2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kıslar masallah baya kalabalığız.canım seninde eline sağlık ben de bi ara beni unuttunuz falan yazdım ama fırçalama asla deildi şımarıklık yaparak yazmıştım.zaten burda kimsenin kimseye fırça atmaya hakkı yok.sen mecbur deilsin bu listeyi yapmaya.içinden gelmiş yapmışsın.cok teşekkür ederiz.güzel de olmuş yakında inşl cinsiyetlerini öğrendiğimiz zaman yazıcaz....cok heyecan veriyo düşününce :)
 

ayyy canım benım okadar şımarıklıgı hep yapıyoruz sırnaşık şey ya bıkac kişi vardıda onlarda isteyerek yazmamıslardır zaten hamislik hormonları diyelım yerimseniben buarada tekrarlıyım gercekten severek yaptım tesekkure bileeemm hiç gerek yok kaydirigubbakcemile5 neyse bu konuyu kapatalım sankı ben bırılerıne caktırmaya calısmısım gıbı oldu kötü hissettim.evet enkısa zamanda cisiyetlerını ögrenıp yazmak nasip olur.valla cok heycan verıcı.kızlar iyiki sizleri tanımısım iyi varsınız a.s. a.s. a.s.
 
evet minik kelebegim senin o seirmelerin bebişin canım kendisini yavaş yavaş annesine hissetiriyor bence ben kilolu oldugum için yine geç hissederim heralde ama o öyle bir duyguki anlatılmaz yaşanır gün geçtikçe büyüdükçe dahada haereketli olucak karşınızdaki kişi bebeginizin oynadıgını bile farkedecek özellikle baba adaylarının işten geldiginde karnınızı okşayıp bebeginizle konuşmasını öneririm o kadar güzel tepki veriyorki bebek babaya allah herkese nasip etsin eşim işten geldiginde karnımı okşardı ben uyuyor heralde hareketsiz derdim ama babayı hissedip tekmeler atmaya başlardı kızım
 
Minik kelebek beni 5 agustosa yazarmisin...suanda cok gribim ama tek yapabildigim sizinle görüsmek..herkese sevgiler..
 
kızlar selam çok berbat hastayım geçenlerdede hastanede yattım 1 gün.o yüzden giremiyorum.güzel haberler alanlar gözünüz aydın.allaha şükür bebişim çok iyi ve çok hareketli.bende hissediyorum hemde yoğun bir şekilde.her geçen gün hızla büyüyor 7 cm oldu teyzeleri.ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi doktor amcamız.artık rabbime emanet.umarım koruyamadığımı o korur.ve 1 gün daha öne kaydı şimdi doğumum 30 temmuz oldu.kısmet ne diyeyim.o benim sebebi hayatım bize özellikle bebeğime dua edin olurmu?allahım hepinizi ve bebişlerinizi korusun...
 
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos
2.helin hivda......................................1 agustos
3.Esin123…………………………….....2 ağustos
4.Kayra42.........................................2 agustos
5.ASLI……………………………..........2 ağustos
6.entelliye…………………………........2 ağustos
7.Caninuss.......................................2 ağustos
8.sakaleynmaster..............................2 agustos
9.Arda..............................................3 ağustos
10.gizze...........................................3 agustos
11.Badibade......................................4 ağustos
12.defnedamla...................................5 agustos
13.essraa.........................................5 agustos
14.sarmasık.....................................5 agustos
15.calimero 26..................................6 agustos
16.gamze_hlm..................................7 agustos
17aidaa...........................................7 agustos
18dlkltn...........................................8 agustos
19minik_kelebek..............................8 agustos
20aybmon.....................................8 agustos
21ide.............................................8 agustos
22üzel edirnem..............................9 agustos
23angeleyes_3...............................10 agustos
24CEMRESİ……………………...……10 ağustos
253karanlık1mucize.........................10 agustos
26Evriş.......................................... .11 ağustos
27Milk shake..................................11 ağustos
28eftalya66....................................11 agustos
29azlı_03......................................13 agustos
30ercimekim................................13 agustos
31gelgit…………………………...……14 ağustos
32başak35……………………......…..14 ağustos
33nora............................................15 agustos
34figen............................................16 agustos
35esrako........................................16 ağustos
36nicole78......................................16 agustos
37fasulyeko...................................17 agustos
38comely 08..................................17 agustos
39keops35.……………......…..........18 ağustos
40azefasulye................................18 agustos
41masmavi....................................18 agustos
42renses.....................................19agustos
43ampuan....................................21 agustos
44ebrar06......................................23 agustos
45petrik.........................................24agustos
46sal_der......................................24 agustos
47dnzyildizi84...............................25 agustos
48emis..........................................25 augstos
49sedaa........................................25 agustos
50ana3434..................................26 agustos
51siney.........................................26 agustos
52İrem34.......................................26 ağustos
53darknessfire...............................26 agustos
54lalace........................................27 agustos
55desdona....................................27 agustos
56flawlessd...................................28 agustos
57sünger53...................................28 agustos
58ilüfersahh.................................29 agustos
59ukalam......................................29 agustos
60a_ci_de...................................29 agustos
61burko........................................30 agustos







