2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay banada birkaç ay evel çok kilo aldım diye birseymi var yoksa diyorud insanalr yok artık falan diyordum ne diyim istiyorum olmuyor diyemedigim tipler var sonuçta isyerinde en yakınalrım biliyorduda istedigimi. simid millet diycek biz sorduk yok artık diyordun hani falan:)
kotu oluyour boyle insanalru stune gelip sorunca sonra yalancı konumunda olmak
:)
bende kalp atısını duyayım oyle is yerindeki herkese soylerim diyorumya bidre yoneticiye gidip bizzat soyleekmi gerekiyor arkadasların kim ievet soylemen gerek diyor kimi diyor gerek yok karnını grorcek zaten hani bilemiyorum çk itici bir sahne benh amileyim demek gidip adamın karsısına :)
 
basakcım gozun aydınnn
senin rutin gittigin bir dr un var değilmi asılama yapan dr unamı gittin
sansa bak sen geçen ay asılama yaptır umutla bekle tahlil yap çıkmasın sonraki ay hamile kal vay bee:)
çok sevnidim canım yaaa allah tamamına erdirsin insallahh
kalp atısları için ne zamana randevu aldın aynı gunlerde ogreneceğiz .)
 

canım sevındım inşallah enkısa zamanda kalp atıslarınıda duyarsın.ben haftaya salıyı iple cekıyorum.inşallah bende kesemı tam görürüm hatta inşallah kalp atısını duymak nasip olur.
Allah hepimize hayırşlı saglıklı bı hamılelık sonunda saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak nasip etsın inşallah
 
herkese merhaba,hamileliğini çevresine açıklamayan arkadaşlara yürekten katılıyorum.ben 13. haftanın sonunda düşük riski bitince açıklamayı düşünüyorum.ilkini kaybetmek beni gerçekten çok olumsuz etkiledi.
ilk bebeğime de ilaç tedavisiyle hamile kalmıştım,doktorum kürtajdan sonra 'hiç korunma,ilaçlarına başla' dedi,ben 2 ay bekledim.ama çevremdekilere 'biraz daha kilo vereyim,ilaçlara öyle başlayacağım,daha hazır değilim...' diyorum.varsın yalancı desinler,bir daha kimseye kötü haber veremeyeceğim,çoooook zor
 
Günaydın arkadaşlar,

Biz herkese söyledik cevremizdeki vallahi.. Herşey iyi, herşey yolunda.. çok da mutluyuz.. duygusunu kaybetmemek için herhalde, dayanamadık galiba, çoktan söyledik biz yedi cedde :1rolleyes:

BAŞAK!!!! bak sana öksürüğün için birşeyler yazdım geri sayfalara bir bakar mısın????
gözünden kaçtı galiba...

Esracım, bence en azından bir mail at yöneticine.. ilk senden duyması daha uygun olur gibime geliyor.

Ya birde hiç bir şeyim olmuyor, sıkı fıkı da giymek istemiyorum, napcam ben arkadaşlar!!!!!!!!
 
ahhh evrişcim sorma canım bende aynı dertten muzdaribim hiçbirşeyim olmuyorrrrrr ağlamak geliyor içimden inan bugün işe gelirken bir etek buldum giydim ama onda bile kocaman göbeğim çıktı.....en iyisi galiba bir hamile pantolonu almak olacak başka yolu yok.....dediğin gibi bende bebeği sıkıştırmak istemiyorum o yüzden rahat giyinmek gerekiyor.....

valla bende dayanamayıp söylediğim birkaç kişi var ama yinede herkes bilmiyor ama allahın izniyle şu kalp atışlarınıda bir duyalım zaten herkese söylerim allahın izniyle eşimde öyle sevincine oda dayanamayıp birkaç arkadaşına söylemiş bu gidişle herkes birbirinden duyacak:))))))
 

ya mail atmak da resmi guib iolur ben en ufak bir mevzuda yanına giderim direk gn md yrd mın. artık bakacagız ilerleyen aylarda duruma:)

