2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazannn benim göbekte inmedi hiç hatta memelerimle komşu bi şekilde yaşıyo sanırım uzak kalmak istemiyo onlardan
halbusiiii :)) diyorum oğlum sen çık hiç ayırmıcam ben seni onlardan delikafadulden

Delü kadın kaydirigubbakcemile3

şu sayfaların ilk msjlarını yazmakta hep bana denk geliyo yaaa acaba çenem çok düşük ondanmıdırrrr

Aman sen hiç eksık olma buradan gosunu sefeyım..hep te sana denk gelsın ınsallahh.. Allah senın varlıgından bızı eksık etmesın.
 
geçmişi okuya okuya geleyim dedim ama çok demode mesajlar atmış oluyorum o zaman da... konu çoktan kapanmış oluyor ben yorum yapana kadar.
 
GYPSY ama bizimkisi daha mı rahatsız bi pozisyon bilmiyorum. acaba göğsüme değil de kasıklarıma baskı yapsa daha mı iyiydi? böle olunca otururken arkama iyice yaslanma ihtiyacı duyuyorum. yarın görürsün bak nasıl büyüdü göbeğim. şok olacaksın
 
MERCıMEK, sen çok yaşa e mi? ben de ne yapacaktım diyorum. dur hemen çekip koyayım. bekleyin beni geliyorum kızlar. dönüşüm muhteşem olacak.
 
Doktorun özel muayenehanesine gidenler NST için nekadar ödedi arkadaşlar?
 

canım buyusun buyusun kuzularımız karnımızda buyudugu hız cıktıgında oyle olmuyor daha yavas kılo alıyorlar bu arada benımde karnım bacaklarımın arasın a ındı sanırım doğum yaklaştıgı ıcın utanmasam pişik olan cocuklar gıbı oturup kalkıcam kı zaten otururken bacaklarımı kapatamıyorum cok komık bı durum oturunca ıllakı arkama kırlent falan koyuyorum
 

valla her ikisi de iki ucu moklu değnek..kasıklara baskı yapınca da adım atamıyosun, çok çok zorluyo..ayrı ayrı sıkıntıları var yani.
 
BABY CANIM cok tesekkür ederım cok işime yarıcak tabıkı BIRDE boşuna kendinizi germeyın fıstıklarım kuzularımızda gerılıyo sonra hmmmm ona görelmaz: TıGER canım 30 ytl olması lazım EVRıŞıM son nokta konuda yıne sana düşmüş herseye mantıklı bı cvp var sende valla imrenilicek hamişşşşşşzemuszemus
 
kaydirigubbakcemile5
çok şükür kasıklarımda pek baskı filan olmuyor. galiba benimki henüz çok aşağı inmedi. o yüzden de biraz rahatım ya 10 daha gelmez bu kız diye..
benım aslında öle karnım cok asagı inmiş gibi durmuyor.ama kasıklarımdakı baskı bı haylı arttı.ve aidaa yazmıs ya ilk dogumsa sancı yukardan basla die.artık sancının ne demek oldugunu azcok kestırebılıyorum galı8ba.bırazda tırsıyom acıkcası.baaklım belkı yarın nts için hastaneye giderim.sancı falkan cıkcakmı
 
biz özel hastaneye gidioz 5 ytl ödüozz


:bbo: :bbo: :1shok: :1shok: :1shok: NEEEEEEE :1shok: :1shok: :bbo: :bbo:

ben 33+1 ken gittim NST çekildi 38+5 te doğumum gerçekleşecek ve 2 haftada 1 kontrolllerim olacak ( son zamanlarda her haftadamı olur kontroller bilmiyorum)her kontrolde NSTsi çekilcekmiş ve 1 kez 150 tl vercekmişim baskada vermicekmişim hastane ortamı olmadığı için olsa gerek sanırım öle CADIARZU
 
Doktorun özel muayenehanesine gidenler NST için nekadar ödedi arkadaşlar?