arkadaslar yenı gelen arkadaslarımı ekledım,aramızda olan ama adı burda olmayan arkadaslar varsa eger muhtemel dogum tarıhlerını yazsınlar bende eklıyım a.s. a.s. a.s.

ohh ohhh tammm 61kişi olduk:sm_cool: inşallah hiçbi eksilme olmadan sonuna kadar gideriz ve sonra dogum yapanlara terfi ederiz inşalahhhh
 

geçmişi olsun bende her gittiğimde bir gün öne kayıyorum cuma gittiğimde 68 mm idi.şimdi dahada büyümüştür.bugün 13+3 günlük dört ultrasona girdik herşey iyi dedi doktor çok şükür ikili testte ense kalınlığıda iyi.şimdi üç hafta sonra üçlü testimiz var.inşallah üçlüde güzel sonuçlanır ve rahat bir nefes alırım
 
canım geçmiş olsun. bebişlerinizi duydukça o kadar heycanlanıorum ki.sayenizde 2 hafta 3 hafta sonra neler yaşayacağım biliorum.bebişimi hissetmeme az kalmış :)
 
Günaydın kızlar.. Herksin keyfi yerinde gördüğüm kadarıyla, benim de öyle.. Bir tek çok güzel bir film sanarak gittiğimiz akşamki filmin o kadar da güzel çıkmamasına gıcık oldum. Fİlm "alacakaranlık". Gerilim filmi diye gittik ama, tırt çıktı. :)) Bana sakıncalı falan demeyin şimdi, bayılırım gerilim filmlerine, korku filmlerine.

Bu arada göğüs uçlarınız benimki gibi çok acıyorsa, hatta çatlamışsa size mucize bir krem tanıtayım. Ben de eczacının zoruyla aldım, çünkü ufacık kutu 47 ytl idi. Ama kız öve öve bitiremedi. Adı "earth mama & angel baby". Gerçkten de 2 defa kullandım, onardı sanırım, hiçbir acı falan kalmadı. Bitkisel bir ürünmüş, yıkamaya gerek kalmıyormuş. Emzirirken de emzirme öncesi yıkamaya gerek yokmuş. Çok rahatladım resmen. İyi ki almışım. Aynı markanın çatlak önleyici kremini alacağım daha sonra. Lİerac aldım ama daha başlamadım kullanmaya. Lierac bittikten sonra alırım diye düşünüyorum.

Yarın atama sonucum belli oluyor. Ama evde oturup onu bekleyerek stres yapmayacağım. Doktorun istediği testleri Kızılay'da yaptırmaya gideceğim. İnşallah ben eve gelene kadar sonuçlr da açıklanmış olur. Heyecanlıyım :)
 
canım geçmiş olsun. bebişlerinizi duydukça o kadar heycanlanıorum ki.sayenizde 2 hafta 3 hafta sonra neler yaşayacağım biliorum.bebişimi hissetmeme az kalmış :)

evet lalece ben de heyecanlandım ama, emin misiniz kızlar bu kadar erken hissedebildiğimize?? Ben 6. ve 7. haftalarda seğirme hissediyordum mesela kasıklarımda? Sizinki de buna benzer bir şey olmasın? Benim bildiğim 16-18. haftalarda hissediliyor ama?
 

neten baktımşimdi.tecrübeli anneler hemen hissedermiş bebek hareketlerini.kelebek kanatları gibi. ilk bebeğine hamile olanlar bu haftalarda gaz bile sanabilirmiş delikafadulden yani 3 hafta sonra beklicem ilk kıpırtıları
 
