiniz birbirinizden seker cikmissiniz; mantilar dehset guzel gorunuyor:)))
 

Süper olmuş canımcım... Gerçekten çok beğendim. Bana da gelsene kaydirigubbakcemile3
 
Evim temizlendi, 3. posta camasirim yikaniyor..rahatladim..
ama kadin tam giderken demezmi cocuk odasindaki haliyi silemedim, icimde kaldi, ya ben gelene kadar dogurursan ,sileyim nolur nolmaz..:1shok:dedim agzindan yel alsin, sus, bi daha geldiginde silersin 2 hafta sonra, dogurmama merak etme; icine mi dogdu, allah korusun...:1shok:
 
NAZANNN

cok guzel olmus sepetli sekerlerde kız bebeklilerde benden evel dogurda gelip hastaneye ikisindende birer tane alayım azaltayım sekerlerini hehee:)))))

TAZEM

senin rimelli aydedede çok super olmus ya rimelli kirpik yapmak nerden aklınıza geldi çok alemsinizz

bu arada istanbulumuza her firsatta laf ediyon ne diye ozledin simdi hii istiklalimiziiii
en son otobuste yer verilmiyor diye iyiki istanbulda değgliim diyen sen degilmiydinnn hihh iste değilsin zaten :))))))))))

EBRUSKA
bugn konustuk gerci ama sezaryan tarihin birkez daha hayırlı olsnu ççok az kaldıı sırada sen varsın heralde su anplanlı programlı olaraktan
 

Saat 22:57 de yazmışsın mesajı. 11'de uyuyo musun? :1shok: Ancak hasta falansam yatarım 11 de, şok oldum :)) Davuk seni :))

Yarın için kolay gelsin. Bana da haftaya gelecek kadın. Büyük temizlik var mafoldumben
 
Tesekkur ederım yavru Norramm :))

Furcum.. sen de kapı gıbı Sefa var annem.. alası cıkar sısden :)) onu da gosterırsın gıcık gıcıkk burada :))
 

kaydirigubbakcemile3 millet ne meraklı dogurtmaya di mi??

Efriimm kac metre tul gidiyo bu suseeee??

Valla Sefa Teyzem bır kapı ıcın 8 metre almıs.. kı artar baska bısı de suslersın falan dedı.. bana tam tamına oldu..ama bı actık.. koca korıdor tül.. dedim foku yedik.. nası yapcas bunu.. :))
 

Valla yaptıktan sonra benzettim rimelli kirpiğe :)

İstanbul konusunda da gezmeyi özledim tabii ki. Otobüslerini ve otobüslerdeki hırtları değil kaydirigubbakcemile3
 
Valla Sefa Teyzem bır kapı ıcın 8 metre almıs.. kı artar baska bısı de suslersın falan dedı.. bana tam tamına oldu..ama bı actık.. koca korıdor tül.. dedim foku yedik.. nası yapcas bunu.. :))

hmm cokmus yaww; ben bi dolanayim yarin bakalim bulabilecekmiyim...tibetde otur koca gobusunle artik, tin tin kosusturma diyor,neyse caktirmadan cikarim ben bi yarin, cok ozendim:))
 

hayırlı olsun tarihiniz..sağlıkla alırsın kucağına inşallah..
 
buarada burcum ya bugun aksam disari ciktik, tibosun babannesi bizi yemege goturdu, giyindim, suslendim, sirf foto cekilip cici cici koymak icin topike, makinayi evde unutum( sinir oldum, aksama fotot koyucaktim, sen diceksin niye evde gelince cekilmedin, biraz dana gibi yiyince, gelir gelmez, ustumdeki tum fazlaliklari cikarip malak gibi yattim:)))neyse bi yarin tibet gelince evde cekilirim...bu gece ambians olsun istemistim, olmadi((
 
Yavrular, ben yatıyorum.. yarın gorusmek dılegıyle.. Allaha emanet olun evlatlarınızla..

Norram bulamazsan annen buradan da gonderrıır sana kuzum.. kalmasın ıcınde tabı kı.. kıyamam sana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…