canım doktorun özel muayenesıne gidiyorsan nts devlette cekılmıyomu ozaman.ben özel hastaneye gidiyorum nts çin 15 tl ödedim.ama randevum cuma gunune kaldıgı için yarın bı devlet hastanesıne cıkıp nts ye girerim belkı.sancım var gıbı sankı.ama aşagılarda degıl midemın hemen altında
 

yuhh yanıı,150 tlmı,çüş diyorum.bence ne yap bılıyormusun canım,doktorda randevun hangı gunse,o gun sabahtan devlet hastanesıne git nts ye gir,hemde para bıle ödemeden.sonra nts kagıdınla doktoruna git.bune canım 2 kez nts ye girmek çin 150 tl verılırmı hiç
 
bende sabahtan dr.a gittim. kendi dr.umun izinde olduğunu söylemiştim. tekrar emaneten gittiğim dr. a gittim. geçen sefer kilosunu küçük ölçmüştü bu sefer kilo 3200 dedi. bu seferde fl si kısa geldikafamçokkarıştı. neyse haftaya kendi dr.um geliyo. bizimki beklerse bi de benim dr. ölçer.. bu arada hastanede bir bebeport gördüm o kadar sevimliyki hiç kaba durmuyordu. ana kucağı almıştım ama bebeportu da tavsiye edenler oldu.lullaby nin miş.
 

geçmiş olsun canım öncelikle umarım ciddi bişi değildir. bu gittiğim dr nin muayenehanesine yeni gitmiştim direk sordular kaç haftalıksınız diye dedim 33 ozaman size bir nst cekelim buyurun dediler girdik odaya cekildi vs işte.. muayenemizide olduk muayene parasını öderken dedim 2 hafta sonra geldiğimde yenidenmi muayene parası ödeyeceğim yok ama NST için bi 150 tl alacağız dediler iş işten geçmiş bulundu öyle oluncada.
 
Delü kadın kaydirigubbakcemile3
Aman sen hiç eksık olma buradan gosunu sefeyım..hep te sana denk gelsın ınsallahh.. Allah senın varlıgından bızı eksık etmesın.
senide bitanemmm hiç ama hiç eksik etmesin rabbim başımızdan sen bizim biricik annemizsinnnn Şeniz
geçmişi okuya okuya geleyim dedim ama çok demode mesajlar atmış oluyorum o zaman da... konu çoktan kapanmış oluyor ben yorum yapana kadar.
sen zati bizi kandırıyosun hep önce dedinnn izne çıkimmm daha aktif olucammmm
ama ya misafirni var ya gezmelerdesin :sinifsinif:
evett heyecanla bekliyorummm bakalım ne kadar büyümüş göbişinnn
ben dün gece devletteydim beleşe girdim nstye artık üstüne parada verse o hastaneye gitmemmm
 
başta MİNİK KELEBEK olmak üzere TÜM ARKADAŞLAR

Canlarım ben hiç kimseyi yanlış anlamadım, emin olun. Gerçi ben gelene kadar konu çoktan kapanmış ama, seni (minik kelebek) yanıtsız bırakmak istemedim. Ben başlıktaki mesajlardan alıntı yapılmamış, genele hitap eden mesajların tümünü okurum. Arda'nınkini de okudum. Başta yanıt verme gereği duymadım. Çünkü alaycı ve hesap soran tarzından hoşlanmadım. Ben öğretmenim. Sınıftaki tüm öğrencilerle iletişim kurmak zorundayım. Dolayısıyla kolayca sinirlenmeyen, sabırlı bir yapıya sahibim. İletişim konusunda da neyin neden söylendiğini çoğunlukla anlarım.

Bizim aylar önce, süreç içinde konuştuğumuz, tartıştığımız her ne varsa, bunların biri (arda) tarafından 8 ay sonra gelip de, "e söyleyin bakalım, neden sezaryen, hem de normali övüyorsunuz da, vs vs " biçiminde hem usulüne uygun olmadan, hem de hesap sorarcasına kurcalanması hoşuma gitmedi. Ne yani, herkes birbirinni nedenini biliyorken, şimdi çıkıp teker teker açıklama mı yapalım? O kadar merak ediyorsa dönsün, okusun.

Kimsenin kimseyi yanlış anladığı falan yok. BABYMOM ve EVRİŞ'e sonuna kadar katılıyorum."Eee, ben aylar sonra geldim, hadi bana açıklayın neden sezaryen?" diye soruyorsa ben de cevap veriyorum, "SANA NE? Keyfimden istiyorum. Var mı bir diyeceğin? Varsa bana de! "

Aylarca aramıza uğramayıp da, yazdığı mesajlarda hep iğneleyen, hesap soran bir yığın insan girdi çıktı buraya. EVRİM'in de dediği gibi 1 aydır yazıştığımız, ama gayet güzel iletişim kuran insanlar da katıldı. Bu tepki onlara neden gösterilmedi?

ARDA ayrıca kimsenin doğum sancılarını başlatmış falan da değilsin. Hiç sevinme !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…