Merhaba arkadaşlar,

Sonunda geçmişi okumayı bitirdim offf yaa. Çok hızlısınız hızınıza yetişemiyorum. Arada cevap da yazmak istemiyorum ama öncelikle tüm yeni gelen arkadaşlarımız HOŞGELDİNİZ!hihoyyyt Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Helin_Hivda senin hikayeni okuyunca çok duygulandım. Çok zor sınavlardan geçmişsin ama şimdi en büyük mükafatını almışsın canım. İnşallah Allah bebeğimizin yüzünü de gösterir hepimize.:ecrin_bebek:

Babymom senin için de çok endişelendim. Bu doktorları anlamak çok zor gerçekten. Biraz anlayışla yaklaşmaları mümkün deil mi yafklava:? Ama herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Bu arada doktora gidip de ii haberlerle dönen herkesi de tebrik ediyorum. Ben de yarın ikili test için doktora gidicem ve bebişimi görücem inşallah. Son gittiğimde 10+4 haftalıktım (Gerçi ultsasonda 10+6 görünmüştü) ve kıpır kıpırdı. Elleri ayakları hep oynuyordu tatlı bebişimin. Çok özledim onu. Eşimde askerde olduğu için ultrason görüntüsünü çekip internetten göndermeyi istiyorum inş o da görebilir. Ama az önce Başak eşinizden işten dönünce bebeğinizle konuşsun deyince çok üzüldüm, ağladım. Benim bebeğim 7 aylık olana kadar babasını duyamayacak çünkü senağlama
 
a.sa.s
geçmi olsun canım.inşl bizde yakında hissederiz.cok merak ediyorum nası bi duygu.haftaya bizimde ikili testimiz var inşl hayırlı bi sonuç alırız.korkuyorum biraz.bu arada herkese meeerrhaabbaa.
 

canım kıyamam sana yaaa.seni anlayabiliyorum bizimde babamız hafta içi yok bazen zor anlarımızda yanımda olamıyo bende cok ağladım bu durumdan.mesela haftaiçi kanamam oldu ve yanlızdım.sonradan geldi gerçi ama insana zor geliyo.ama canını sıkma en azından beraber büyütceksiniz.eşimin daha 1 senesi var.ama mecburen katlanıyoruz.neyse hadi sıkmayalım canımızı hep olumlu tarafından düşünelim.hayırlısıyla kucağımıza aldığımız anlarıhihoyyyt
 

Sakın çok uzun süre videoya çekme, evde bir dene. Çünkü 20 mb ın üzerinde gönderemedim ben gmail'den. 2 parça çek, 3 parça çek, ama 20 mb ın üstünde olmasın. rapid e yüklemeyi denedim ama o da olmadı..
 

Canım nilüferşahh eylül annelerine yazıyordu. Ama maalesef kaybetmiş bebeğinisenağlama. Bu listede adını görürse üzülebilir:çok üzgünüm:
 

Saol canım. Ne kadar sıkmamaya çalışsan da böüle ufacık şeyler canını sıkabiliyor insanın. Senin içinde zordur tahmin edebiliyorum. Sen tamamen yalnız mı kalıyorsun evde? Annenlere ya da kayınvalidenlere yakın mısın canım?

Bu arada kayınvalidesiyle problem yaşayan arkadaşlar, mümkün olduğunca kayınvalidenizle içli dışlı olmayın. Aynı evde yaşarken bunu becerebilmek çok zor ama eğer çok üstünüze geliniyorsa siz de alttan almayın canım. Lafınızı da esirgemeyin.:jeyyar:
 
canım geçmiş olsun. bebişlerinizi duydukça o kadar heycanlanıorum ki.sayenizde 2 hafta 3 hafta sonra neler yaşayacağım biliorum.bebişimi hissetmeme az kalmış :)

Evet yaaa. Ne kadar heyecan vericihihoyyythihoyyythihoyyyt
 

Önerin için saol canım. Benim aklıma gelmemişti. Çok iyi oldu söylediğin :şutarafagitti

Bu arada ben de resimlerimi ekledim. Ama sadece arkadaşlar için. Buradaki herkesi eklemeye çalışıcam arkadaşım olarak. Belli mi olur belki bir gün hepimiz buluşuruz da deil mi ??
 
Uzun videosu olup da nete koymak isteyen arkadaşlar. www rapidshare.com'u 100 mb'a kadar kullanabilirler. Ben yükledim, hiçbir problem de yaşamadım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…