ya kızlar sıkıstırmak falan diye bende dusunuyordum
dr a gitim ya ctesi gunu dr ustten gormek için ultrasonla nasıl bastırıyor inanamadım yani e bunca bastırmaya bir sey olmuyorsa bizim pantolanlorın sıkmasından falan hiçbirsey olmaz dedim. ben baska bir yerdce onca bastırmaya maruz kalsam bebek gitti dustu falan panigine kapılırdım demekki bastırmakla bbirsey olmuyor . daha su an aslında bebek mm ler seklinde kese bile oyle . yani buyuk birsey yok rahmimiz dah ayeni yeni buyumeye baslıyor. i çerde belli bir boslukta var su an biraz psiolojik biraz gaz vs var sanırım sislik ondan.

haber verme olarak bizimde yedi sulale biliyor:)
ilkindede kese yi gorduk soylemeyelim gibi dusunudk dr kap atısından sonra soylemeniz daha iyi olur demisti. oyle karar verdik a rabaya bındık hdr dan çıkıp on dk sonra caydık herkesi arayıp soyledik çok keyifli oluyor o soyleme faslı yaa:) mahrum olmamak gerek.
ama tabi allah korusun bir sorun olursa acıklamak insanı dahada uzer o da ayrı
 
Bence insan içinden ne geçiyorsa yaşamalı, yapmalı.. o konuda sıkmıyorum ben kendimi, hatta hatta bebişime bir şey ler bile almaya başladık. Ya niye tutayım kı kendımı.. hersey olacağına varıyor zaten,iyi düşünmek istiyorum, iyi düşündükce iyiye dair ne varsa kendime çekerim diye düşünüyorum.. :Saruboceq:

Haklısın Esra belki de abartıyorus sıkmama konusunda ama.. işte insan kendine engel olamıyor, haklısın evet doktor ne kadar bastırdı görmek için.. yine de içim rahat etmiyor işte, ne biliyim.. karın önde gidiyorus şimdiden, gece oluyor karnım bi dünya sabah kalkıyorum sönmüş, öğlene dogru gene şişmeye başlıyor.. akşam tavan yapıyor, sabah yine inmiş.. böyle böyle yaşıyoruz işte kaydirigubbakcemile3
 
bencede insan içinden geçeni yapmalı evris. bende cinsiyeti belli olunca gidip hemen birseyler alacaım. oglum olacagını ogrendigim zamanda gidip hemen mavi birseyler almıstım simdi yine oyle yaparım diyorum. hatta simdi ogulm bayram harclıkları ile kardesine cinsiyetni ogrencnie birseyler alacak:)

etraftaki insanlarda bana hemen ogluna soylemeseydin diyorlar. hani ilerde birsey olur uçzulur vs diye. ama artık 8,5 yasında herseyi biliyor ben onunla birlikte yasamak istiyorum herseyi onada anlattım. hatta kalp atısından sonra iste asıl sevinmeliyiz o zamana kadar olebilir vs gibi tabirler kullandım ilk. sonar olebilir kotu bir kelime dedim buyumeyebilir diyelim tamam dedi. simdi buyumesse diye tam sevinmiyor bazen seviniyorsun dimi kardesin olacagı için falan desemde seviniyorum ama ya buyumesse diyor. oyle gercekci bir insanımkı onada anlattım boyle herseyi ile. iyimi ediyorum kotuumu bilmiyoum ama ben ne hissediyorsam endise vs o da hissediyor pembe hayallarde değil. annemin karnınad bebek var ama her an birsey olabilirv s. dogup goruene kadar sevinmyicem gibi bir laf etti geçen gun. çok abartılı algıladı sanırım. bende dedim kalp atısından sonra oglum heminiz her an oleebilirz bunu bilemeyiz. boyle diyince biraz aklına yattı. insalah iki hafta sonra tam bir canlı olunca kalp atısı ile birlikte alısveris vs gibi seylerde daha hevesli oluruz.
 

Çok etkilendim ya.. kıyamam ben oğluşuna, canım benim,pek etkilenmiş. İyi mi ediyorsun, kötü mü ediyorsun bilemiyorum çünkü benim hiç evladım olmadı, o yüzden sence en doğrusu neyse o dur doğru olan. Takdir senin tabi ki...

