2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

MERCİMEKİM o nefes alamayanlardan biri de benim yaf.. Çok fena! İnsene oğlum artık aşağı? hala tepelerde geziyo
ah ben ben, koca bi kafa mideme, cigerime baski yapiyor, bide arada firtliyor..
ssuper fikir, onden buyrun efenimmm...

karnın aşağı inmesi güzel şey anne kuşalar.bir rahat nefes yüzü gördüm kendi adıma.
ne guzel sanslisin, benim hala yukarda....
 
ve ben hiç mi hiç yürüyemiyorum arkadaşlar..adım attığım anda kukumdan çıkıvercekmiş gibi bişeyler oluyor ve yürüdükçe kasılıyorum...
 
kızlar ben kaçar millet en başında yaşar ben sonunda yaşıyorum acayip mide bulantısı yaşıyorum herkese ii geceler a.s.

Bı daakka yaa.. ne mıde bulantııs bu .. Eftelya doktorunu ara annem.. neden bulanır kı sımdı mıden.. bence rutın bır sey degıl.. muhakkak bul doktorunu.. hadı nefes alamamak olagan da.. bu degıl arkadasımm.. lutfen doktorunu ara.. bızı de haberdar et lutfen.
 
kızlar ben kaçar millet en başında yaşar ben sonunda yaşıyorum acayip mide bulantısı yaşıyorum herkese ii geceler a.s.
geçmiş olsun.. iyi geceelr..
pek bir değişiklik ve yeni çatlak olmadı.8.ayda çatladım zaten.

insan hafifliyor.elliyorsun üst yumuşak eski günlerdeki gibi.hele neva tersken zor nefes alıyordum
iyi bari... yeniden çatlamasın da...
olsun hazır olsun içine sinsin de... ben kapı süsü almadım sanırım almayacağım da uğraşamıyorum bu aralar.. geç kaldık anlaşılan, önceden alsaydım..
 
kızlarrrrr bugün bebek oynadıkca kasıklarım ağrıyor sızlıyorr böle hemen wcye gidiom bişi olmuyor acaba enfeksiyondan mı ki? sancı filan deildir demi çünkü belimdede kasılma var

Yavrum.. sen doktoruna bı gorun.. bu kadar fazla sıkıntı dogal bısı değil.. kendı kendıne.. ya da bızden cıkacak sozlere bakma gozunu seveyım.. şakası yok bu ısın.
 
Yaw ben alıstıysam hepımız alısırıs.. resmen bunalım gecırıyordumm bı ara.. sımdı dıyorum halledecegım.. eskısıne yakın duzeltecegım.. atlattımm şükürr :Saruboceq:

bende alistim catlaklarima o kadar kotu gorunmuyor gozume, ama dedigim gibi su koca kafa ciktiktan sonraki halini merak ediyorum asil..
 
evrişimmm şimdi bişi diecem biliom kızacaksınızz gökhanda her gittiğimde tembihlio ama ben numarasını almadım dr minn napacamm yarın arasam hastaneyii acabaa
 
Miğde bulantısı bende de oluyo öğlenleri ama çıkartacak kadar değil - hamileliğim boyunca 1 defa bile kusmadım ama son günlerde bişiler oluyo anlamadım bende
 
eftelya bi doktorunu arasan.midem de bulanıyor deyince arasan iyi olur diye düşündüm

pekü ozaman ben de senden destek alıyorum haberin ola evrişim..

bulantının bu kadar önemli olabileceini bilmiyordum ben :1no2:
 
benim arabaya inip binmem gorulmeye deger, dogrulamiyorum kapinin ustune tutunuyorum, bugun balkondaki komsu acidi halime inerken beni gorunce, kapiyi acti bana balkondan gorup ne alakaysa, elim ayagim tutuyor, anahtari ceviriyom teyze; arabaya binip inemiyom sadece:)))
 
evrişimmm şimdi bişi diecem biliom kızacaksınızz gökhanda her gittiğimde tembihlio ama ben numarasını almadım dr minn napacamm yarın arasam hastaneyii acabaa

Hakaten tam dayaklıksın sen Eftelya.. 11811 den falan bulmaya calıs dıyecegım.. adamın sana cebı lazım.. ah Eftelya ahh... ne yapmalı senı yaaa..sımdı hastaneyı ara, oradan sana cebını verırler adamın.. yada sımdı hastaneden nobetcı doktoru bul, ona sor.. ama derdını bırılerıne anlat muhakkak... bızı de haberdar et.
 
Miğde bulantısı bende de oluyo öğlenleri ama çıkartacak kadar değil - hamileliğim boyunca 1 defa bile kusmadım ama son günlerde bişiler oluyo anlamadım bende
bende öle hiç midem bulanmamıştı ama bölee midem son günlerde bi garip heycanlanırsın kalbin çarpınca midene bişi olur yaa ölee
 
Evrişim ben öyle ciddi korkulacak bişey olduğun sanmıyorum ya gelip gidiyo öyle bir bulantı
Korkutuyosun beni sen şimdi....
 
haklısın evrişimm şimdi gökhan aradı eve geliomuş ben çıkıyım onunla beraber bi hastaneye doğru gidiyimm nöbetci drlere filan bi soralım gelince yoksa mutlaka sabah yazıyım normalmi yoksa bi terslik varmı haber ederim bu gittiğimde kesin alacağım numarasını gökhan her seferinde der bende utanırım istiyemem die istemeden gelirim:kedi:
 

bazen oluyor yaa bulantı sanırım sıcaklardan. soğuk şeyler içiyoruz karıştırıyoruz ve hafif soğuk algınlığıda oluyor. ondan diye düşünüyorum.
birde size bir ara bahsetmiştim el ve ayaklarda kaşıntı diye sağlık ocağına gittim. mantar diye krem verdi. ayaklardaki mantarmış ellere kaşıntı şeklinde vuruyormuş:bbo:
krem verdi ama içime sinmedi sürmedim kremi. bugün biraz daha abarttı kaşınma küçük küçük balonculkar oldu ellerimde bölgesel olarak ve içi su dolu. pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecekler.
 

Ben de ole bınıyorum, ınıyorum yaf :))))

pekü ozaman ben de senden destek alıyorum haberin ola evrişim..


bulantının bu kadar önemli olabileceini bilmiyordum ben :1no2:

Ya yavrular.. artık şakası makası yok bu işin.. yüzdük yüzdük kuyruguna geldık.. dogru durust hıc bırımız tecrubelı degılıs.. kı kaldı, tecrubelı bıle olunsa tüm tepkıler herkeste farklı oluyor.. o yuzden doktora danısılmalı.. gerekırse gorur.. beebgın suyuna bakar.. kalp atısını dınler.. sen acı cekıyorsan, rahatsızsan.. bana gore evlat ta rahat degıldır ıcerıde.. yanılıyor muyum??
 
Cananım, yanı sadece mıde bulantısı degıl bu.. kasıklarına bebek vurdukca agrı yapıyor.. o da mıde bulantısına donsuuyormus.. yanı sadece bı mıde bulantııs olsa bı nebze gül geç te.. bu durum sence de normal mı???

ben kımseyı korkutmak ıstemıyorum ama.. eger sorulmussa fıkrımı soylemek ısterım.. yanı aman onemlı degıl yat uyu denecek bır durum degıl bana gore... ben ısımı şansa bırakmazdım acıkcası.. muhakakk bılır bı kısıye danısırdım.. o derse kı normaldır, eywallahh..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…