İnşallah herşey gönlümüzce olur Esra, inşallah Rabbim o günlerini de bize güle oynaya nasip etsin.. Az kaldı gelecek o günler de.. çok inanıyorum .
 
Son düzenleme:
evriş, esrako, milkshake

Kızlar heyecanınızı anlıyorum :) ben de ilk gebeliğimde cümle aleme duyurmuştum. Fakat düşük olunca çok geriliyor çevrenizdekiler. Bayramda İzmir'e gittiğimde akraba ziyaretlerinde insanlar ne diyeceklerini şaşırdılar. Konuyu açmak isteyip açamıyorlar sanırım, tuhaf tuhaf bakıyorlar :))

Ben şimdilik annem, babam, kız kardeşim, 1-2 yakın arkadaşıma söyledim. Kayınvalidemlere bile söylemedim. Zaten daha sevinemiyorum da, ilk bebeğimi kalp atşını gördükten 1 hafta sonra kaybetmiştim.Bugün dr kesenin çok iyi tutunduğunu söylediği halde "bebeğim olacak" diye düşünemiyorum henüz.
 
merhaba kızlar hala doktordan randevu almadımm sanırım kçtu birsey söyleyecek korkusu var.5+3 oldum bende.ve 3 gundürde mide bulantım var cok fena erken başladı sanırım genelde 6 hafta dolduktan sonra başlardı.1 koli çubuk kraker aldık sürekli markete gitmeyelim diye.
 
Hakkında hayırlısı olsun tazefasulye.. umarım bu sefer yüzün güler, ben inanıyorum gülecektir, burada hep beraber paylaşacağız.

Gelgit, benim de mide bulantılarım başladı ama dr a görün, böyle yapma, git, gör için rahatlasın.1 koli çubuk kraker olayına çok güldüm, anca keser diyosun seni demek ki..
 
midemi bastıran tek sey cubuk kraker başucumdan ayırmıyorum.dış gebelik konusmaları geçmiş kortum bende.ama sanırım hersey normal suanda.yoksa bende kanama başlardı kan pıhtılaşması var bende hergun iğne kullanıyorum 2 düşük yasadım daha önce sanırım korkum o yuzden.dr. mi aradım cumaya gel dedi sanırım tek taşla 2 kus vurmak istiyor keseyide bebeğide görmek için cuma dedi sanırım.6 haftayı doldurmus olacağım cumaya.inşallah sorunsuz geçiririz gebelilerimzi.ben daha kimseye söylemedim.eşim birkaç arkadaş cevresinden bir kaç kişi ve kayınvalidem.ailem uzak olduğu içn paylaşmadımbirşey olduğunda birde onları düşünüyorum guclu olmaya calışıyorum benim kötu olduğumu bilmesinler diye buda bana daha zor geliyor.sanırım 3 aylık olana kadar söylemem bende.
 
Merhaba kızlar cok sukur bende aranıza katıldım 10aylık ozlemden sonra o guzel haberı aldım... Doktorun dedıne gore 4hafta 2gunluk hamıleyım ınsallah rabbım hayırlısı ıle anne olmayı nasıp etsın..
 
canım aynen bende sen gıbı düşünüyorum düşüğü yasamayan anlayamaz gercekten.çünkü hamıleyım haberını vermekten cokdaha zor kaybettıgını acıklamak.Allah hepimizin bebeklerını korusun inşallah.bende ilk hamılelıgımde testı yapar yapmaz herkeze sölemıstım am busefer sadece en yakınlarım bılıyo
canım bencede cok güzel bır duygu içinden geldıgı gıbı yasamak,bende ilkinde daha testı yapar yapmaz doktora bıle gıtmeden herkeze sölemıstım ama kaybettıkten sonra cok zor oldu herkez bırbırınden duymus kımı görsem hayırlı olsun ee kac aylık oldu falan dıyolardı.ve ben aglamamak iiçin kendımı cok zor tutuyordum.ondan temkınlıyız ama böyle tadını cıkartmalısın bence bebegınede cok güzel etkısı olur hep iyi düşünelım iyi olsun kızlarrrr
canım nerdeyese aynı duyguları yasıyoruz ama artık tekrar hamısız Allah ın izniyle takılmayalım eskıye.bende söyleme konusunda temkınlıyım yavas yavas en yakınlarıma söledım okdar.bıraz zaman sonra hersey yolundaysa tekrar deva ederım sölemeye ....

Allah ımhepimizin bebeklerını korusun inşşallah
ayy canım ben senı merak ettım nerdesın dıe,amanın basladımı mıde bulantıların bende cok az ve sadece arada oluyo... bı kolı cucuk krakerın harıkaymıs canım kaydirigubbakcemile3

canım hıc aklına getırme busefer hıc bıse olmıcak inşallah saglıkla dogurmak nasip olcak bebeklerımızı...........
valla ben 3 aylıka kadar dayanamam belkı ama bı 2.ayını doldurayım 3e yelken acayım sonra sölerım heralde inşallah dayanabılırım ama
 

hosgeldın canım aramıza.. hadı hayırlı olsun 10 aylık hasret bıtmıs gözünüz aydın canımcım peki keseyi görebıldınızmı?
 
Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bakalım?ne güzel yeni arkadaşlar var süper.bayan 66 hayırlı olsun canım.kızlar perşembe randevum var kalp atışları için dua edin çok tedirginim.bugün okul başladı bayramda kaloriferler yanmamış ve bugünde bozuktu donduk.zaten idrar yollarında enfeksiyonum var ki hep vardı azdı bikaç gündür öldüm kasık ağrısından.tam düzelmiştim ki okulda yine üşüttüm.
keyifler iyidir inşallah?hamileliği söyleme konusunda sanırım ilk bebekte hüsrana uğrayanlar daha temkinli.ben de henüz söylemeyenlerdenim.eşimin ve benim annem babam biliyor o kadar,bide müdür yardımcım.ne olur ne olmaz diye...10 haftadan sonra söylemeyi planlıyorum ama birkaç kişiye sadece.
hakkımızda hayırlısı canlarım.rabbim kucağımızı boş bırakmasın...bizleri evladımızla sınamasın inşallah..hepinizi kocaman öptüm.okuldan geldim evimi topladım eşime yemek yaptım.ve bebişimle acıktık.keşke kocam hep evde olsa 9 ay boyunca.çok yardım eder sağolsun.
 
slm kızlar..nihayet bayram tatilinden bugün dönebildik..öğleden sonra doktora gitmeyi planlamıştım ama uçak rotar yapınca geç kaldım bugünde giremedim ultrasona..meraktan çatlamak üzereyim..çok korkuyorum bi sorun varsa diye..gerçii bhcg değerlerimi kontrol ettirdim düzenli olarak arttı..ama ultrasona girmeden rahat edemiycem..bu arada bhcg değerleriniz ne durumda..benim sat 6 kasım..bhcg perşembe günü 4900 dü.şimdiye 10000i geçmiştir..fazla gibi geldi bana normalmi sizce...
 
::GÜZEL ANNE ADAYLARIMIZ VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ:

1.Esin123…………………………….....2 ağustos
2.ASLI……………………………..........2 ağustos
3.entelliye…………………………........2 ağustos
4.Caninuss.......................................2 ağustos
5.Arda............................................ ..3 ağustos
6.Kayra........................................... .4ağustos
7.Badibade.......................................4 ağustos
8.Aftabru......................................... .7 ağustos
9.gamze_hlm....................................7 agustos
10.dlkltn......................................... ..8 agustos
11.minik_kelebek..............................8 agustos
12.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
13.Evriş.......................................... .11 ağustos
14.Milk shake..................................11 ağustos
15.nazlı_03......................................1 3 agustos
16.gelgit…………………………...……14 ağustos
17.başak35……………………......…..14 ağustos
18.Esrako.......................................16 ağustos
19.keops35.……………......…..........18 ağustos


20.Sabinev
21.Bnc
22.Tealigt
23.Dide
24.GÜZEL EDİRNEM
25.Babymom
26.bayan-66
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…